Cu ce m-am intors de la Beauty Swap 5

#BeautySwapbyBeautyBarometer5 organizat ca de fiecare data de Ana, a avut loc saptamana trecuta si marturisesc ca sunt foarte bucuroasa ca am putut sa particip si de data asta. Nu mai stiu la cate editii am fost dar cert e ca fiecare a avut un farmec aparte si o alta atmosfera si de fiecare data am plecat de acolo cu noi amintiri si produse tentante. Imi plac astfel de evenimente unde am ocazia sa cunosc alti oameni, sa socializez cu lume noua sau cu bloggerite pe care le stiu deja si mai ales ador sa fac schimb de cosmetice, ca doar asta este conceptul.
In cazul in care nu stiti deja, Beauty Swap este un eveniment dedicat bloggeritelor de beauty cu scopul dea face schimb de produse cosmetice, fie ca sunt ele noi (cosmeticele) sau prea putin folosite. Fiecare negociaza cu cine vrea pentru ce vrea, e un schimb placut la mica intelegere.
Si de data asta m-am ales cu un schimb de produse super faine pe care de abia astept sa le testez. Unele deja au intrat in rutina mea si sunt chiar incantata. Am facut schimb cu Anne Hartung, Adela Manolache, Camelia, Stephanine (care de fapt mi-a daruit ceva ce imi placea, fara sa vrea ceva in schimb), Camelia Andresescu, Butterfly si cred ca mai erau cateva fete dar nu-mi amintesc numele lor, sorry 😆 .
Ceainaria Infinitea ne-a gazduit si ne-a primit foarte frumos iar sponsorul deosebit de “parfumat” a fost Marionnaud. Locatia mi-a fost total straina, nici nu stiam de existenta acelui loc atat de frumos amenajat care mi-a adus aminte de o sufragerie veche din copilarie. Are un mobilier vintage deosebit si multe alte lucruri vechi asezate minutios; si-n acel cadru de poveste pluteau in aer aromele parfumurilor Heloise de V. ce completau perfect decorul vintigilos. Unul dintrele cele testate de mine m-a ametit pe loc, in sensul bun si chiar vreau sa ajung intr-un magazin Marrionaud sa-l analizez pana la pret maduva 😀 . Pe langa linia de parfumuri Heloise, Marrionaud a prezentat si alte exclusivitati: brandul Di Palomo dedicat ingrijirii corporale si Somerset si tot atunci am aflat ca recent a adus in parfumerii si linia de parfumuri l’Agent Provocateur iar noi, toate participantele, am primit cate o mostra. Eu m-am indragostit de acel miros “senzual” si chiar imi doresc varianta full size dar sunt in putin in dubii.

Selfie cu Ana, Irina si Adela

beautyswap-beautybarometer-sept2016-selfie beauty-swap-marrionaud beauty-swap-federova beauty-swap-5 beauty-swap-by-beauty-barometer beauty-swapAm pus poze cu ce cosmetice m-am ales (ultimele 3 poze) la schimbul celor din cosuletul alb. Da, m-am dus ca o scufita. Lipsea rochita rosie 🙂 . Daca aveti intrebari sau curiozitati, nu ezitati sa ma intrebati. Astept comentariile voastre cu drag.
Pe scurt, am savurat o limonata acra (pentru că așa am preferat-o eu), exact ca ziua ce tocmai trecuse, dar macar s-a finalizat frumos, alaturi de oameni frumosi si multe zambete.

#beautyswapbybeautybarometer
#beautybarometerevents
#bsbb5 #BeautySwap
#beautybloggerscandobeautifulthings

Comments (3)

  1. coco

    frumos eveniment, mi-ar placea sa particip numai sa va cunosc pe voi!

    Reply
  2. Lory's Blog

    Spor la testat!

    Reply
  3. Butterfly

    Data viitoare imi iau si eu un cosulet…e foarte practic :)) Mi-a placut revederea. Pup!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *