Imprimeu floral în zile de toamnă

În timp ce nuanțele pământii și norii gri își fac apariția din ce în ce mai apăsat, postez eu o ținută vie, pantaloni și sandale cu imprimeu floral purtate în primele poze din concediul petrecut în Rimini.
Străzile erau pustii iar soarele deja se simțea slăbit de puteri. Grădinile oamenilor încă își păstrau verdele crud, iar florile se zăreau destul de rar. Ca să mă apropii puțin de sezon și să mă împrietenesc cu toamna, am pozat cu o casă ruginie pe fundal. Avea o culoare atât de interesantă încât nu mi-am dat seama dacă intenționat a fost vopsită așa sau trecerea anilor a schimbat-o.
Am primit un mic trandafir alb, mai parfumat ca mine și mai frumos ca vremea și m-am accesorizat cu o geantă împrumutată și 2 broșe cumpărate recent de la târgul de vechituri din Piazza Tre Martiri. Ce nebunie a fost în ziua aia, aș fi stat cu orele în piața aia dar prețurile m-au izgonit la ora prânzului 😆 .

Pantalonii viu colorați i-am luat de pe Bonprix și pentru că era răcoare dar nici de sacou parcă nu era, am ales să port o cămașă desfăcută peste o bluză simplă din bumbac.
Sandale așa înalte n-am mai purtat de prin liceu cred. Mi-a plăcut tare mult modelul și mare mi-a fost mirarea când le-am primit. Sunt extrem de ușoare și se prind cu…scai. Ciudat, știu. Nici eu nu am mai văzut până acum.

Pantaloni/Pants: BONPRIX
Bluză simplă bumbac/Top: Bonprix, AICI
Sandale/Sands: New Chic, AICI

Mai am câteva ținute pregătite, poze făcute pe străzile din Rimini. Îmi era așa dor de Italia…mâine m-aș întoarce ♥.

Voi purtați toamna imprimeu floral?

Comments (3)

 1. Suta Lavinia

  Ah da…Bella Italia, si eu m-as intoarce oricand 🙂 Foarte frumoase pozele, iar tinuta e asa de feminina si vesela, emana buna dispozitie! Port si toamna imprimeu floral, ca sa sparg putin monotonia de griuri si marouri 😉

  Reply
 2. Loredana

  Am avut o pereche de sandale asemanatoare..am renuntat la ele, caci s-a dezlipit materiallul ala frumos, inflorat.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ei nah, nici astea nu par foarte rigide, dar crd ca merg o vara-doua 😀

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *