Topuri noi la început de toamnă

Cum puteam încep sezonul de toamnă dacă nu cu topuri noi, bluze, tricouri și alte cele. Spre sfârșit de vară am făcut curățenie în haine și la un moment dat m-am trezit e prea gol dulapul. Eu nu am dresing, am un dulap și pe cuvânt era așa de gol aveam impresia se mișcă atunci când îl deschideam. Așa am luat repede măsuri, umplu dulapul nu trezesc de supărare cade pe mine. Am petrecut câteva ore bune pe Bonprix, am profitat de reduceri și am luat și ceva de vară, dar majoritatea merg foarte bine și în outfituri de toamnă. Mi-am făcut pofta cu animal print, dar nu complet, mi-am luat și ceva pe galben (ce dor îmi era de galben) cu buline, am găsit și o cămașă superbă albă cu motive tradiționale care îmi aduce aminte de Grecia, dar și ceva înflorat foarte simpatic. Le vedeți pe toate mai jos în toată splendoarea lor.

  1. Top-bluză cu imprimeu floral ~ Nr.art. 92665981
  2. Bluză oranj floral ~ Nr.art. 94373481
  3. Tricou cu print, alb ~ Nr.art. 93117781
  4. Top bumbac cu bretele spaghetti, imprimat ~ Nr.art. 91938081

Pentru pozele sunt făcute în luna august când încă era foarte cald, le-am integrat în ținute de vară, dar așa cum spuneam, merg foarte bine integrate și în ținute de toamnă. zice abia aștept le combin și le port, dar hei, eu încă lucrez de acasă și stau cam toată ziua în pijamale. Poate reușesc îmi fac un obicei și în zilele în care sunt mai liberă îmbrac frumos și ies după program în jurul blocului sau în parc. Lenea e cucoana mare, ce -i faci?!

Îmi plac toate cele primite, am ales numai topuri faine. Doar la mărimi nu am fost foarte inspirată la unele dintre ele. Am ales 38 pentru atât port, dar unele dintre ele au croieli diferite și 38 îmi vin puțin mai mari.

Îmi e greu fac un top al preferințelor, dar pot spun îmi place la nebunie cămașa albă cu cusături albastre și dantelă (are un material subțire și plăcut la atingere, divin plus dantelă si broderie la maneci), topul galben cu volane și buline atât de delicat și solar și topurile cu floricele mărunte și mâneci. Le ador cel mai mult, sunt așa girlish și foarte pe gustul meu.

  1. Bluză cu dantelă ~ Nr.art. 93685381
  2. Bluză galbenă cu volane și buline ~ Nr.art. 90599881
  3. Bluză din vîscoză durabilă, animal print ~ Nr.art. 91816695

Sub poze am pus codurile articolelor, ca le găsiți mai ușor pe SITE.

Le-am luat la prețuri foarte bune, de-asta am și îndrăznit bag atâtea topuri în coș. Am rezistat cu brio rochiilor, pantalonilor de toamnă și costumelor de baie, mai ales aveau reduceri frumoase. Mereu au modele foarte mișto la costume de baie, mai ales alea întregi modelatoare, dar am zis pas. mai treacă un an doi și apoi innoiesc. Am destule costume de baie și la cât de des mergem noi la plajă chiar nu era cazul iau ceva nou.

Acum sunt cu ochii în patru după jeanși, pantaloni evazați (iar mi-e dor de așa ceva), sacouri oversize și de ce nu, alte topuri. Am o slăbiciune pentru alb și cămășile albe întotdeauna vor fi în număr mare în dulapul meu, chiar daca modelele sunt simple de cele mai multe ori.

Ca vedeți topurile și în mișcare, am pus pe Instagram un Reel super cute cu aceste ținute purtate la final de vară. Poate îmi fac timp și reușesc filmez și o variantă cu ținute de toamnă. Tare mult mi-ar plăcea.

Care dintre topuri   place cel mai mult? 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *