Experiența StylishCircle.ro la Timișoara

Au trecut aproape 2 săptămâni de când am trăit experiența de la Timișoara dar abia așteptam să vă povestesc despre asta și cum niciodată nu e prea târziu, azi mi-am făcut timp să-mi aduc aminte de acele zile frumoase și pline.
A fost o nebunie să accept să merg până acolo pentru un eveniment, mai ales în viziunea celor care știu că am un copil acasă. Mie mi-a surâs ideea și am acceptat să merg. N-am mai fost în Timișoara de ani de zile, de pe vremea când incă cochetam cu modelingul, plus că niciodată nu am avut timp la dispoziție să pot vizita ceva mai mult “din ea”.
Am plecat din București cu bigudiurile în cap la 5 dimineața, alături de alte fete dragi Dorina și Cristina și Julie. Drumul a fost super ok și pentru asta mulțumesc domnului șofer care a condus foarte prudent dar și firmei Promotor Timișoara care ne-a asigurat transportul și ne-am putut bucura de confort tot drumul.

Ajunse în Timișoara însorită și rece în jurul prânzului, ne-am improspătat look-urile și ne-am adunat la club Alt Club pentru a servi câte ceva. Asta e partea care îmi place mie la orice eveniment merg, că am ocazia să cunosc oameni faini și că putem socializa și poate chiar închega prietenii. Atunci le-am cunoscut pe fetele Kinga și Saci, posesoarele blogului  Chocolate Fashion Coffee. Super faine și în realitate și tare simpatic accentul lor. Sunt genul de persoane pe care le-aș asculta ore în sir fără sa ma plictisesc 😀 .stylish-bloggers stylish-circle-bloggersAm primit un ecuson cu numele meu, programul care avea să urmeze și o mică telecomandă pentru selfie. Poze, cafele, discuții, macarons și dezvăluirea secretelor din spatele portalului Stylish Circle în România. Despre acest proiect am aflat că a început intial cu StylichCircle.com, apoi s-a lansat varianta nemțească stylishcircle.de care a avut parte de o prezentare la Mercedes Benz Fashion Week în Berlin. Site-ul este o aplicație de modă ce oferă utlizatorilor șansa de a crea colaje, trenduri, inspirație, outfituri pentru diferite ocazii și șansa de a câștiga puncte în același timp. StylishCircle nu se adresează doar bloggerilor ci tututor persoanelor ce iubesc moda. Ce puteți face cu punctele și alte detalii interesante vedeți AICI.
După ce ne-am răsfățat cu dulcegăriile de la Senneville a urmat un antrenament intens la sala de fitness Smartfitstudio. O săptămână întreagă am avut febră musculară și nu cred că am făcut sport mai mult de o oră. Ca să vedeți ce înseamnă sedentarismul. Mi-a plăcut ce am văzut acolo și mi s-a făcut un dor teribil de sală.seeneville sporty-fashion-girl-studio2 gym-time karting-girlUrmătoarea activitate care a urmat cred că mi-a plăcut cel mai mult pentru că a fost un mix de nou, adrenalină, fun, frică și emoții.
Experiența de la karting Red Motors rămâne de neuitat. Am pus poze pe Instagram dar vă las câteva și mai jos iar dacă aveți ocazia sau pur și simplu vreți să faceți ceva diferit în weekend, încercați nebunia asta.
Seară s-a încheiat cu o petrecere frumoasă la club Alt iar a doua zi dimineața am degustat cafeluțe la Aethernativ.
Prin Timișoara ne-am plimbat la pas destul de puțin dar suficient cât să admirăm centrul, Piața Unirii și clădirile vechi și impresionante. Mi-a plăcut mult acest press trip și sper să se repete cândva.

Vă las cu pozele dar nu înainte de a mulțumi sponsorilor fără de care această frumoasă experiență n-ar fi fost posibilă: Senneville, Smartfit Studio , Promotor Timisoara, Beauty Box, Cupio, Optica Eugen,Ciocolaterie Leonidas, Noblesse Tudor Personal Tailor, Peonies & Hydrangeas și fotografa talentată Anita Bejenaru.

Pe curând!stylish-circle-fashion stylish-circle-ro stylish-circle-event cats 20161009_125124 20161009_125332 20161009_125624 fashion-bloggers fashion-bloggers-timisoara dsc_8596b fashion-street piata-unirii-timisoara

Comments (4)

  1. Cris

    Si noua ne-a placut super mult weekend-ul la Timisoara, chiar ne-ar placea sa mai mergem in formula asta :*

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ar fi dragut 😀

      Reply
  2. Lory's Blog

    Esti superba, Fede!
    Te pup!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ms Loricik! :*

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *