Sentido Beach și costumul de baie întreg

Știu că toată lumea e stresată cu începerea școlii, grădiniței, liceului, etc. Și eu sunt stresată cu începerea sezonului rece, dar încă nu am trecut la hainele de toamnă. Iar astăzi continui cu ținutele din concediu pentru că încă nu am terminat. Dacă urmează să aveți un concediu târziu undeva la mare, vă sfătuiesc să alegeți un costum de baie întreg. Îl recomand de asemena și pentru piscinele interioare. Eu am avut unul în vacanță dar l-am ales doar pentru că m-a furat imprimeul floral și îmi plăcea tare mult cum stă pe modelul de pe site. Eram convinsă că pe mine nu o să vină la fel, eu având o conformație mai altfel, lată în șolduri și mică în talie. Se observă o diferență între costumul meu de baie și cel de pe site pentru că am fost nevoită să îi prind cele două bretele la spate și să cos puțin surplusul care se adunase în zona taliei. Altfel arătam caraghios. Știți cum stau costumele alea pe clowni, de le rămâne spațiul ăla gol între corp și bretele? Ei, cam așa se vedea la mine în zona taliei. Nu că n-aș fi făcut poze în el, dar nu l-aș fi purtat nici de dragul imprimeului never ever. Noroc că sunt inventivă și l-am modificat fără să se observe 😆 .
În zona bustului are cusută pe interior o dublură ca de bustieră, nu stă fixă dar aplatizează puțin. Oricât am slăbit șnurul din față, stând într-o parte pe șezlong riscam să mă trezesc că iese ceva la vedere, dar am fost atentă și nu s-a întâmplat un asemenea incident.
Mă scuzați că am lăsat la vedere câteva ciupituri de țânțari și frumoasa alergie la soare de pe decolteu, chiar nu mă pricep să editez pielea. Cu ocazia asta se poate observa că m-am bronzat și eu puțin, deși tot albă mă numesc 😀 .

Lăsând costumația la o parte, trebuie să vă povestesc câte ceva despre plaja Sentido din Thassos. Am vizitat-o prima dată anul trecut și mi-a lăsat de pe atunci o impresie bună așa că anul ăsta ne-am dorit să revenim. Este o plajă curățică, adică nu sunt gunoaie prin nisip dar sunt enervante chestiile ce cad mereu din confiere. Șezlongurile sunt ceva mai calitative iar în apropierea plajei se află un hotel frumos de vreo 4 stele, cu piscină exterioară și un restaurant la care am mâncat super bine. Hotelul Sentido Thassos Imperial a fost deschis anul trecut și țin minte că am fost curioși de ce scoruri au și nu doar că era scump, dar nu aveau nimic disponibil nici măcar pentru vara 2017. Mi-a plăcut faptul că era o baie spațioasă și curată, langă hotel chiar în apropierea plajei, amabilitatea personalului de la restaurant și oamenii. Știu că sună ciudat 😳 , dar erau mai mulți străini civilizați, români am auzit mai puțini, față de cum auzeam pe alte plaje. floral.beachwear

Costum de baie întreg: LIGHTINTHEBOX
Cercei: AICI
Pălărie: H&M

sentido.ThassosPOZE via Booking

Dacă vă doriți să ajungeți vreodată în Thassos vă recomand plajele Sentido și Pachis situate în N-ul insulei, în localitatea Skala Rachoniou. Sunt mai moderne, mai curate și se află una lângă alta. Cu puțin noroc, poate găsiți și cazare la hotelul Sentido Thassos Imperial care arată foarte bine.sentido.beach lightinthebox.floral.beachwear fashion.beach blondie.beachwear.onepiece sentido.thasos sentido.beach.sea beachwear.onepiece sea.summer.thasos sexi.blondie

Voi obișnuiți să purtați costum de baie întreg? 😆 

Pe curând!

Comment (1)

  1. Loredana

    E superb costumul tau!
    Mi-am dorit atat de mult si eu unul, incat anul asta am reusit sa imi cumpar unul si sunt foarte incantata de el. Parca l-as lua pe mine acum :))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *