Ce rochițe purtăm primăvara asta ~ 2016

Nu știu cât de adevărat e dar telefonul meu arată o creștere în termometre, începând cu sfârșitul acestei săptămâni. M-am panicat maxim, cum adică 23 de grade? Așa brusc? Păi și eu cu ce mă îmbrac? N-am cu ce să mă îmbrac 😯 .
Am dat fuga pe siteul care mi-a luat mințile acum câteva zile și am făcut repede o selecție frumoasă. Numai după rochițe mi-au fugit ochii. Știu că se poartă pastelurile iar culoarea anului e de fapt o combinație a celor două nuanțe – Rose Quarts (roz pal) and Serenity (baby blue) dar asta nu înseamnă că nu mai avem voie să ieșim pe stradă într-o rochie roșie sau într-una cu imprimeu floral. Apropo de imprimeul floral, am selectat mai jos câteva modele de rochii maxi și nu-mi pot lua gândul de la ele. Sunt puțin sceptică în privința realității pentru că prima și ultima de exemplu, pe modele se văd într-un fel iar în celelalte poze, altfel. Mai puțin bogate și parcă mai scurtuțe. M-aș risca să-mi comand una, chiar dacă aș fi nevoită să o scurtez până la genunchi. M-au cucerit instant.

Floral Print11.Click HERE           2.Click HERE           3.Click HERE           4.Click HERE

Îmi plac la fel de mult și modelele în culori simple dar puternice cum ar fi verdele rochiei din poza de miloc de mai jos. Atât ea cât și modelul pe bleu se înscriu perfect în cerințele noului sezon datorită croielii ce lasă umerii la vedere într-un mod senzual. Mai greu aș purta genul ăsta, poate doar la mare în vacanță, ca să pot purta costumul de baie pe sub 😀 .

Maxi and Simple21. Clik HERE               2.Click HERE               3.Click HERE

Pasiunea pentru alb nu moare iar a treia rochiță mi-a atras atenția în mod special chiar dacă pare puțin de podium, sau de ocazii mai speciale (ca să nu zic de mireasă 🙂 ), aș purta-o cu aceeași plăcere undeva în concediu.
Dacă vreți să vedeți prețurile, mai multe poze cu rochiile (care au) sau alte modele, urmați linkurile. Prețurile lor sunt momentan la reducere și variază între 14$ și 24$.

Braces, romantic..31.Click HERE                2.Click HERE                3.Click HERE

Că sunt de zi sau e seară, rochiile diafane care amintesc de lenjeriile sexi rămân o slăbiciune în fiecare an. Par mai degrabă de vară dar eu aș opta și primăvara pentru ele. Cu un cardigan deasupra, jachetă lejeră asemănătoare halatului sau chiar cu jachetă de piele, de ce nu?

Dacă vreți să urmați tendințele, nu uitați de volane, croieli lejere, franjuri și chiar pantaloni diafani cu talie joasă. Până una alta, eu rămân în visare și abia aștept căldurica…

Voi ce rochițe purtați primăvara asta? Vă plac modelele de mai sus?

Comments (4)

 1. Lory's Blog

  ohhh, cum arata…le-as cumpara pe toate! <3

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Mie imi spui? :))

   Reply
 2. Amy

  Oh, ce frumoase-s toate! Ce de culori, ce croieli superbe, ce rochii! <3

  Reply
 3. Iulia's Corner

  Toate sunt frumoase, dar parca cea verde si cea albastra sunt preferatele mele.Te pup!

  https://iuliascorner.wordpress.com/

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *