Noutăți în colecția “Be Yourself” de la Melkior

Melkior scoate noutăți tentante din ce în ce mai des și asta mă face să îi vizitez din nou și să văd cu cohii mei minunățiile. De magazinul fizic nu prea am timp dar bine că există comenzile online pentru leneșii ca mine cei care nu am timp să colinde 😀 .

Colecției Be Yourself i s-au adăugat 4 noi farduri de pleoape: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se găsesc atât sub formă de fard la cutie cu oglindă, cât și sub formă de rezervă. Sunt culori foarte pigmentate care asigură o acoperire foarte mare, aderă foarte bine la piele, sunt rezistente în timp și se aplică uniform.
Prețul unui fard: 27 lei.Fard pleoape - Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams 1.MelkiorSet 5 pensule _My little secrets_ MELKIOR 149,90leiPe lângă farduri, Melkior ne încânta cu un set super simpatic de 5 pensule “My little secrets”. Nu fac decât să ajute la aplicarea uniformă și naturală a produselor de machiaj iar tei dintre ele au capete duble.

Setul “My little secrets” conține:
♦ Pensula pentru fond de ten (nylon): ajută la aplicarea uniformă și naturală a fondului de ten lichid și cremă.
♦ Pensula pentru pudră (păr capră): permite aplicarea uniformă și naturală a pudrei.
♦ Pensula pentru contur și blending (păr ponei): este ideală pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivită pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.
♦ Pensula oblică pentru sprâncene și estompare (păr ponei/cauciuc): este ideală pentru a crea conturul sprâncenelor și estomparea fardurilor.
♦ Pensula pentru corector și buze (nylon): este potrivită pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului și a rujului de buze.
Prețul lui este de 149,90 lei.

Deși am o tonă de pensule mi-ar plăcea să testez setul super practic și perfect de strecurat în geantă.
Vouă vă surâde ceva din noutăți?

Comment (1)

  1. Daniela

    Da. Setul de pensule pare atractiv. Daca ar avea o reducere parca as pune langa si un fard. Ce ziceti?

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *