Alessia Maria ~ in lumea modei la 13 ani

Cu ocazia frumoasei zile de 1 iunie dedic aceasta postare unei tinere artiste Alessia Maria, o copila ambitioasa si visatoare care a intrat in lumea modei la 9 ani iar in prezent isi pune ideile in aplicare ca un adevarat designer.

Scriu despre ea cu zambetul pe buze si cu mare entuziasm pentru ca mi-a adus aminte de mine mica si ma minunez sa vad un copil asa ambitios, dar si norocos in acelasi timp. Pentru ca uneori nu e suficient sa fii talentat si sa iti doresti ceva cu adevarat, e nevoie si de sustinerea celor din jurul tau. Sustinere, munca si perseverenta. Iar la cum au decurs lucrurile pana la varsta asta, sunt sigura ca Alessia se va bucura de un succes bine meritat pe viitor.

La varsta ei, cel mai mare avantaj pe care il are este timpul liber de care dispune, timpul care ii permite sa creeze, sa dea frau liber imaginatiei, sa studieze si sa aprofundeze despre lumea modei, sa asimileze tot ce ii place despre design si arta. Drept urmare, Alessia deja are colectiile ei de haine la doar 13 ani, pentru ca a avut curajul sa isi exprime pasiunea si sa realizeze tinutele schitate candva, in creion pe foi de hartie.

Cea de-a treia colectie intitulata “Emotii” a fost lansata de curand si a fost o colectie Capsula, gandita pentru persoanele active si indraznete din tanara generatie care ne inconjoara. Colectia este compusa din 5 piese care se pot combina pentru a obtine peste 20 de tinute. Wow!

“Mi-am dorit sa-i fac pe cei din generatia mea sa reflecte asupra faptului ca este important sa te intelegi si sa iti recunosti starile, emotiile, sa constientizezi etapa prin care treci, cum exprimi ceea ce simti, prin vestimentatie si impactul tinutelor asupra imaginii tale”.

Piesele vestimentare ale Colectiei Capsula EMOTII sunt create si produse in Romania, fiind realizate din material natural, insumand un procent global de 80% tesaturi din bumbac, matase si celuloza regenerate in compozitie.

Pe langa moda este implicata si in proiecte de actorie sau public speaking, pentru ca se regaseste foarte mult si aici.

Povestea ca in momentul de fata studiaza diversi designer renumiti si parcursul lor la diferite case de moda. Incearca sa intelega ce i-a inspirit pe ei in crearea colectiilor, cum a evoluat designul vestimenar, ce influenteaza schimbarea tendintelor in moda si care sunt elementele unitare, sau elementele cheie din colectiile lansate. Sa vrei sa faci toate astea la o varsta atat de frageda, mie imi suna a ambitie si viitor fructuos. Sa il dai ca exemplu la 13 ani pe “Karl Lagerfeld, care a fost directorul creativ al casei de moda Chanel și a avut și propriul lui brand, dar a fost si directorul de creatie de la Fendi sau Jean Paul Gaultier, care pe langa succesul colosal pe care l-a avut cu brandul sau propriu, a creat si pentru brandul Hermes, timp de 6 ani sau colecția luxoasa de lenjerie intima, pentru producătorul italian La Perla”, mi se pare incredibil. Si eu iubeam moda la 13 ani si visam sa devin designer, dar abia auzisem de Chanel.

Daca vreti sa o sustineti pe Alessia Maria si va surade vreo creatie de-a ei, o puteti gasi pe pagina de Instagram de unde se si pot comanda tinutele printr-un simplu mesaj.

In momentul de fata lucreaza impreuna cu o echipa de comunicare pentru un site ce va fi lansat in viitor, astfel incat creatiile ei sa fie usor vizibile si accesibile cu imagini si preturi clare.

Sunt curioasa cum va evolua Alessia Maria si caror stiluri le va da viata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *