Primul meu lip gloss Jeffree Star Cosmetics

Recent am dat o comanda de un produs pe care recunosc ca il aveam de ceva timp in wishlist, dar nu credeam ca o sa mi-l achizitionez asa curand, era doar un moft, nicidecum o necesitate. Primul meu lip gloss Jeffree Star Cosmetics – Supreme Gloss si-a facut prezenta in colet si am fost extrem de nerabdatoare sa il incerc. Nu aveam cine stie ce asteptari, dar acum ca l-am testat si l-am analizat pot sa spun ca isi cam merita banii si e un produs destul de interesant.

Cosmeticele Jeffree Star nu se gasesc foarte usor, pe site erau disponibile mai multe produse si inca sunt, dar la momentul comenzii eram chitita pe o nuanta mai cuminte insa pana am finalizat eu comanda, a disparut si am fost nevoita sa aleg ceva mai indraznet. O nuanta vibranta care se potriveste perfect cu vara si cu stilul colorat care a pus stapanire pe alegerile mele din ultima perioada. A se observa si in pozele in care l-am purtat. Mi s-a parut ca face echipa buna cu accentele verzi din accesorii si pantaloni mei roz bonbon. Cred ca din cand in cand ar trebui sa fim si asa excentrice, nu e de mirare ca nuantele vibrante iti schimba starea de spirit. In ziua aia m-am simtit alta femeie, m-am simtit mai tanara si mi-am adus aminte de perioada din adolescenta cand adoram glosurile.

Si fara sa exagerez lip glossul Supreme Gloss de la Jeffree Star Cosmetics este un produs foarte misto care da buzelor un efect minunat, ofera volum si confera buzelor o cuoare saturata. La prima deschidere m-a acaparat  mirosul de vanilie amestecata cu pepene, nuanta aleasa de mine fiind WATERMELON SODA. E un miros greu de descris, dar fascinant, bombonicios, dulceag, jucaus si sexy in acelasi timp.

Este un produs vegan dotat cu un aplicator buretel care are o forma ciudatica, seamana cu ceva, dar n-as vrea sa zic cu ce, in orice caz asa forma eu nu am mai intalnit la nici un alt produs de buze. Se vede oricum ca e ceva marca Jeffree Star, nu ma mira deloc.

“Aplicatorul sau inovator in forma de petala de trandafir este proiectat sa se inchida in timp ce este tras pentru a mentine produsul in interior, deci nu este nevoie sa fie scufundat din nou”.

Nuanta e extrem de pigmentata, nu s-a uscat pe buze, le mentine moi, lucioase si hidratate si se transfera pe primul pahar sau pai sau ce vreti voi, dar timid.

Am vazut si alte colectii de glossuri de la Jeffree Star care au ambalaje luxuriante si forme spectaculoase. As fi ales unul asa, dar nuantele nu erau pe gustul meu neaparat. Majoritatea produselor JS se remarca prin nuante unice, dar si prin ambalaje de lux si toate sunt 100% vegane.

Supreme Gloss este disponibil in multe nuante superbe si deosebite, chiar unice din ce observ eu pe site. M-ar mai tenta cateva nuante, dar nu asa curand.

Eram de fapt in cautare de un produs extrem de ieftin de la wet n wild pe care voiam sa il cumpar din nou si asa am ajuns sa dau aproape 100 lei pe un lip gloss. Nu imi pare rau pentru ca e chiar deosebit si bun de purtat la ocazii, evenimente si multele iesiri ce se anunta, ca doar vine vara. Apropo de pret, pe alte siteuri l-am gasit putin mai scump, asa ca, daca va tenteaza un lip gloss deosebit de la Jeffree Star Cosmetics, dati un search inainte. Cu placere! 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *