Parfumuri de Black Friday

Ca in fiecare an, de black friday incep sa bifez din wishlistul pregatit cu mare entuziasm. Si cum analizam eu lista am bagat de seama ca iarasi am bagat nu un parfum ci doua parfumuri. Dar dupa ce am facut iventarul, le-am sters de pe lista de 2022. Nu se poate asa ceva, trebuie sa mai fac o pauza oricat de mare ar fi dorinta. Viata fara parfumuri e trista, dar cred ca am suficiente momentan.

Am bagat gasca in sedinta foto si m-am gandit sa le etalez pe blog, sa va povestesc in mare ce arome prefer eu in perioada rece si de ce. Sa ne intelegem, asta nu e toata gasca, am facut o selectie de parfumuri pe care le folosesc in perioada asta si care se gasesc acum la reducere de black friday 2022 pe notino.O sa incep cu doua cele mai folosite si indragite, de la Lancome ~ Idole si La vie Est Belle.

Idole m-a cucerit de cand am vazut si auzit reclama. Mi-am exprimat undeva pasiunea pentru el, pe insta cred, si l-am primit de ziua mea. M-a cucerit apoi prin eleganta flaconului ultra subtire dar mai ales prin parfumul lui floral curat.

“Prima impresie aduce adieri înviorătoare de bergamotă, ușor îndulcită de pere suculente. Notele din inimă înfloresc ca un buchet dominat de esențe rafinate, de trandafiri turcești, trandafiri de mai și flori de iasomie indiană grandiflorum, înviorate de noul acord „clean and glow“. Notele de bază constau în lemn de cedru, vanilie și frunze de paciuli.”

L-am considerat putin prea dulce pentru vara, dar l-am folosit de cate ori am avut chef sa ies in evidenta. Pentru ca de cate ori l-am folosit cineva m-a intrebat mereu a ce miros. Este puternic, floral si foarte placut.

Despre La Vie Est Belle am scris o postate separata, atat de incantata am fost de el. Si e un parfum asa de popular ca simt ca nu mai are nevoie de nici o descriere.

Ca si design, sticla emblematica e la fel de eleganta si interesanta datorita acceasoriului care pare sa fie o mini esarfa sau doua aripi, inca nu sunt sigura.

“Debutul parfumului La Vie Est Belle te va încânta cu esențe suculente de coacăze negre și de pere dulci. Inima compoziției pulsează în tonuri de iris, alături de iasomia mătăsoasă și de fermecatele flori de portocal. Baza este formată din boabe rare de tonka, din praline delicioase, din paciuli exotic și gurmanda vanilie.”

Idole si La Vie Est Belle mi se par destul de asemanatoare, Idole fiind ceva mai floral iar La Vie Est Belle mai fructat, dar ambele sofisticate, puternice si placute. Le prefer in perioada rece, dar se simt la fel de bine si in sezonul cald. Nu stiu daca ati observat, dar unele parfumuri devin mai placute si in functie de anotimp.

La un simplu search parfumuri dama black friday 2022 pe notino gasiti toate parfumurile prezentate, cu reduceri avantajoase incepand de la 20%.

Recent am inceput sa folosesc si Jean Paul Gautier La belle, un parfum oriental captivant, cu tonuri gurmande.

“Incă de la primele note, iese la iveală senzualitatea acestui parfum, datorită vaniliei călduțe, care se contopește cu delicioasa pară verde. Îmbătătoarea iasomie, cu tonurile sale dulci și adânci, creează perfecțiunea întruchipată a acestei combinații. Până la notele finale, veți fi însoțită de călduța boabă de tonka, care reprezintă finalul acestei experiențe senzoriale.”

Sticla pare o mini statueta, reprezentand o silueta de femeie ce poarta o bijuterie pretioasa la gat. Parfumul lui ma face sa ma simt altcineva, nu stiu de ce, e un miros nou care nu ma reprezinta, dar imi place, e o senzatie ciudata si de neinteles.

Olympea de la Paco Rabanne poarta un nume de fata care imi place mult mult. Parfumul m-a dus cu gandul la Roma sau Grecia inca de cand l-am descoperit, nu stiu de ce, dupa nume, dupa forma. Cert e ca la scurt timp am aflat ca “Designul flaconului face aluzie la cununa de lauri, care este, de sute de ani, simbolul victoriei. Autorul conceptului este artistul Marc Ange, originar din Roma.”

Este un parfum floral-oriental fresh și intens.

“Primele momente după aplicare sunt un duel pasional. Tonurile fresh, de mandarină verde și de iasomie acvatică, luptă pentru atenție cu senzualitatea uimitoare a crinului alb de ghimbir. Inima compoziției parfumate introduce un acord atipic, dar cu atât mai captivant, de „vanilie sărată”. La final, baza senzuală combină lemnul de cașmir cu ambra veritabilă.”

Ca sa nu vorbesc despre toata tavita de parfumuri, inchei cu ultimul preferat din perioada asta – Cany Prada, un parfum dulce, oriental, delicat si puternic.

“Compoziția parfumată debutează inedit, cu o notă de mosc. Apoi apare cel mai interesant ingredient – benzoina, o rășină dulce, cu un inconfundabil subton ușor vanilat. Acordurile delicioase de caramel, de la final, oferă momente speciale, pe care le veți simți pe piele o perioadă foarte lungă de timp.”

Pe mine ma duce cu gandul la crema de zahar ars sau inghetata CU CAramel sarat. Imi pare rau ca mi se termina.

Pentru sezonul rece l-am scos si pe Casmir din cutiuta si abia astept sa ma bucur si de Kenzo Flower, un parfum  imaginar al florii de mac, la fel de irezistibil si deosebit, floral catifelat tot cu accente orientale.Daca aveti parfumuri pe lista sau vreti sa bifati din cadourile pentru sarbatori nu uitati sa verificati si categoria de parfumuri barbatesti black friday 2022 unde au reduceri la fel de avantajoase. Eu am ochit cateva seturi de cadou, dar ma mai gandesc.

Ati facut ceva shopping de black friday?

Comment (1)

  1. Roxana Scripca

    Cand am numarat ce ai pe tavita mi-am spus ca de fapt cum poti sa zici ca ai destule ca mie mi se pareau putine 😉 dupa aia am citit ca ai spus ca nu e toata gasca, eu astept sa ne prezinti toata gasca. Eu in perioada rece folosesc Montale Ristretto Intense Cafe, Givenchy L’interdit, Black Perfecto Guerlain si altele . .🤗

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *