Gama Face & Body care Pupa Milano

De cativa ani incoace Pupa Milano impresioneaza placut si cu gamele de Face & Body care, nu doar cu cele de makeup. De fiecare data cand testez produsele lor pentru ingrijire corporala starea mi se schimba instant mai ales datorita aromelor pe care le folosesc. Nu stiu sa le descriu exact, dar stiu ca te transpun direct intr-un SPA de lux. Produsele lor par ca sunt create special pentru astfel de locuri iar eu ma simt mereu privilegiata ca pot sa le testez in confortul casei.

Noua linie de tratament pentru fata si corp, al carei concept este exprimat în 4 cuvinte simple: PUPA. POSITIVE PEOPLE & PLANET, contine produse ale caror formule sunt curate, cu un procent ridicat de ingrediente de origine naturala, asezate in pachete realizate cu o atentie deosebita pentru durabilitate, sunt elementele caracterizatoare ale intregii linii. Ce m-a impresionat si mai mult a fost coloristica ambalajelor aleasa asa, nu intamplator. Cele 8 culori diferite identifica zonele de apartenenta ale produselor.

Incepem cu produsele pentru corp, astea fiind cele care ma intereseaza in mod direct si mi se par foarte interesante. Inca nu le-am folosit constant pentru ca astept sa imi fac din nou abonament la sala si-am zis sa incep tratamentele de la Pupa Milano odata cu sportul.

NEVER AGAIN ANTI-CELLULITE CONCENTRATECombate celulita si impiedica aparitia acesteia. 98% ingredinte de origine naturala.

“O formulă clean, realizată exclusiv din elemente funcționale și 93% ingrediente de origine naturală. Gelul activ cu eliberare prelungită combate imperfecțiunile celulitei și împiedică apariția acesteia. Tratamentul de șoc care conține un Patch cu Acid Hialuronic permite eliberarea treptată a principiului activ optimizând eficiența acestuia, fără utilizarea de bandaje, nu doar imediat, ci și în timp. 
Rezultatele obținute se mențin și după întreruperea aplicării.”

Dupa testele de evaluare dupa o luna de tratament, s-au constatat rezultate bune in cm:

Reducerea circumferintei coapselor cu -1,3 cm după 28 de zile
Mentinerea după o lună fara tratament: -1,1 cm

Pe langa asta, s-a remarcat si pielea corpului mai ferma si compacta si diminuarea aspectului de coaja de portocala.

Abia astept sa incep tratamentul cu aceste doua cremite.

PLUMP ME UP BUTTOCK ENHANCER – are efect de umplere. Rotunjeste și Ofera fermitate. 88% ingrediente de origine naturala.

“Plump me up este soluția ideală pentru cine își dorește fese mai rotunde, pline și ferme. 
Tratamentul volumizant îmbină acțiunea volufiline, extract natural de gardenia asiatica, cu un efect de fermitate imediat datorat amidonului obținut prin bio-fermentație.
Textura ice-gel cu efect răcoros face aplicarea plăcută și rapidă.”

Nu stiu daca imi doresc neaparat cresterea in volum a feselor, dar as vrea sa incerc, sunt tare curioasa daca functioneaza aceste produse de la Pupa Milano.  Acum sper sa am si timp sa ma masez zilnic.

Pentru fata am primit 4 produse interesante si incepem cu:

GLOW ESSENCE ILLUMINATING TONIC LOTION – Exfoliaza, netezeste, ilumineaza, hidrateaza. 89% ingrediente de origine naturala.

Contine 5% Acid Mandelic, un alfa-hidroxiacid cu eficienta ridicata, care nu cauzeaza iritatia sau fotosensibilitatea pielii, fiind ideal în orice anotimp. Glow Essence este un produs indispensabil din rutina de frumusete cotidiana care redă luminozitate fetei si minimizeaza impuritatile și micile riduri.

Prebioticele asigura echilibrul microflorei cutanate pentru o piele sanatoasa.

PURITY POWER ENZYMATIC EXFOLIATING POWDER – Exfoliază și netezește. 94% ingrediente de origine naturală.

Pulberea se transforma într-o cremă exfolianta moale în contact cu mainile umede. O formula clean, realizată exclusiv din elemente funcționale și 94% ingrediente de origine naturală fără a face risipă de apă.  

Microgranulele naturale derivate din coji de nucă realizează o exfoliere mecanică netezind partea cea mai superficială a epidermei pentru o piele mai netedă în mod imediat. 
Extractul de Papaină exfoliază enzimatic eliminând selectiv doar celulele moarte.

SKIN REHAB PREBIOTIC MOISTURIZING CREAM – Hidratează și protejează. 96% ingrediente de origine naturală.

Extractul de grepfrut roz, bogat în zaharuri și vitamine, hidratează și revitalizează epiderma. Are o acțiune antioxidantă și iluminatoare.
Prebioticele asigură echilibrul optim al microflorei pentru o piele sănătoasă.
Skin Rehab este ideală pentru toate tipurile de piele, zi de zi îmbunătățește hidratarea pielii, previne îmbătrânirea cutanată și redă feței prospețimea și luminozitatea. 

HYALU SHOTS DEEP MOISTURIZING SERUM – Hidratează în profunzime. 95% ingrediente de origine naturală

Acidul Hialuronic cu greutate moleculară ridicată are o acțiune extraordinară de hidratare a epidermei. Este un booster inovator care sporește sinteza de Acid Hialuronic prezent în mod natural, asigurând menținerea hidratării pe termen lung.

Prebioticele asigură echilibrul optim al microflorei pentru o piele sănătoasă.

Hyalu Shots este un produs ideal pentru toate tipurile de piele care garantează hidratarea optimă, iar dacă este utilizat constant, minimizează micile riduri.

Din aceasta gama de Face & Body care sunt foarte curioasa de produsele pentru corp si boosterul cu acid hialuronic. Nu am avut rabdare sa le testez mai intai, am vrut neaparat sa va fac un mic rezumat despre ele si sa va anunt ca zilele astea Pupa Milano au reduceri pe site si daca va tenteaza ceva anume acum este momentul de atac.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *