Coenzima Q10 PLUS ~ Gama completă de îngrijire anti-rid de la NIVEA

E adevărat că trecerea timpului lasă urme vizibile pe piele și o dată cu înaintarea în vârstă, rezerva proprie de coenzima Q10 începe să scadă. Asta am început să simt și eu pe pielea mea, de câțiva ani încoace. Și abia anul ăsta am hotărât să intervin și pe plan intern, adică prin suplimente. Dar despre asta o să povestesc mai multe în altă postare. Cert este că pielea trebuie îngrijită și pe interior dar și pe exterior.

nivea-q10-plus-anti-rid-day_night-lifestyle

NIVEA este primul brand care a inovat îngrijirea prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din întreaga lume în lupta împotriva ridurilor: coenzima Q10. Institutul de cercetare Beiersdorf este locul în care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule şi ingrediente inovatoare folosite exclusiv în formulele produselor NIVEA. De aceea, la fiecare 2 secunde, la nivel mondial, o femeie alege gama NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID.

NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID are soluţii concepute special pentru fiecare moment al zilei pentru ca îngrijirea de zi și cea de noapte trebuie să se completeze optim una cu cealaltă.

Dimineaţa, pentru hidratare şi protecţie împotriva razelor UVA/UVB, Nivea recomanda crema de zi Q10 Plus ce previne apariţia semnelor îmbătrânirii, lăsând pielea fermă şi catifelată.

În timp ce dormim, celulele se regenerează mai rapid decât atunci când suntem treze şi foarte active. Cremele de noapte conţin ingrediente speciale care contribuie la refacerea pielii în timpul somnului, restabilindu-i elasticitatea. Folosită zilnic,crema de noapte NIVEA Q10 Plus Antirid redă acestuia cantitatea optimă de coenzima Q10, unul din cei mai puternici agenți activi necesari producţiei de energie.
Foarte adevărată treaba cu somnul, dacă aș putea să dorm și eu ca un om normal, adică 8 ore pe noapte, ar fi perfect.

Mici secrete de la NIVEA pentru un ten mereu tânăr:
Consumă alimente bogate în coenzima Q10 pentru a încetini ritmul de îmbătrânire a pielii.
Nu te culca niciodată înainte de a te demachia. Înlătură impurităţile, pentru că acestea îți pot bloca porii, iar tenul tău va fi palid a doua zi de dimineaţă.
Eu nici nu vreau sa cred ca mai exista persoane care se culca fara sa se demachieze.
Chiar și cea mai bună îngrijire din lume trebuie completată cu un somn sănătos: asigură-te că dormi cele 7 sau 8 ore necesare pe noapte. Până la urmă, diminețile bune cu ten catifelat încep cu noaptea dinainte!

Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de noapte: 46 lei, 50 ml
Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 46 lei, 50 ml

Îmi era dor de cremele Nivea și sper să reușesc să le aplic constant timp de 4 săptămâni. Chiar sunt curioasă de rezultate.
Pe voi vă tentează noutățile Nivea? 😆 

P.S: Nivea a avut grijă să și consum conzima Q10, așa că mi-a trimis un buchețel pe care l-am savurat cu poftă, jumătate crud, jumătate făcut supă cremă. Poză AICI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *