La mare în trenci

În ziua de Paște am văzut marea pentru prima dată pe anul ăsta. Am făcut o scurtă vizită cazinoului din Constanța și pentru văzusem pe net cum va fi vremea, am ales merg în trenci. Am avut și un pulovăr de rezervă și cât am lenevit pe nisip tare bine mi-a prins. Frig nu era, dar bătea vântul și se simțea rece din când în când. Dar începem cu începutul. În primul rând bucur enorm am reușit ajungem la mare în ziua de Paște, chiar și pentru câteva ore pentru îmi era dor, pentru sunt zodie de aer și am impresia marea liniștește deși îmi e frică de ce poate. Am avut noroc de zi însorită, puțin capricioasă vremea, dar frumoasă în mare parte.

Nu prefer marea noastră pentru petrecerea concediului din mai multe considerente, dar le păstrez pentru mine întrucât ține de preferințe și de alegeri până la urmă. Dar pentru o scurtă vizită sau o plimbare de weekend, e o variantă bună. Avantajos mi se pare și drumul care se parcurge în doar 2h (din București) și fiind autostradă, nu e chiar așa greu de suportat. Și apropo de autostradă, mi-a plăcut mult o văd pentru prima dată atât de pustie. Parcă eram într-un vis la un moment dat, doar noi pe toată autostrada, muzică, soare mult și lanuri interminabile de rapiță.

Pe faleza cazinoului din Constanța doar am staționat pentru poze și pentru a admira peisajul câteva minute. Pentru parcarea era plină și lume peste lume. Foarte multă lume. Se vede și în pozele mele. Oricât m-am sucit, nu am găsit nici un afurisit de unghi așa repede ca par singură în locul ăla, în poze 😀 .

M-am bucurat enorm văd întreg cazinoul este acoperit pentru se lucrează la renovarea. Acum câțiva ani l-am vizitat și pe interior și am rămas profund impresionată de frumusețea lui, de istoria lui, dar în același timp tristă din cauza degradării lui. Acum vedem cât dureazat toată distracția pentru am auzit fel și fel de niște speculații.

Revenind la outfitul meu, mi-am găsit în sfârșit un trenci camel mult dorit pe care abia așteptam îl port. Se așează foarte frumos și are un cordon din imitație de piele, bleumarine, la fel cum sunt și terminațiile. Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, dar cred că se vede în poze ce vreau să spun. În pozele de pe site nu se vedea materialul cordonului și am fost plăcut surprinsă de el. Ca nu mai zic scoate și talia în evidență, se știe deja. E perfect pentru primăvară, mai ales pentru diminețile răcoroase și mi se pare ușor versatil și elegant. Pe scurt, este un model care mi se potrivește. Are căptușeală și nu e foarte gros.

Trenciul se găsește AICI pe Bonprix și este disponibil și pe bleumarine.

Atunci când l-am comandat mi-am ales și o bluză alb negru cu un model geometric pe ea. Îmi doream de mult ceva similar, dar nu am găsit. Este o bluză de efect, ușor elastică din bumbac, am spălat-o deja de câteva ori și pare încă se prezintă bine. Îmi place mult cum vine combinată cu nuanțe țipătoare, așa cum am ales o port în ținuta de mai jos, cu sacou roz și fusta pantaloni de culoare verde. Este subțirică și la fel ca și trenciul, pe gustul meu. Am ales mărimea 36 la ambele și îmi vin foarte bine. Am îndrăznit puțin mai mult cu acei pantaloni scurți, dar am zis de ce nu? Încă am picioare subțiri și cu un dres nude pe sub, se vede chiar bine, nu iese la iveală celulita aia afurisită. Sau nu o văd eu 🙄 .

Sunt curioasă care dintre ținute place mai mult, cea în care port trenci sau în care sunt mai colorată 😀  .

Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *