Noua colecție Candy Punk ~ Pupa Milano

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare anotimp, Pupa Milano a lansat o colecție de machiaj Candy Punk care se focalizează pe jocul de contraste. Pentru ambalaje s-a folosit un roz de prințesă modernă cu spirit elegant, curajos și rebel. Pentru că le-am primit de vreo două săptămâni, pe câteva dintre ele le-am și testat și bineînțeles că sunt încântată, ca de obicei.
“O colecție în care domină în mod măiestos armonia contrastelor: romantismul și punk-ul se întâlnesc într-un amestec strălucitor, puternic.”

Ce conține colecția:

CANDY PUNK 3D EYESHADOW ~ Fard de Pleoape Metalic cu Reflexe Multiple
Face ca privirea să fie intensă și magnetică, aprinsă de perlele multi reflex surprinzătoare. Eliberarea culorii este extremă incă de la prima aplicare cu un finish metalic.
FORMULĂ: O pulbere compactă cu performanțe similare cu cele ale unei creme.
Se întinde pe pleoapă ca o peliculă subțire, confortabilă și surprinzător de materică. Amestecul de răsini, ceruri și uleiuri asigură o aderentă perfectă pe pleoapă.
PONTURI PENTRU MAKE-UP:
Aplică fardul de pleoape direct cu degetele pentru a aprecia senzorialitatea unică și aplicarea extremă. Este suficientă doar o cantitate mică, pentru a obține o culoare absolută.

CANDY PUNK I’M MATT ~ Ruj Culoare Pură Opac Absolut
Imbracă buzele cu o culoare opacă, vie și profundă. Fin și extrem de senzorial, alunecă pe buze fără a le îngreuna și fără a le usca, dând o senzație de confort neașteptat care rezistă în timp.
FORMULĂ: Concentrația mare de pigmenți și lacuri asigură o aplicare precisă și imediată. Cerurile speciale oferă flexibilitate și lejeritate texturii, care alunecă extrem de ușor pe buze, definindu-le perfect. Textura, bogată și cremoasă, este imbogătită cu Unt de Mango sălbatic cu proprietăti emoliente și hidratante.

CANDY PUNK TRUE LIPS ~ Creion Contur Buze Ușor de Estompat
Desenează și definește buzele cu o culoare intensă, ultra pigmentată. Dublă utilizare: utilizat ca atare, pentru un sofisticat efect mat, sau înainte de ruj, pentru a spori rezistența acestuia și pentru a crea un efect de barieră.
FORMULĂ: Formulă moale cu mare putere de scriere. Conține Vitamina E și vitamina C cu proprietăti
antioxidante și Ulei de Bumbac cu proprietăti hidratante și emoliente.

CANDY PUNK BLUSH ~ Fard de Obraz Efect Lumină Scânteietoare
Dă viată tenului cu străluciri prețioase datorită amestecului inedit de micro perle strălucitoare și pigmenților delicați roz pal. Textura sa usoară și mătăsoasă se estompează în mod perfect pe fată, punând în valoare obrajii și pomeții.

CANDY PUNK LASTING COLOR GEL ~ Lac de unghii cu Efect de Sticlă
Lacul de unghii cu efect foarte lucios și plumping de gel fără lampă UV. Unghii impecabile cu suprafată netedă și plină și culoare ultra pigmentată. Se întinde în mod uniform și se usucă în timp record. Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire tăiate pe
rotund, asigură o preluare și o aplicare optimă.

CANDY PUNK 3D NAIL POLISH ~ Lac de unghii 3D Multireflex
Creează un efect glittering tridimensional cu o strălucire surprinzătoare datorită unui amestec de perle.
Culoarea vie, perlele muli reflex și pulberile strălucitoare creează o dimensiune de vis pe unghie.

COLOR CANDY PUNK HAIR MASK ~ Mască Păr Colorantă Regeneratoare
O mască de păr pentru o nuantă temporară în tendințe. Textura sa cremoasă hrăneste și colorează în mod delicat părul, lăsandu-l moale și mătăsos.
PONTURI:
Aplică masca după șampon pe părul uscat cu prosopul.
Aplic-o în mod uniform pe tot părul sau pe zona unde se dorește colorarea, în funcție de efectul dorit. Piaptană părul și lasă-o să acționeze:
• 5-15 minute pentru nuanțe mai delicate
• 20-30 minute pentru nuanțe mai intense
Clăteste bine și continuă cu styling-ul. Culoarea dispare treptat după 2-15 spălări. Durata poate varia în funcție de porozitatea firului de păr.
Sfat: Nu folosi balsam de păr. Poartă un prosop pentru a proteja hainele. Folosește mănusi.
Produsul este disponibil în două nuanțe: 001 Pink și 002 Violet.

Credeți că am folosit deja masca? 😆 
Ce vă place cel mai mult din colectia Candy Punk?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *