Când țara arde şi ea poartă funde, dantele şi buline

După titlu s-ar zice că nu îmi pasă de ce se întâmplă în lume, în realitate mă afectează mai mult decât trebuie. Încerc totuşi să îmi ocup timpul cu activități care ştiu că îmi fac bine, că de relaxat reuşesc mai greu. Şi cum una din pasiunile mele încă este blogul, here I am.
Am trecut la a doua comandă pe femmeluxefinery.co.uk şi cu mare entuziasm mi-am comandat bluzițe dantelate, îmbulinate şi tricouri cu mesaje pentru ținutele de primăvară pe care credeam eu că o să le port.
De data asta am ignorat categoria de Trousers & Dresses deși rochiile sunt întotdeauna o atracție mai ales când începe să se încălzească afară. Am fost atrasă de topuri iar la finalul comenzii am constat că mi-am ales doar nonculori.
În topul alb cu mâneci bufante şi dantelate mă vedeam pozând lângă o magnolie înflorită sub raze de soare. Dar anul ăsta au înflorit fără admiratori şi şedințe foto şi deja se scutură singure şi triste 😥 . La fel şi pomii înfloriți…

Topul alb l-am simțit ca pe un trofeu câștigat pentru că văzusem ceva aproape identic la o tipă, dar era de negăsit în online. Bineînțeles că mânecile dantelate și bufante au fost atracția și de-asta îl și căutasem insistent. Și apoi din senin doar când am deschis pagina femmeluxe la categoria TOPS mi-a apărut modelul ăsta în primele poze. Îmi era teamă că o să fie prea scurt în talie și chiar este. În sensul că merge purtat doar cu pantaloni cu talie înaltă sau fuste ridicate puțin mai sus, dar nu mă deranjează deloc.

Cămașa neagră transparentă…mda, transparentă nu e chiar genul meu, dar heei, buline și fundiță la gât 😀 . Păi cum să nu îmi doresc așa ceva? Pe altă nuanță poate că ar fi fost mai dulce, dar am ales pe negru gândindu-mă că o voi purta cu un top negru din dantelă pe sub. La ședința foto a fost de negăsit topul și nu am refăcut pozele. Sper să nu par prea porno despuiată, daar atât s-a putut.
Tricourile negre cu mesaje pe ele le-am ales la fix. Acum că stau în casă de atâtea zile am reușit să epuizez tricourile și 2 noi intrate au fost numai bune. Mă gândeam că o să le port cu un sacou negru simplu, dar nu m-am mai complicat să compun ținute pentru niște poze făcute în casă. Măcar de aveam o grădină ceva, dar de unde… Și nu mă refer la grădina blocului, n-am treabă cu ea atâta timp cât stau la ultimul etaj, close to the sky.
Revenind la tricouri, sunt foarte ușoare și elastice, nu sunt din bumbac și mă gândesc să le port chiar și la sală. Dacă se mai deschide anul ăsta și mă mai încap tricourile 😯 . Scrisul alb nu e așa strident ca în pozele de pe site și nu pare nici foarte bine lipit de material, lucru care mă face să cred că după câteva spălări se va exfolia ușor ușor. Nu-i nimic, tricourile de casă sunt de bază anul ăsta 🙄 .
Am ales pentru ambele mărimea 12/14 (M/L) și îmi vin bine, peste talie și puțin mai lărguțe, exact cum voiam.

Ultimul lucru aruncat în coș a fost o jachetă albă frumușică foc în poze. Dar și în realitate este, are un material fin ca de blug de-ăla din anii ’90, nu știu cum să îl descriu. Și modelul pare așa vintage, are buzunare ciudate peste tot pe față și un cordon kilometric în talie. Nu se vede în poze, dar sunt înfășată de 2 ori ca să fac o fundă simplă în față 🙂 .
Îmi place că e lărguță și are și mânecile lărguțe. V-am zis, pare un model vintage. Mărimea aleasă a fost 10 și cred că este corespondent lui M.
Sper să fie ultima postare cu poze făcute în casă. Niciodată nu mi-au plăcut pozele făcute în interior, ador pozele făcute afară în lumina soarelui (nu directă), în natură, în frumusețea orașului, dar nu între 4 pereți.
Am dat luminozitatea mai mare și m-am descurcat cum am putut. Nu știu când o să port noile haine afară, dar aștept cu nerăbdare ziua în care vom ieși cu toții…fericiți și fără griji.

Ați intrat pe femmeluxefinery.co.uk de curiozitate? Vă place ceva în mod deosebit? 😎

Comment (1)

  1. Victoria West

    Imi plac tricourile alea doua negre. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *