Cadouri de iarnă. Idei sau preferințe

În curând încep bifez din lista de cadouri de iarnă, cum îmi place mie le spun, cadouri care sunt mai speciale pentru că au tendința aibă o încărcătură și mai emoțională datorită sărbătorilor frumoase de iarnă. În cazul meu, nu știu cât de frumoase vor mai fi de acum încolo, dar orice ar fi…. peste cadouri nu trec, în sensul îmi place în continuare fac listă, pregătesc cadouri, le împachetez și le ofer cu mare drag celor apropiați. Bineînțeles nu uit niciodată de mine, până la urmă eu știu cel mai bine ce vreau sau ce mi se potrivește. Daca stau gândesc, nu prea am nevoie de nimic iar ce-mi doresc e imposibil, dar ceva ceva tot mi lua.

Gandindu- la cei mai dragi și apropiați mie adică la soț și copil, am făcut o mică selecție, dar m-am inclus și pe mine, doar nu dau comenzi online doar pentru ei. Glumesc 😀 .

#DecathlonRomânia a pregătit o gamă diversificată de echipamente sportive care pot fi oferite cadou pasionaților de sport și nu numai. Eu am o listă pentru Eduard care are nevoie de îmbrăcăminte nouă în fiecare iarnă pentru nah…așa e când ești copil și crești ca bradul. Nu deranjează, doamne fereste, important e fie sănătos. La munte ajungem foarte rar, dar trebuie ajungem pentru e dornic se bucure de zăpadă iar anul trecut a fost în extaz când am fost o zi pe partie. I-a plăcut la nebunie și abia așteaptă ajungem din nou. N-am apucat îi cumpăr nimic, dar o primească cadourile la timpul potrivit. Știu sunt copii care nu se bucură când primesc haine de sărbători, dar daca știi cum pui problema o iasă cu mare bucurie. Când știu își dorește ajungă la zăpadă, știu sigur că se va bucura de pantalonii și de ghetele pe care urmează le iau. Au nenumărate modele pe site, dar eu știu ce vreau, fie îmblănite, impermeabile și intre ușor în picior. 

Am selectat 3 modele de ghete care îndeplinesc cam toate condițiile. Calitatea este ireproșabilă și spun asta pentru am luat tot timpul de la ei și nu am plângeri. Au modele călduroase, ușor de încălțat și ideale pentru drumețiile pe zăpadă și nu numai.

O ieșire la zăpadă nu se poate fară pantaloni impermeabili și ce vreau eu sunt speciali de sky, foarte confortabili, prevăzuti cu bretele reglabile  Sunt ideali pentru copiii care învăţa să schieze! Am avut modelul ăsta cu bretele cam în fiecare an de iarnă și s-au dovedit a fi foarte buni și practici. Au căptușeală vătuită, talie elastică, bretele reglabile şi detaşabile.

Ca -l însoțim la munte, ar trebui ne cadorisim și noi cu ceva echipamente. începe cu niște încălțări călduroase și impremeabile pentru frigul de la picioare te ia și modelele găsite pe site par super potrivite, modele drăguțe și prețuri foarte bune. Ghetele bărbătești suntcălduroase şi impermeabile, cu talpă snowcontact din cauciuc, pentru aderenţă bună și confort în timpul drumețiilor pe zăpadă.Cizmele de damă sunt “călduroase şi impermeabile, până la 2/3 din înălţimea lor, uşor de încălţat, datorită fermoarului lateral. Talpa snowcontact asigură un grip bun pe zăpadă.” Cum spuneam, exact ce ne trebuie.

Lui i- mai lua și o vestă și o căciulă, e mai frigurs mine și sigur s-ar bucura la așa cadouri 😆 . Vesta polar mi se pare un articol vestimentar foarte util iarna. Este concepută pentru drumeție la munte, practicare ocazională. Conceput eco, călduroasă și ușoară, asigură libertate de mișcare. Doar 49,99 lei.

Căciula aleasă îmi place mult ca model și pare foarte călduroasă și confortabilă. Produs conceput pentru confort termic pe pârtie. În plus are un preț super bun, doar 39,99 lei.

Ultimul articol pe care l- pune împachetat sub brad ar avea numele meu scris pe el, de la mine pentru mine pentru îmi doresc de foarte mult timp niște greutăți potrivite pentru exercițiile cu picioare. Ați auzit probabil de oameni care fac sport acasă și nu se vede nimic. Ehh, asta pentru nu au accesoriile potrivite. Eu caut scuze acum. Dar chiar îmi doresc setul ăla de greutăți.

În concluzie, dacă nu știi ce cadou -i pregătești #OferăUnCadouSportiv și sigur nu vei da greș. Sunt multe reduceri pe site și găsești orice, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia.

Deci, bifăm împreună din lista de cadouri de iarnă? 🙂

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *