Lancome ~ La Vie Est Belle. Oui ou non?

De Lancome leagă multe, Miracle fiind unul dintre parfumurile mele preferate de mai bine de 10 ani, dar cu noul La Vie Est Belle nu am avut timp mi fac amintiri, dezvolt o reală pasiune. Știu e preferatul multor fete, dar eu vreau recunosc nu l-am îndrăgit chiar din prima. L-am testat atunci când a apărut și mi s-a părut mult prea dulce pentru gustul meu, dar bag de seamă în sezonul rece nasul meu îl simte altfel, adică mult mai plăcut.

Datorită numelui ce-l poartă am simțit o atracție față de el și mi-am propus îl iau cu mine la Paris, îmi fac amintiri noi pe străzile pariziene purtând acest delicat și dulceag parfum care mi se pare atât de potrivit cu meleagurile de acolo. Din păcate n-am mai ajuns la Paris nici în octombrie iar la anul nu se știe ce va mai fi.

Deși pare mai degrabă un parfum de vară, eu simt mi se potrivește în anotimpurile mai reci, adică primăvara și toamna. Când am văzut sticluța pentru prima dată țin minte i-am asociat acel material textil cu o eșarfă în vânt. Îl văd un parfum romantic, puternic, dar pulverizat într-o anumită măsură, discret. Are un design finuț și cochet în același timp, datorită detaliului de la baza capacului, acel material bățos ce pare o eșarfă în vânt, după cum spuneam.

Lansat în anul 2012, este creația unui trio de maeștri parfumieri francezi, în frunte cu Dominique Ropion. Am fost surprinsă aflu flaconul sugerează un zâmbet transpus în linii de cristal, un rafinament al versiunii originale din anul 1949. Ascunde o combinație echilibrată, de frumusețe și forță. Apa de parfum Lancôme La Vie Est Belle este simbolul libertății și al fericirii, o odă adusă tuturor frumuseților vieții. Aroma exclusiv feminină a fost creată pentru a le aduce tuturor zâmbetul pe buze.

  • un parfum dulce, de fructe și flori, sofisticat
  • pentru femeia cu încredere în sine, care refuză dictatele societății
  • potrivit pentru întreaga zi

Compoziția parfumului

Debutul parfumului La Vie Est Belle încântă cu esențe suculente de coacăze negre și de pere dulci. Inima compoziției pulsează în tonuri de iris, alături de iasomia mătăsoasă și de fermecatele flori de portocal. Baza este formată din boabe rare de tonka, din praline delicioase, din paciuli exotic și gurmanda vanilie.

Dacă sunteți în pană de idei de cadouri pentru femei spun sincer un parfum atât de feminin ca La Vie Est Belle are slabe șanse nu fie îndrăgit de la primul puf. Ca o mică paranteză, de curând am avut ocazia testez o altă noutate Lancome. Noutate pentru mine. refer la Idole Aura care mi se pare la fel de fain și feminin, o inundație de trandafiri și iasomie la un loc, o bombă florală ușor sărată. Deocamdată îmbăt cu un puf discret dupa duș, dintr-un small size , dar mi-l doresc full size, bineînțeles.

Revenind la Paris, cu La Vie Est Belle în poșetă și bereta pe cap (vise) 🙄 , sugerez faceți deja lista de cadouri pentru Crăciun și profitați de reducerile care mai sunt de Black Friday. De la Lancome am zărit și câteva seturi superbe care conțin și parfumul, în caz interesează.

Încerc îmi imaginez lucruri frumoase și abia aștept văd odată Parisul. Nu îmi pare rău s-a amânat și luna trecută, ar fi fost într-o perioadă nepotrivită în care sigur nu fi putut bucur de acea experiență la maxim.

Știți parfumul La Vie Est Belle Lancome sau l-ați încercajudecânddupă note? 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *