Sporturi de vară și amintiri de neuitat

Noi încă nu ne-am planificat nimic concret, dar concediile au început deja pentru mulți. Trecem la sporturi de vară și încercăm ne încărcăm din nou cu amintiri de neuitat de la mare și nu numai. Îmi e tare dor de mare și sper ajungem vara asta undeva în Grecia, poate unde am mai fost deja sau nu știu, vom vedea. Îmi place mergem cu mașina pentru putem căra toată casa după noi și de când îl avem pe Eduard ni se pare chiar mic portbagajul. Pentru are un sac de jucării și alt sac de accesorii pentru sporturi de vară, de apa. De când a făcut înot este foarte familiarizat cu ochelarii de înot și nu îi lipsesc niciodată în nici un concediu. Are o colecție întreagă de la Decathlon. Știu multe persoane nu pun preț pe unele accesorii, dar sunt extrem de utile.

Fie mergeți la piscină sau în vacanță undeva la mare, ai nevoie de un mic echipament care ofere protecție și confort:

Ochelarii de înot sunt principalul accesoriu pentru activitățiile și sporturile în apă. Aceștia protejează ochii de apă și permite menținerea vizibilității în apă în timpul activitățiilor. Important e îi alegi corect astfel încât fie comozi datorită garniturii care se adaptează feței. Iar din experiența noastră, siliconul ar fi cel mai recomandat.

Aripioare înot sau vestă, în funcție de vârsta și capacitatea copilului. Noi i-am luat tot timpul vestă, dar asta nu înseamnă l-am lăsat se ducă în ape adânci. Vesta îi oferea confort atunci când avea chef se arunce în valuri și se trezea cu câțiva m mai în larg. Important e îl menține la suprafață și oricum cădea, se ridica datorită vestei.

Bagheta din spumă presupune mai multe tipuri de activități: descoperirea apei, înotul și scufundările. Bagheta este potrivită pentru inițierea în înot când copilul este deja obișnuit cu apa, știe să miște corect brațele și picioarele, pentru a avea echilibru și încredere. Bineînțeles nu ne-a lipsit niciodată, dar recunosc mai des am folosit-o eu, haha. Poate fi utilizată și pentru jocurile acvatice sau aquagym.

Costum cu mâneci lungi anti UV sau costum din neopren. Mi se par fooarte utile pentru cei mici, la mare. Noi am avut în fiecare an costum din neopren și era genial în zilele în care bătea vântul sau era apa foarte rece. nu mai zic îl proteja și de soare pentru știți cât de sensibilă au ei pielea și cât de repede se ard. Uneori o cremă cu SPF50 nu e de ajuns. Am folosit costumul mai ales în concediile din iunie când nu era foarte cald. Efectiv nu se uda pe spate, era pielea uscată și nu mai tremura de frig când tot intra și ieșea în apă. N- recomanda stea prea multe ore îmbrăcat cu el sau fie copilul lăsat în soare, în nici un caz.

La fel de utilă mi se pare și șapca anti-UV care protejează de soare atât capul cât și gâtul.

În caz mergeți prin mările Greciei sau Egiptului, neapărat aveți o mască de snorkeling. Acum câțiva ani am fost în Thassos și am făcut pentru prima dată snorkeling cu o mască împrumutată pentru acolo erau mult prea scumpe și nu știam dacă chiar îmi trebuie. Mi s-a părut foarte utilă și fain gândită, îmi permitea respir și văd tot ce mișcă pe sub ape. Efectiv am simțit am descoperit o alta lume, a fost o experiență de neuitat.

Eu sunt mai fricoasă din fire și nu aventurez în orice apă, dar daca sunteți mai îndrăzneți nu uitați de labe.

Găsiți la categoria SPORTURI DE VARĂ o grămadă de alte accesorii la prețuri foarte bune și reduse în perioada asta.

Concediu plăcut și amintiri de neuitat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *