Colecția BRIDE & MAIDS și alte noutăți Pupa Milano

Începem luna iunie și întâmpinăm vara cu noutăți superbe de la Pupa Milano ~ Colecția BRIDE & MAIDS și palatele de machiaj One Color One Soul Eye Palette. Iarăși m-au surprins plăcut cu aceasta nouă colecție pentru ocazii speciale. Produsele arată wow, sunt foarte faine din toate punctele de vedere. Ambalaje sunt finuțe în nuanțe pastelate de roz, albastru și mentă și au ceva detalii aurii la câteva dintre ele.

Colecția conține 7 produse iar au primit 6 dintre ele. Bineînțeles mi s-a deschis imediat apetitul pentru fotografii, și-am căutat în cufărul cu amintiri (e de fapt o cutie din carton, dar rămâne intre noi) voalul meu de mireasă. Vai ce feeling m-a cuprins, ce lucruri de mireasă am redescoperit. Diadema, setul pe care l-am purtat, pantofii făcuți pe comandă, coșulețul…ohh, bine am băiețel și nu o își bage nasul în ele. Nu e ca și cum le- păstra pentru cineva sau pentru ceva anume, dar îmi place le am acolo undeva, poartă amintiri prețioase și emoții desebite de care îmi amintesc cu drag din când în când 😀 .

ne întoarcem la Bride & Maids, o colecție capsulă care sărbătorește prietenia și complicitatea dintre femei, alcătuită din produse indispensabile pentru a crea un machiaj complet și perfect, rezistent la emoții! Cum sună finalul…chiar au fost printre cele mai intense emoții pe care le-am trăit, atunci când am fost mireasă.

BRIDE & MAIDS PALETTE ~ este o paletă alcătuită din 5 farduri de pleoape și 1 iluminator, inspirată din culorile romantice și delicate ale ceremoniilor. Cu asemenea culori poate rezulte doar un machiaj elegant și rafinat pentru ocaziile speciale.

BRIDE & MAIDS LIP STYLO ~ Ruj ultra slim cu o textură învăluitoare și confortabilă, pentru buze moi și impecabile instantaneu. Finish semi-mat. Forma sa practică ultra slim este perfectă pentru a avea produsul mereu în geantă, chiar și în ocaziile speciale. Rujul este disponibil în 4 nuanțe: 001 Wedding Cake, 002 Maid of Honor, 003 Best Friend, 004 True Love.

BRIDE & MAIDS EYE PRIMER ~ un primer pentru ochi ce creează o bază luminoasă, minimizează imperfecțiunile pleoapei și sporește rezistența machiajului ochilor. Nuanța lui este 001 String of Pearls.

BRIDE & MAIDS ELIXIR ~ Primer ser iluminator pentru față. Bogat în perle foarte fine pentru un efect Soft Focus și o piele mai moale și luminoasă în mod natural. ACȚIUNE ANTI-OBO0SEALĂ – cu extract de Mandarină din China cu acțiune regeneratoare anti-oboseală, bogat în Alfa-hidroxi-acizi care favorizează întinerirea celulelor. Mi se pare foarte plăcut ca primer, nu încarcă pielea, îi un aspect mai luminos și arată tare bine. Nuanța lui este 001 Elixir of Happiness.

BRIDE & MAIDS EMOTIONPROOF MASCARA ~ Rimel waterproof. Conceput să dureze întreaga zi, garantează rezistență impecabilă chiar și în condiții speciale. Volum flexibil. Are un nume care i se potrivește de minune 001 Pure Emotion. Rezistă la apă, la umiditate, la temperaturi mari și la lacrimi de fericire :)). Eu încă nu l-am testat, am prea multe desfăcute momentan.

BRIDE & MAIDS SETTING POWDER ~ o pulbere compactă, imperceptibilă, pentru fixarea machiajului. Este o pudră minerală și poate fi utilizată și pentru retuș, pentru a elimina aspectul lucios al pielii. Nu încarcă tenul și are o nuanță universală ce se adaptează tuturor tipurilor de ten fară afectează culoarea make-up-ului. Are un nume foarte simpatic 001 Bridal Veil. Mai multe detalii despre colecție, prețuri și ingrediente găsiți la Pupa Milano pe site.

Dar noutățile nu se încheie aici. Alături de colecția BRIDE & MAIDS am primit și One Color One Soul Eye Palette, trusa de farduri cu patru nuanțe de pleoape armonizate perfect între ele. Este disponibilă în 6 variante: 001 ROSE, 002 MATE, 003 DENIM, 004 SMOKEY, 005 NUDE iar eu am primit 3 dintre ele, dar încă nu am încercat niciuna. Îmi este imposibil decid ce look vreau creez, pe care o aleg, dar fiți cu ochii pe INSTAGRAM, sigur o revin acolo cu vreun machiaj creat. Trusele sunt foarte elegante și practice pentru a crea un eye-look-ul personal.

Toate paletele de machiaj One Color One Soul Eye Palette, dar si colecția BRIDE & MAIDS le puteți vedea PE SITE sau în magazinele fizice Pupa Milano.

Acum sunt curioasă cum vi se par produsele și care v-a stârnit curiozitatea? 🙂 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *