Încă unul la colecția de parfumuri de vară

Nu m-am putut abține așa m-am legat de ziua mea de Florii și iar mi-am făcut cadou un parfum, am adăugat ceva nou la colecția de parfumuri de vară, dar nu ceva necunoscut. Înainte decid la el, am tot băgat și-am tot scos din coș pentru erau multe tentații parfumate la prețuri foarte bune. În ultimul timp îmi plac și atrag mai mult sticluțele de 30 ml pentru sunt ușor de transportat și se consumă repede. Sau cel puțin așa sper. În trecut alegeam mai mult sticluțe de 100 ml iar acum am o întreagă colecție. Nu m-ar deranja, dar parcă nu prea îmi mai vine le mai folosesc după atâția ani.

Cu greu m-am decis la Candy de la Prada pentru specialiștii ar spune nu este un parfum tocmai de vară, dar părerea mea e nu contează dacă e prea greu sau prea dulce, atâta timp cât îl pulverizezi discret și nu deranjează, poate fi purtat oricând. De când l-am luat l-am folosit aproape zilnic chiar dacă au fost zile când nu am ieșit afară din casă și îmi place atât de mult am impresia o treacă în top 3 preferate. Inițial băgasem în coș Dolce Gabbana Light Blue, un parfum pe care îl stiu de foarte mulți ani, l-am avut în adolescență și mi-a plăcut enorm de mult. L-am scos din coș deși avea un preț bun însă nu l-am scos și de pe wishlist. Fiind un parfum floral fructat, potrivit zilelor de vară, probabil îl voi achiziționă la iarnă, haha. Mai am pe wishlist și So Scandal ~ Jean Paul Gaultier care m-a cucerit datorită ambalajului încă de când a apărut și l-am și testat în magazin și mi-a plăcut, dar sunt puțin sceptică în privința lui pentru nu știu dacă persistă.

Povestea lui Candy e specială… Pentru l-am descoperit când eram însărcinată și am poftit la el, dar nu l-am luat atunci. A apărut în 2011 iar eu îl stiu din 2012 când l-am simțit la o tipă și am crezut o iau razna. Pe moment nu am realizat, dar acum după atâția ani îmi dau seama mirosul de caramele dulci m-a zăpăcit și am îndrăznit o întreb pe tipă ce parfum poartă. Candy de la Prada, a fost răspunsul. Și așa a rămas în mintea mea și mi-am propus ca într-o zi miros fix tipa aia 😀 . Nu am uitat deloc de el în acești ani, iar acum în sfârșit i-a venit rândul pe listă. Daca întrebați de ce nu l-am luat atunci imediat trebuie marturiesc la scurt timp după, fierea mea a devenit sensibilă până și la mirosul de deodorant 😯 . Din nefericire, sensibilitatea a duratmai mulți ani și chiar și acum am perioade când ia durerea de cap dacă simt parfumuri prea puternice. Așa am mare grijă în continuare și parfumez discret, nu exagerez niciodată. Nici nu mi se pare etic miroși de la o poștă a parfum.

Revenind la noutatea mea din colecția de parfumuri de vară care se poartă iarna, Candy de la Prada este dulce și puternic, dar nu se simte sintetic, mirosul pudrat de caramele fiind redat cu finețe. E imposibil nu ieși în evidență cu un așa miros. Este un parfum unic, dulce oriental, o compoziție îmbătătoare, din numai trei ingrediente.

Compoziția parfumului

Compoziția parfumată debutează inedit, cu o notă de mosc. Apoi apare cel mai interesant ingredient – benzoina, o rășină dulce, cu un inconfundabil subton ușor vanilat. Acordurile delicioase de caramel, de la final, oferă momente speciale, care se simt pe piele o perioadă foarte lungă de timp. Moscul, la fel și el, pare fie una dintre aromele mele preferate pentru multe produse care m-au atras prin prisma mirosului, au acest ingredient.

Sticla parfumului este o explozie de roz și portocaliu cu accente aurii și negre. O frumusețe de sticluță al cărei capac negru duce cu gândul la un buton de pelerină elegantă ce îmbracă o femeie misterioasă și seducătoare.

Candy mi se pare un parfum unic și senzual, un parfum care face simt sexy și întorc zi de zi la el exact ca un copil care se tot duce la dulapul cu dulciuri 🙂 . Colecția de parfumuri de vara continua

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *