Preferatele verii de la Bioderma

Știu că vremea de afară și data din calendar ne duce ușor ușor cu gândul la decembrie și vrea să ne steargă frumoasele amintiri din vara ce tocmai a trecut. Eu nu o las, forțez nota și pozez încă în rochițe și colac peste pupăză, astăzi vă arăt câteva produse preferate și indispensabile, de la Bioderma, produse pentru hidratare și produse cu SPF.
Dacă au SPF 50 și ambalaj portocaliu nu înseamnă că sunt utile doar în sezonul estival sau doar în concediu, cremele cu factor de protecție sunt recomandate pe tot parcursul anului, nu uitați! Important este să alegem ce ni se potrivește. Toamna – iarna sunt recomandate produse cu SPF doar pe zonele expuse.dsc04096Deci, ce am folosit în ultimele luni de la Bioderma și mi-a plăcut, atât produse de îngrijire cât și produse cu SPF, pentru plajă. Ordinea este aleatorie pentru că nu mă pot decide ce mi-a plăcut mai mult sau mai puțin.

Aproape nici o dată nu ies din casă fără să mă machiez, măcar puțin, măcar aplicând un BB-cream și ceva pe buze. Și înainte de machiaj asta e crema de bază în cazul meu – Photoderm MAX SPF 50. Am mai scris pe blog – AICI – despre importanța SPF-ului și despre cele 3 variante pe care le-am mai folosit.

Sprayul Photoderm MAX SPF 50. L-am golit în vacanța din Thassos pentru că e foarte ușor de folosit și puneam mâna pe el de cele mai multe ori. Nu are capac, are sistemul ăsta de a se bloca printr-o mișcare (e important pentru cine are copilași mici si curioși), poate fi folosit din orice poziție și este de tip spray. Ideal. La anul o să-l caut din nou cu siguranță. Nu intră foarte repede în piele și nu lasă peliculă foarte grasă la suprafață dar, în nici un caz nu aș recomanda folosirea lui în restul anului, pentru față sau mâini.img_20160708_202933Uleiul Bronzant Photoderm BRONZ SPF 50 mi-a plăcut cam în aceeași măsură ca și sprayul chiar dacă nu e la fel de ușor de utilizat. În schimb este ceva mai gras pe piele dar nu exagerat. E un produs ce combină protecția pielii de radiații cu tehnologia care susține bronzarea accelerată.
Photoderm BRONZ activează și intensifică bronzul. Bronzul instalat este mult mai rezistent și durabil. Are o textură ultra-lejeră, parfumată și invizibilă și nu lasă urme albe. Ambalajul dotat cu pulverizator este foarte ușor de folosit.
Formulă parfumată. Hipoalergenic, non-comedogenic.

La sfârșitul verii m-am cadorisit cu Sprayul pentru protecție solară Photoderm MAX SPF 30 de 400 ml. Nu știu dacă va mai fi bun la anul, practic expiră la 1 an de la deschidere și după calculele mele, aș putea să îl folosesc până în iulie cel târziu. E foarte mare ce-i drept, unul de-asta e bun pentru toată familia.
Sprayul protejează împotriva arsurilor solare, previne intoleranța la soare și combate îmbătrânirea cutanată prematură. Textura lăptoasă și foarte lejeră a Photoderm MAX Spray lasă pielea catifelată. Perfect incolor la aplicare, se întinde ușor, fără să lase un strat gras sau urme albe. Non-comedogen, rezistent la apă și fotostabil.bioderma-spf50 bioderma-spfPhotoderm MAX Spray nu are parfum și asigură o toleranță optimă. L-am folsoit foarte puțin dar suficient încât să îmi dau seama că îmi place. Deși am fugit mereu de astea lăptoase, ăsta e chiar fain, nu lasă absolut nici o urmă albă pe piele.

Pentru cel mic am ales Photoderm KID SPF 50 spumă. Pe ultima sută de m, înainte de concediu m-am trezit că în tonele de sprayuri și loțiuni de plajă, nu am nimic pentru el. Asta a fost tot ce-am găsit la cel mai apropiat supermarket, după ce am fost la câteva farmacii din apropiere. De fapt, găsisem câte ceva peste tot dar nimic care să nu aibă alcool la ingrediente. Sprayul sub formă de spumă a fost chiar o noutate pentru mine, nu știam de el. Mă gândeam că o să fie enervant de folosit dar mi-a plăcut foarte mult. Spuma își dublează volumul imediat ce iese din tub și e foarte ușor de întins. Lasă o peliculă albă și deloc grasă.
♦ Formulă rezistentă la apă
♦ Fără parfum
♦ Fără parabeni

Tot ce am avut în concediu cu SPF am folosit cu regulalitate zilnic cu aplicări repetate la câteva ore și am fost foarte mulțumită de rezultat. Nu m-am întors albă dar nici arsă de soare. Cel mic nici atât.

Pentru a verifica listele de INGREDIENTE ale produselor, accesați site-ul Bioderma.

Pentru hidratarea tenului am avut 2 creme preferate printre care și Hydrabio Perfecteur SPF 30. Mi se pare o cremă perfectă pentru vară, e și hidratantă, nu lasă tenul gras și are și SPF. E adevărat ca am folosit-o de multe ori seara dar ce contează?
Din aceeași gamă îmi place mult și Loțiunea micelară Hydrabio H2O la 100 ml care nu-mi lipsește din concediu sau escapade. Acasă am tot timpul în baie Sensibio H2O.

Voi ce ați mai folosit fain de la Bioderma?

Comments (2)

 1. Cristina

  Eu am folosit doar spray-ul si doar pentru corp si mi-a placut si mie.

  http://strumfette.blogspot.ro/

  Reply
 2. Lory's Blog

  Am folosit si eu ceva produse Bioderma in vara asta! 🙂
  Trebuie sa postez si eu cateva articole cu produsele lor…nu mai stiu cand sa le urc! :)))

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *