Sfatul Melkior: “Be yellow!”

Îmi plac detaliile galbene, e una din culorile care mă reprezintă, citisem eu într-un zodiac mai vechi despre gemeni. Relaxare, soare, energie, originalitate, fericire, asta înseamnă galben pentru mine și asta emană poza de mai jos cu produsele Melkior. Chiar azi am dat de 2 produse de la ei pe care le rătăcisem și uitasem complet de ele. Simt că am noutăți în trusă iar mâine sper să-mi fac timp să mă și joc cu ele.
Până una alta, vreau să vă transmit și vouă noutățile, în ediție limitată. Că tot e weekend deja, poate vă surâde ceva și vreți să vă petreceți timp prin mall la cumpărături:

Fardul de pleoape Sun Flower are o textură foarte pigmentată și asigură o acoperire foarte mare. Se aplică uniform și rezistă în timp.
Preț 29,00 lei

Oja Pineapple. O culoare care atrage privirile și-ți înseninează ziua. Fii în centrul atenției și îndrăznește s-o porți.
Preț 29,00 leimelkior.beyellow Be-Yellow!Penseta oblică de inox este special concepută pentru înlăturarea părului nedorit. Are un design modern și este deosebit de rezistentă. Nu se tocește și permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare dată. Se folosește în cazul firelor subțiri. Se pot pensa și firele mici de păr. Apucă firele de păr de la rădăcină.
Preț 25,90 lei

Melkior a creat Pila 2 fețe Yellow, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapidă și precisă. Este subțire și ușor de manevrat. Are rugozitate 180/240.
Preț 6,90 lei

Mie mi-ar plăcea să testez oja și fardul, desigur. Și pila Yellow:-D .
Vouă ce v-ar plăcea să încercați?

Comments (4)

 1. coco

  culoare solara, o sa incerc oja 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ha, si mie mi-ar placea. Oja galbena chiar nu am si n-am avut niciodata 🙂

   Reply
 2. Daniela

  Galbenul e culoarea mea favorita si nu sunt Geaman. 🙂 Evident ca ma provoaca oja. 🙂 Pupici

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Si pe mine 🙂

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *