Idei de cadouri de iepuraș pentru copii

Eram acum câteva zile într-o discuție despre cadouri de iepuraș doar se apropie Paștele și trebuie ne pregătim deja. Și așa mi-am adus aminte când băiețelul meu Eduard mi-a zis de pe la începutul anului ce cadouri își dorește. Doar atunci era perioada perfectă pentru folosirea unuia și fară stau pe gânduri i-am comandat patine de pe Decathlon. M-am lovit de întrebareaDar cine îl învață daca tu nu știi?și recunosc și pe mine măcina puțin, dar am avut încredere și am zis dacă chiar își dorește învață singur. Și fix așa s-a întâmplat. Am mers cu el la patinoar, l-am echipat corespunzător, l-am încurajat bine și-am stat cu ochii pe el și inima cât puricele. A luat vreo 324 de căzături, dar a fost suuper fericit și entuziasmat. Fiind băiat, nu așteptam aibă astfel de dorințe, dar eu îl încurajez orice ar fi. Numai sport facă.

Și pentru tot am făcut comandă de patine, i-am luat și o pereche de role. Bineînțeles odată cu astea, am pus în coș și un set de protecții și cască, niște lucruri esențiale și importante care nu trebuie lipsească atunci când alegi pentru copilul tău role, patine, bicicletă sau trotinetă.

De când s-a încălzit vremea am început profitam și ne bucurăm de timpul liber petrecut afară, cu rolelele sau bicicleta. După ce a învățat singur meargă pe patine, am zis sigur o -i iasăechilibristicași cu rolele. Nu a avut deloc nevoie de ajutor, dar mai are de practicat iar la fiecare ieșire, așa cum spuneam, echipamentul de protecție este obligatoriu. Înainte le comand m-am documentat puțin și cam toate sursele duceau la Decathlon. Ca și design am ales unele simple negre, dar am ținut neapărat aibă roți din cauciuc, fără PVC. Spre deosebire de plastic, ce ajută la încetinire, cauciucul oferă o aderență bună: rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Sunt potrivite pentru 3 numere consecutive și sunt reglabile. Au sistem de strângere simplu și rapid pentru încălțare ușoară iar frâna este clasică cu tampon din cauciuc. De câte ori am ieșit cu Ed afară nu l-am auzit niciodată se plângă îl jenează ceva. Pe interior au o spumă și par destul de confortabile. Setul de protecții l-am ales tot pe negru ca se asorteze, la fel și casca de protecție. Setul conține cotiere, palmiere și genunchiere. Au o carcasă din plastic cu întărituri din spumă, material flexibil și benzi auto-adezive elastice, cu arici, pentru reglare ușoară. Datorită materialului extensibil și benzilor elastice, se reglează foarte ușor. Le-am folosit la fel de ușor și peste salopeta de iarnă.

Carcasa are structură din polistiren și carcasă externă din ABS și este reglabilă.

Încă sunt tentată îmi iau și eu o pereche de role, dar tem nu mai sunt în stare învăț 😀 . În orice caz, mi se par fascinante rolele pentru fete, sunt atât de colorate și atractive.

Așa , daca sunteți în până de idei de cadouri de iepuraș, pentru copii, eu recomand cu mare drag rolele pentru plimbările din timpul liber, dar și trotineta sau bicicleta, în funcție de ce își dorește copilul 😛 . Și orice ați alege, nu uitați de echipamentul de protecție.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *