Tree Hut Exfoliant, Cremă de corp și Săpun ~ Charm Beauty

Încă din primul rând vreau să spun că am fost și încă sunt foarte încântată de produsele de îngrijire de la Charm Beauty și o să vă arăt imediat ce anume m-a încântat mai exact.

Scrubul Almond Honey

Nu întâmplător îl menționez primul, dar ador scruburile și tot timpul îmi place să am așa ceva în baie. Pe asta îl folosesc cam odată pe săptămână pe gambe, brațe și alte părți ale corpului și pur și simplu îl ador. Miroase foarte plăcut a migdale, are particule abrazive potrivite, în sensul că nu simt să îmi zgârie pielea, dar o lasă extrem de fină la atingere și frumos parfumată.

Conține vitaminele A, E și F, pentru a ajută la producerea colagenului și pentru a redă elasticitatea pielii.

Piele fină și catifelată datorită concentrației puternice de unt de Shea, care contribuie la recondiționarea pielii redându-i strălucirea naturală.

 • Cantitate: 510g
 • Ingrediente de bază: Migdale și Miere
 •  Fără sulfați & fără parabeni
 • Fabricat în SUA de către o echipă de cosmetice de clasa mondială.
 • Rezultate vizibile chiar după prima aplicare!
 • Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă.

Scrubul are culoarea mierii și mirosul migdalelor și este combinația ideală pentru un răsfăț al pielii. Îmi place mult cum lasă pielea de
fină. Ambalajul este în borcan din plastic, dar s-a menținut foarte bine în ciuda temperaturilor ridicate din ultimele luni. Îmi place să îl folosesc mai ales înainte cu o zi de epilare pentru că îndepărtează celulele moarte ale pielii și simt că ajută la evitarea firelor crescute pe sub piele.

Un alt exfoliant pe care aș vrea să îl am în baie este Scrub Coconut & Lime, tot din gama Tree Hut. Am avut câteva mostre și pot să spun că a fost dragoste la prima încercare. Ador mirosul lui fresh, o combinație delicioasă de cocos și lime. Lasă pielea la fel de fină și exfoliază blând pentru că particulele abrazive sunt foarte fine.

Din aceeași gama, am încercat și Crema de Corp Almond Honey tot cu miros de migdale.

Conține un mix de ingrediente ce face pielea catifelată și netedă, hidratează în profunzime și lăsă un miros plăcut de lungă durată. Uneori mi se părea că e totuși mult prea puternic pentru gusturile mele. În orice caz, între timp mi-a confiscat-o mami.

Nu lasă urme grase, se absoarbe repede în piele.
Untul de shea hidratează și protejează pielea împotriva factorilor dăunători ai mediului, previne primele semne de îmbătrânire ale pielii.

 • Cantitate: 198 gr
 • Ingrediente de bază: Migdale și Miere
 • Hidratare intensă timp de 24 de ore.
 • Formulă Non-grasă
 • Fără sulfați & fără parabeni
 • Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă.

Tot de la Charm Beauty am încercat și un săpun natural cu zmeură. De când l-am deschis pur și simplu a invadat baia într-un parfum extrem de
plăcut, fructat, de zmeură. Că să nu mai zic că arată delicios, te uiți la el și nu îți vine să crezi că este un săpun. Este în formă de felie de tort cu blat roz, jeleu roz și crema pufoasă deasupra. Deși l-am folosit des la duș, și-a păstrat formă o lungă perioadă.

Nu vă feriți de săpunurile solide, mai ales dacă acestea sunt naturale. Sunt la fel de eficiente că un gel de duș iar partea cea mai faină este că folosind un săpun solid, participăm la reducerea consumului de plastic, plasticul fiind cel mai mult prezent în tonele de deșeuri și este unul dintre cele mai periculoase produse pentru mediu.

Revenind la ale noastre, dacă sunteți în căutare de un exfoliant bun și delicios, vi le recomand cu mare încredere pe cele de la Charm Beauty. AICI găsiți toată gama disponibilă iar unele dintre ele sunt acum la reducere.

Ați încercat ceva de la Charm Beauty până acum?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *