Noua mea jucărie ~ Philips Sonicare ProtectiveClean

Sunt foarte încântată arăt această periuță de dinți electrică pe numele ei întreg Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Defense 4300 HX6803/04, fiind noua mea jucărie de câteva zile bune. Dar înainte povestesc despre ea, fac puțin cunoștință cu dinții mei și cu motivul pentru care eu nu foloseam periuță electrică.

Nu am povestit pe blog, dar am la activ nenumărate vizite la dentist și nu doar pentru igiena orală e foarte importanta pentru mine, dar si pentru la un moment dat am fost purtătoare de aparat dentar fix și cred urmează fiu din nou. Rămâne de văzut, asta e doar o bănuială de a mea pentru nu am avut grijă în ultimii ani continui tratamentul cu gutierele…for life.. Am dinții sensibili de fel și “material prost”, cum mi-a zis odată un medic dentist. Drept urmare, am avut ghinionul nu înțeleg cu o periuță electrică care îmi cauza sângerări gingivale frecvente. Dar pentru în ultimii ani tehnologia a avansat și au apărut fel și fel de modele interesante, i-am mai dat o șansă și sunt foarte bucuroasă am ales fac asta.

M-am documentat puțin înainte să mi-o aleg, dar eram deja setată pe Philips Sonicare pentru băiețelul meu are de ceva timp și suntem mulțumiți de ea.

Am avut mari emoții la prima utlizare, a fost puțin ciudat datorită vibrațiilor care se simțeau, dar m-am obișnuit cu ea foarte repede. Trecerea de la periuță manuală la electrică nu a fost chiar așa de dificilă. Impresionant mi s-a părut și cât de fin vibrează fata de ce îmi imaginam eu. Are 2 intensități de curățare iar eu o folosesc pe cea mai slabă momentan.

Periuța de dinți sonică Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803 / 04 poate elimina de 7 ori mai multă placă decât o periuță de dinți manuală și este extrem de blândă cu dinții și gingiile.

“Tehnologia sonică a periuței folosește frecvența de 62.000 mișcări pe minut, datorită căreia înlătură cu precizie placa dentară. În timpul curățării, mobilizează apa în spațiile interdentare, iar capătul special rotunjit ajunge fără probleme și la dinții din spate. Senzorul de presiune avertizează cu vibrații blânde, atunci când se exercită prea multă presiune pe dinți. Datorită delicateții excepționale, peria poate fi utilizată și pe aparate ortodontice, pe plombe, pe coroane sau pe fațete.”

Caracteristici:

 • curăță delicat dinții și spațiile interdentare
 • elimină cu până la de 7× mai multă placă decât periuța manuală
 • reduce riscul apariției cariilor dentare
 • îmbunătățește sănătatea gingivală
 • sigură pentru lucrări de protetică și aparate ortodontice
 • permite curățarea dinților și în zonele din spate ale cavității bucale

Specificații tehnice:

 • 1 regim de curățare Clean + 2 intensități de curățare
 • tehnologie sonică – frecvență de până la 62.000 mișcări pe minut
 • programul Easy Start – crește treptat intensitatea performanțelor periuței (primele 14 zile funcționează în regim de adaptare)
 • senzor de presiune încorporat – vă avertizează când apăsați prea tare pe dinți
 • cronometru QuadPacer – măsoară timpul, pentru asigurarea unui periaj uniform
 • funcția BrushSync – avertizează despre uzura capătului periei
 • cronometru Smartimer – măsoară durata recomandată a periajului, de 2 minute
 • baterie litiu-ion + indicator al nivelului de încărcare a bateriei
 • 1 încărcare a bateriei rezistă 2 săptămâni

Sunt mai multe lucruri care îmi plac la periuța sonică, începând de la design și până la utilitate. Prima impresie bună a fost din momentul în care am scos-o din cutie și am luat-o în mână. Are un design elegant iar materialul din care este făcută se simte fin, extrem de plăcut la atingere. Și până simt asta nu credeam are importanță, dar cred are. Odată ce iți place un lucru, clar îl folosești des și sunt sigură nu o revin prea curând la periuță manuală. Chiar merită investiția. Îmi place are 2 programe iar un program se termină fix după 2 minute de periaj, deci am scapăt de statul cu ochii pe ceas. E periuță smart, avertizează atunci când apăs prea tare și cel mai important, bateria ține 2 săptămâni.

În concluzie recomand cu mare drag periuța electrică de la Philips Sonicare și închei prin a sfătui nu ratați controlul anual la medicul dentist.

Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *