Mascara MED Clasic şi Mascara XL – Volume

Rimel şi tratament pentru gene cred că va fi noul trend anul ăsta. Mascara MED sunt primele produse de acest gen pe care le-am încercat încă de anul trecut de când am intrat în posesia lor. A trecut ceva timp de când le-am folosit, dar tot vreau să vă povestesc câte ceva despre ele, mai ales că Mascara MED Clasic mi s-a terminat recent.

Prin “tratament” brandul vrea să spună că cele doua produse nu doar că rimeleaza frumos genele într-un negru intens, dar promite şi susținerea procesului de creştere al genelor.

“Genele naturale vor fi mai lungi, mai definite, cu volum, de un negru intens, in timp ce substanțele hrănitoare din formulă vor susține procesul natural de creştere al acestora, aplicare cu aplicare. Astfel, cu un singur produs te bucuri de îngrijire şi make-up zi de zi.”
“La baza MASCARA MED stau ingrediente active precum keratina, care întăreşte genele naturale şi le hrăneşte în profunzime, conferindu-le flexibilitate, şi pantenolul, pentru îngrijire intensivă.
Fiecare aplicare reprezintă o sursă nutritivă pentru gene! Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creştere.”

În funcție de rezultatul pe care doreşti să îl obții, MASCARA MED este disponibil în doua variante: Classic şi XL- Volume.
Mascara MED CLASSIC este potrivit pentru un make up natural de zi, atunci când nu îți doreşti un efect dramatic al genelor, sau dacă deja te bucuri de gene lungi şi nu ai nevoie de prea mult volum. Asta mi-a plăcut mai mult şi deşi recipientul în care se află este ceva mai mic decât un rimel obişnuit, mi s-a pârut că l-am folosit foarte mult timp. Spre final l-am folosit foarte des în combinație cu alt rimel care îmi încarca genele prea rău şi mă ajutam de pensula de la MED CLASIC ca să le uniformizez plăcut.

Mi-a plăcut pentru că părea şi rezistent la transfer, eu având pleoapele lâsate, mă mai trezesc cu punctulețe de la vârfurile genelor, dar cu Mascara MED CLASIC nu am pățit. Cu fratele lui în schimb, da.

În cazul în care vrei să obții gene cu volum rapid, din doar câteva aplicări, atunci MASCARA MED XL-Volume, care oferă de câteva ori mai mult volum, este alegerea inspirată.

“Indiferent de varianta aleasă, genele tale vor fi mai lungi, mai dese, îmbracate într-un negru intens, în timp ce nuanța naturală va deveni mai intensă cu fiecare utilizare.”

Sincer, nu am observat vreo diferență la nuanța genelor mele naturale pe perioada utilizării, dar m-am împăcat bine cu ele, ca şi produse de make-up.

Mascara MED XL-Volume are pensula mai mare, mai groasă şi lasă mai mult produs pe gene, oferindu-le volum şi alungire. Este de acelaşi negru intens, dar aşa cum spuneam mai sus, mi se pare mai slăbuț la rezistența la transfer.

Nu am observat să se scuture pe parcursul zilei şi se demachiază foarte uşor, fără să insist foarte mult. Eu folosesc de obicei ori demachiant bifazic cumpărat ori îmi amestec eu pe dischete ulei natural şi apă micelară.

Produselor MASCARA MED sunt disponibile exclusiv în farmacii.

Ați încercat vreunul dintre ele, vă tentează?

Comments (4)

 1. Adina

  Eu am primit unul uscat, l-am aruncat difect, iar al doulea se demachiaza ffff greu…

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Imi pare rau, eu le-am primit anul trecut si au fost amandoua bune. Acum folosesc ceva de la Pupa Milano si dupa ce ma obisnuisem cu alea, asta mi se pare ca alungeste genele sper mult si se demachiaza mai greu. Dar sa stii ca am mai citit la cineva ca a fost cam uscat unul dintre ele. Nu stiu care e faza…

   Reply
 2. Hapi

  Încerc acum Bonilash, mi le-a trimis Alina. Am impresia ca timpul meu pentru aplicarea mai multor produse s-a redus mult. Asa a fost o vreme, apoi incet, am reintrat in ritm.
  Tot e bine cu tatuaj semi la ochi si sprancene, altfel arăt ca un mop(s) daca am 5 minute dimineata dupa duș. 5 minute care includ si aranjarea părului uneori.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Bine ca ai avut curaj de machiaj semi, eu nu as avea. Plus ca am vazut la cateva persoane cum se vede dupa ani de zile si nu prea mi-a placut. Prefer sa ma trezesc cu jumatate de ora mai devreme si sa ma machiez, altfel..sperii lumea :D.
   Bonilash am incerca si eu acum ceva timp, dar nu m-au dat pe spate.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *