Noutăți parfumate : Tesori d`Oriente Japanese Rituals și B.U Absolute Me

Săptămâna trecută îmi povestea Dorina că avea momente când asocia numele Tesori cu mine și chiar m-am bucurat să aud asta pentru că într-adevăr iubesc brandul ăsta, îmi plac foarte mult produsele lor și o asociere așa drăguță nici că se putea. Spuneam eu pe la începuturi pe blog, în urmă cu ceva ani, că am descoperit produsele astea în Italia și uite cum le-am rămas fidelă.
Recent am primit două produse din ultima gamă: Japanese Rituals, “gamă ce integrează ȋn produsele de ȋngrijire ingredientele tradiționale japoneze, pentru o stare de bine și de răsfăt al corpului și al minții.”Tesori.d.OrienteIngredientele principale ale produselor Tesori d’Oriente Japanese Rituals sunt parfumatul bujor și uleiul Tsubaki, obținut prin presarea semințelor de camelie. Acesta din urmă este bogat ȋn acizi grași, Omega 9, vitamina E și colagen vegetal, elemente ce contribuie la hidratarea pielii și redarea și menținerea elasticitătii. Pe langă proprietătile antioxidante și emoliepeoniesnte, aceste ingrediente sunt considerate aducătoare de noroc. Parfumul gamei este intens, aroma combinând note fresh, florale și delicate. Notele de vârf sunt un amestec energizant de citrice, grapefruit și bergamotă care fac intrarea în scenă pentru notele florale de mijloc, compuse din frezii, iasomie, lăcrămioare, trandafir și măsline dulci. La final, notele de patchouli, cedru și mosc sunt aromele lemnoase care persistă, pentru o stare de răsfăt indelungată. Crema de duș o folosesc pe post de gel de duș și ador mirosul pregnant și floral pe care îl degajă. Are o textură intens hidratantă și lasă pielea catifelată și parfumată.
Sprayul nu pare să persiste foarte mult sau poate mă obișnuiesc eu prea repede cu mirosul. Nu îmi dau seama. Oricum, este perfect pentru calmarea, răsfătarea și încântarea tuturor simțurilor prin aroma sa exotică.Tesori d Oriente Japanese RitualsGama conţine:
♦ Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei
♦ Cremă de duş 250 ml, 11.53 lei
♦ Cremă de baie 500 ml, 18.60 lei

O altă noutate frumos parfumată în dulapul meu este gama Absolute Me de la B.U. După ce am văzut ambalajele alb-negru cu accente roz-pudrat și elemente florale abia așteptam să aflu cum miros produsele. Aveam în cap numai bujori. Momentan sufăr că am nasul înfundat dar abia aștept să-mi revin și să le folosesc din nou liniștită.
Parfumul ȋsi dezvăluie personalitatea cu primele note proaspete de mandarină, măr crocant și pară coaptă. Inima bogată este compusă dintr-un mix eclectic de violete și frezii contopite cu lemnul neted de santal. Aromele finale de caramel, mosc și ambră incapsulează perfect intensitatea și complexitatea feminitătii absolute.B.U.Absolute.Me

Parfumul este disponibil în următoarele variante:
B.U. Absolute Me Eau de Toilette 50 ml, preț 45 lei
 B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml, preț 22 lei
B.U. Absolute Me Deo Body Spray 150 ml, preț 11.50 lei

I-am rămas fidelă și acestui brand dar nu toate gamele mi-au ajuns la suflet, însă ăsta cu accente florale este printre preferatele mele. Se pare că mă atrag aromele florale în ultimpul timp.

Și dacă tot a venit vorba de preferate mai am ceva de menționat: noul B.U. bodystories Abyssinian Oil & Orchid Shower Cream.
Gelurile de duș cremă B.U. bodystories vin în noi ambalaje, ergonomice și mai ușor de utilizat. Forma capacului permite o stabilitate mai mare a recipientului atât în poziția normală a sticlei, cât și invers, când produsul este aproape de a fi terminat.
Gelurile de duș cu iaurt, Yogurt & Fig și Yogurt & Papaya, sunt disponibile și în variantă de 400 ml, perfecte pentru și mai mult răsfăt.
Imbogătite cu agenți de hidratare care lasă pielea moale și catifelată prin sistemul Nutri Moist, gelurile de duș cremă oferă experiențe senzoriale floral-fructate, pentru o stare de bine îndelungată.B.U. bodystories Shower CreamsGelul de duș cremă Abyssinian Oil & Orchid, cu o textură luxuriantă, aduce în lumina reflectoarelor două ingrediente exotice, căutate pentru proprietătile lor emoliente și de ȋnfrumusetare a pielii: uleiul abisinian și extractul de orhidee.
Uleiul abisinian conține acizi linolenici ce ajută la regenerarea pielii, având proprietăti antiinflamatorii.
Extractul de orhidee hrăneste pielea, o curătă în profunzime și o lasă revitalizată, parfumul distinct menținându-se pe piele timp ȋndelungat.
Miroase absolut delicios și-l recomand cu mare drag, bidonașul costă în jur de 9 lei.

Ați folosit vreo “noutate” de la Tesori d`Oriente sau B.U.? 😆 

Comment (1)

  1. Loredana

    Arata bine nouatile! 🙂
    Si sunt foarte faine, ca aroma, sunt sigura!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *