Olympea Paco Rabanne ~ ultimul parfum

Nici nu am început bine anul și deja am adăugat un parfum la colecție, ultimul parfum cumpărat este Paco Rabanne Olympea , o noutate pentru mine. Ăsta fiind unul din motivele pentru care am și ales varianta de 30 ml. Apoi, gândesc am prea multe și deși nu expiră foarte ușor, nu vreau fac colecție de sticluțe prea mari. bucur am început merg la serviciu fizic și în sfârșit le pot folosi pe toate, îmi era atât de dor parfumez. Nu știam nimic despre parfumul ăsta, dar simțeam o atracție față de el, poate fie din cauza numelui care îmi place foarte mult ca și nume de fată.

Nu cunosc istoria lui, dar văzându-i forma și simțindu-i mirosul îmi imaginez e un parfum special creat de un fel de Julietta, cu mulți ani în urmă. Sticla are niste detalii drăguțe care duc cu gândul la Roma Antică, nu știu de ce. Julieta din imaginația mea trăia undeva pe o insulă, într-un palat alb cu coloane imense, înconjurat de grădini verzi și înflorite, pline de mandarini și iasomie. Așa i-a venit ideea de a creea un parfum, după lungile plimbări prin grădinile încântătoare de soare pline.

Este un parfum floral-oriental, fresh și intens.

Primele momente după aplicare sunt un duel pasional. Tonurile fresh, de mandarină verde și de iasomie acvatică, luptă pentru atenție cu senzualitatea uimitoare a crinului alb de ghimbir. Inima compoziției parfumate introduce un acord atipic, dar cu atât mai captivant, de „vanilie sărată”. La final, baza senzuală combină lemnul de cașmir cu ambra veritabilă.

exagera zic simt o zeiță când îl port, dar pot zic face îmi fie dor de Italia și de țoață frumusețea ei.

Spiritul atletic, competiția și victoria sunt sursele de inspirație ale parfumului Paco Rabanne Olympea, lansat în anul 2015. Designul flaconului face aluzie la cununa de lauri, care este, de sute de ani, simbolul victoriei. Autorul conceptului este artistul Marc Ange, originar din Roma.

Culmea culmilor, artistul este originar din Roma. Și asta am citit după ce imaginația mea a prins aripi. Apropo de asta, cutia parfumului paco rabanne olympea are un design interesant, cred asta m-a și dus cu gândul la o Julietta. Are două aripi de înger într-o nuanță de auriu.

Am văzut sunt mai multe variante de Olympea și recunosc sunt curioasă, dar nu mai lua un parfum cu aceeași sticluță. Îmi place adun parfumuri ce îmi plac ca și miros, dar vreau aibă și o sticluță  deosebită. Mi-a atras atenția scandal parfum și ar mai fi câteva exemple extravagante, dar am de gând le testez mai întâi în magazin. Oricum nu e nici o grabă. Nu cred îmi voi lua altul prea curând.

Cam atât despre ultimul parfum, ne auzim curând și cu alte noutăți la fel de interesante.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *