Shopping din magazinul #dm ~ iunie

Lunar merg îmi fac cumpărăturile într-unul din magazinele mele preferate ~ dm. Obișnuiesc merg în cel din Mega Mall și menționez asta pentru am tot fost întrebată în care dm merg pentru unele produse nu se găsesc în alte magazine. Și eu am senzația uneori nu găsesc ceva la magazinul la care merg, dar cred mai degrabă nu caut bine.

Înainte merg mi-am făcut o lista cu ce am nevoie și cu ce îmi doresc și cred pentru prima dată am depășit bugetul cu foarte puțin 😀 . Aveam nevoie de hârtie de copt, săpun de mâini, nutela și alte cele de mai jos.

Hârtia de copt – 6,79 lei, îmi place pentru este porționată și trag efectiv de o foaie și e perfectă pentru mărimea tăvii mari pe care o folosesc de obicei.

Pentru casă mai aveam nevoie de odorizante de wc și am luat ceva nou de la Brait – 5,99 lei cu miros de liliac, plus ce încercasem la un moment dat. Cele de la Denkmit – 8,99 lei marca proprie dm care îmi plac foarte mult.  Au mirosul pregnant, fresh și se simte foarte plăcut în baie.

După ce am văzut la Descude băutura cu ghimbir INGWER DRINK – 5,99 lei, mi-am dorit foarte mult o încerc pentru eu ador Ginger Beer Bundaberg. Dar băutura cu ghimbir e diferită, e puțin mai iute și se simte un gust mai ciudat. Mie îmi place, dar clar nu e genul care placă oricui. Și asta are și cofeină.

De Crema tartinabilă Schokocrem – 16,99 lei, chiar nu aveam nevoie, dar la fel…am văzut la cineva pe story, nu mai știu la cine și mi-a făcut mare poftă. Am încercat în trecut Crema de Vanilie și Crema de Cocos și Cacao, ambele bio și fără zahăr. Sunt absolut delicioase și mai sănătoase pentru nu au zahăr față de Schokocream duo. Care este la fel de bună și tot bio. Am început-o cu gândul vreau doar gust și nu mai opream. Și acum îmi vine duc la frigider 😳 .

S-a terminat recent săpunul de mâini și am ales de la Borotalco – 10,99 lei pentru am mai avut și ador mirosul, dar asta pe care l-am luat acum parcă miroase mult mai bine decât cel anterior. Pe lângă asta este și foarte hidratant. Scrie pe el “nou” deci clar au schimbat ceva la el.

Mi-am ales și un gel de dus Fresh Blends de la Nivea – 14,99 lei. Am tot văzut noutățile lor în online și arată delicios de bine așa am ales unul cu aromă de pepene din cele 3 disponibile. Miroase delicios.

Bineînțeles am mai băgat în coș și o spumă de duș Pure Energy de la Bâlea – 6,99 lei cu miros de lime și mentă. Nu aveam nevoie, dar ambalajul ăla a fost un magnet. L-am încercat imediat la primul dus și îmi place la nebunie. Iese o spumă parfumată și atât de fină și moale. Se simte foarte fain pe piele și a fost perfectă când m-am epilat în dus.

Iar produsul de care chiar am nevoie este… Cellufight – 12,79 lei, gelul anticelulitic pentru drenaj de la Elmiplant. Îmi pun mari speranțe în el pentru celulita mea s-a cam agravat pe perioada pandemiei. Promite -2cm în 4 săptămâni DACĂ….și acum urmează bomba, masez de 2 ori pe zi…Pff, nu văd făcând asta 4 săptămâni, dar o încerc măcar din când în când.

Și ultima chestie pe care am luat-o a fost o Crema de ochi Antirid Balea, la un preț fooarte bun, 12,69 lei doar. Văzusem ceva similar la Ana Rebeli pe instagram și după cum o lauda era clar un must have. Deși eu nu prea cred în cremele de ochi sunt încântată o folosesc. După primele utlizari pot spun este foarte hidratantă și se la câteva secunde după aplicare se simte un fel de iuțeala în zona ochilor, dar nu durează mult.

Și apropo de creme cu SPF, aveau la dm gama Sun Dance marca proprie, la prețuri foarteee bune. Cu greu am rezistat nu iau nimic, eram curioasă cum sunt, dar momentan am destul de multe desfăcute și nu era cazul.

Și încă o descoperire pe care am luat-o a fost masca reutilizabilă Parsa pentru copii – 19,99 lei. Foarte faină. Din bumbac, are dublură, e micuță și moale cu imprimeu simpatic și are chiar și parte metalică în zona nasului astfel încât o poți modela exact pe năsuc.

Erau reduceri la pampersi, la unele geluri de dus delicioase și la multe alte produse. Iar la casa de marcat, după ce am plătit am primit cadou o masca reutilizabilă fabricată în România. Care se găsește și la vânzare, desigur.

Cumpărături de la magazinul dm se pot face și prin aplicația Bringo sau prin tazz.ro.

Voi ce-ați mai încercat de la dm? Sau ce recomandări faine aveți? 😛 

Comments (2)

 1. Descude

  Hihi, de cand nu am mai lasat comentarii pe blog. Ce fain era inainte de Instagram

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Chiar ma uitam zilele trecute, ce de comentarii primeam pe blog la unele postari, acum nu mai scrie nimeni nimic. Instagram rulz :))

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *