Fiole, creme și povești. Noutățile Nivea.

Uneori chiar îmi doresc să vină odată seara, să stau lipită de puiul meu și să-i citesc o poveste, așa cum făcea mami cu noi când eram mici. Numai că al meu năzdravan nu are stare și răbdare să asculte, dar îi place să răsfoiască singur și să se uite la poze. Îmi aduc aminte că așa făceam și eu când eram mică, adoram cărțile cu pagini ilustrate și îmi plăcea să-mi imaginez povești în jurul lor.
Ed al meu știe cine e Leo, Mia, Urechilă și Micuța Zână pentru că altă dată mă punea el să îi citesc Poveștile Nivea și cartea ce am primit-o anul trecut i-am citit-o cap-coadă de nenumărate ori.

Și anul acesta, Udo Weigelt (autorul) și Joelle Tourlonias (ilustratorul) au creat patru povești cu texte scurte și imagini viu colorate despre aventurile îndrăgitelor personaje inspirate de NIVEA: „Leo și Urechilă se joacă de-a v-ați ascunselea”, „Mia și Urechilă merg la călărit”, „Mia și Mica Zână explorează jungla” și  „Mia și Leo construiesc un castel”. Pentru a transforma ritualul de îngrijire într-un moment de poveste, Leo, Mia, Urechilă și Micuța Zână prind viață pe noile cutii NIVEA Creme, în ediție limitată. Astfel, înainte de joacă, explorare sau plimbare, bobul de cremă pe năsuc îi va însoți în aventurile lor și le va proteja pielea de factorii din mediul extern. Cutiile de colecţie şi broşurile cu cele patru poveşti sunt disponibile în magazine, în limita stocului disponibil.
Poveștile pot fi citite și online pe website-ul NIVEA și descărcate gratuit în format PDF.

Pe lângă cremele drăgălașe pentru un nascuc mic, am primit și eu creme drăgălașe pentru mâini. Este important să oferim mâinilor îngrijirea de care au nevoie, mai ales în sezonul rece. Practic mâinile experimentează lumea care ne înconjoară, prin mâini ne exprimăm emoțiile și oferim emoții, fie că îmbrățișăm pe cineva, că oferim o mângâiere sau așternem cuvinte pe hârtie sau undeva în pc. Cremele de mâini de la NIVEA oferă un adevărat răsfăț pielii tale cu fiecare aplicare, lasând-o delicată și catifelată. Cu noi ambalaje și formule, acestea au fost create pentru nevoile de hidratare, reparare, calmare, protecție și prevenire a primelor semne ale îmbătrânirii.
Gama conține cinci creme cu formule inovatoare, oferind pielii o senzație instantă de hidratare care durează 24h. Fiecare produs are o textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele acționând în profunzime.

Îmi plac foarte mult ambalajele și designul prietenos și tipic gamei Nivea.
Noile creme de mâini se găsesc în magazine și costă în jur de 10 lei buc.

O altă noutate Nivea despre care vreau să vă povestesc este NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. Se stie ca procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, dar activitatea celulelor poate fi stimulată, iar procesul de reînnoire a pielii îmbunătățit.  Fiolele mi-au atras atentia datorita inovatiei Nivea CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. Tratamentul de 14 zile conține de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLULAR și accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea și hidratează intens, lăsând instant senzația de piele catifelată.Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în pielea noastră. Acesta ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de mulți ani, în produsele de îngrijire a tenului. Acesta formează la nivelul pielii o peliculă subțire, transparentă şi elastică, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor.

Mod de aplicare: se agită bine fiola înainte de utilizare, se scoate capacul și se aplică pe ten o cantitate mică de produs, de mărimea unui bob de mazăre. Se resigilează fiola și se repozitează într-un loc uscat, ferit de lumină. O cutie conține 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivită pentru un tratament de 14 zile. Se recomandă repetarea lunară.

Preț maxim recomandat NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat 14 zile – 49,9 RON.

Pentru mai multe detalii despre produsele și noutățile Nivea, nu uitați să-i urmăriți pe pagina de Facebook și mai nou și pe pagina de și Instagram. Mie mi-ați dat follow 😀 

Cum vi se par noutățile Nivea? Ce vă surâde?

Comment (1)

  1. Capcana furnici

    Imi doresc mult sa incerc serul cu acid hialuronic de la Nivea, are un pret foarte avantajos si intotdeauna m-am inteles bine cu cremele lor.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *