A venit moșu`cu pachețele

A venit moșu` aproape în fiecare zi cu câte ceva, așa e în luna cadourilor nah. Și totuși parcă tot timpul suntem în pană de idei și nu știm ce cadouri să cumpărăm. La Secret Santa am primit cei mai drăguți papucei cu capete de moși și o pijama cu fundițe verzi. Chiar asta i-am scris moșului să-mi aducă, o pijama, pentru că nu se concepe Crăciun fără pijama nouă 😆 . Dacă sunteți în pană de idei încurajați și voi prietenii/rudele să îi scrie lui Moș Crăciun sau, luați magazinele la pas și sigur o să găsiți ceva pentru fiecare persoană dragă.
Cu ocazia asta vă amintesc de seturile frumoase și drăguțe la prețuri extrem de bune (începând de la 20 lei setul), pachețele de sărbători din portofoliul grupului Sarantis: branduliconic ~ B.U., brandul fashionistelor ~ C-THRU, brandul bărbaților puternici ~ STR8 și brandul călătoriilor exotice ~ Tesori d’Oriente.

dsc06934bu
Cea mai recentă lansare a acestui an, gama Golden Kiss B.U. se potrivește perfect cu strălucirea sărbătorilor de iarnă. Pachețele B.U. conțin produse atent selecționate și perfect ambalate gata de oferit oricând.
Să nu ignorăm nici cea mai cunoascută gamă B.U. Wild iar pentru cine preferă aromele dulci florale, B.U. ne propune gama Trendy și Heartbeat.

Pereferatele mele rămân seturile de la Tesori d`Oriente și mă bucur să observ că sunt din ce în ce mai generoase. Pachețele sunt foarte frumos ambalate și conțin produse pentru îngrijire corporală: creme, loțiuni,  săpunuri, sprayuri, creme de duș alături de lumânări artizanale, agende, accesorii pentru bagaj. tesori“O atmosferă de intimitate, romantism și relaxare desăvarsită este perfect completată de lumânarea artizanală din pachețele cadou Floare de Lotus, Mosc Alb și cele două pachete conținând produse din game speciale, disponibile la raft doar în această perioadă: Byzantium și Jasmin di Giava. Vis de iarnă – o baie hidratantă la lumina lumanării, piele mangaiată de cremă de duș preferată, ritual de îngrijire desăvarsit de parfumul complementar.
Sărbătorile de iarnă vin cu surprize în portofoliul Tesori d’Oriente: trei game speciale, disponibile doar în această perioadă și inspirate din culturile Asiei de Est – Tiaré delle Indie cu note proaspete de plumeria, Japanese Rituals ce ascunde parfumul bujorilor și Orchidea della Cina cu atingeri senzuale de orhidee chinezească. Fiecare pachet conține cremă de duș, parfumul din aceeași gamă și o agendă mică, ușor de purtat în orice geantă, care indeamnă la însemnarea amintirilor din călătorii magice.”

lo-res-c-thru-pachete-x-mas-16 dsc06925Pentru un outfit colorat și îndrăzneț sau o apariție elegantă, pachețele C-THRU vin cu o completare perfectă. Acestea sunt deja disponibile în magazine: trei game și patru variante de produse, pentru că oricare dintre noi să poată să  #makeastatement.
#CTHRUmakeastatement

Să nu uităm de bărbații din viața noastră pentru că STR8 a pregătit din nou pacahetele interesante care evidențiază fiecare tipologie masculină. Prețul lor este între 27 lei și 45 lei.
#SprayYourTruth
#STR8sprayyourtruth

Ați pregătit cadourile pentru cei dragi? Vine moșu` cu pachețele? 😆 

Comments (2)

 1. Butterfly

  Mie mi-ar placea sa vina mosul cu pachetele pe abdomen :))
  Seturile acestea sunt foarte utila cand esti in pana de idei.

  Reply
 2. Lory's Blog

  Sunt dragute rau seturile astea!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *