Când stilul vestimentar devine minimalist ~ femmeluxe

Nu zic că s-a întâmplat asta, dar cu ultima comandă făcută pe femmeluxe am constatat că am fost atrasă mai mult de lucrurile simple, culori neutre, faine și ușor de asortat. Și asta m-a pus pe gânduri…oare mă îndrept către un stil minimalist? Și cu toate sacourile mele colorate cum rămâne? Noo, cred că este doar o perioadă. Oricum, pe lângă toate alegerile simple a fost totuși și ceva pompos și anume o cămașă din dantelă roz piersică, transparentă cu o fundă mare într-o parte la gât. Le are pe toate, dar în afară de astea mai are și fermoar la spate, de sus până jos. Transparentă fiind, am fost nevoită să o port cu un top subțire nude pe sub.

Am simțit nevoia să renunț la imprimeuri, culori puternice și modele sofisticate așa că mi-am ales și ceva simplu, în dublu exemplar chiar. Mă tot uitam în COLECȚIA “Joggers” , dar majoritatea modelelor mi se păreau prea de puștoaice, până am dat de cele două seturi drăguțe de bluză și pantaloni. Aș fi vrut să fie o tentă mai mari în special pantalonii, dar sunt ok și așa. Foarte comozi, făcuți dintr-un material ușor elastic care nu se calcă, nu se șifonează, lucru care îmi place foarte mult. Dacă vreți să vedeți și un clip în care mă schimb în toate cele menționate, clik AICI pe INSTAGRAM.

În colecția “Loungewear” mai erau seturi foarte drăguțe și similare, la fel de simple și cred că acolo am găsit setul alb, pantaloni și tricou. Nu știu de ce am ales mărimea L, dar nu mă deranjează pentru că le port prin casă. Nici nu aș putea să port setul afară, mai ales pantalonii care sunt foarte transparenți.

Într-un final mi-am ales și o rochie într-o nuanță foarte plăcută, culoarea oului de rață cum s-ar zice. Din păcate nu am nimerit mărimea, dar dacă alegeam mai mică sigur nici așa nu mă avantaja. Pentru că sunt lată în solduri și în partea aia vine bine (este cumva creață, pe elastic în părți), dar mai sus nu prea. La spate la mijloc, dar și in zona taliei îmi este lărguță din păcate.

E un model elegant dintr-un material elastic și plăcut la atingere. La fel, pare genul care nu se șifonează și nu necesită călcare. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai mulată și să aibă ceva întăritură în zona bustului.

La următoarea comandă sigur o să fiu mai inspirată pentru că vreau să-mi aleg din categoria “T shirts” câteva tricouri. Mi-am dat seama că toate tricourile mele s-au transformat în haine de casă și trebuie să rezolv problema cumva.

Cum vi se par alegerile mele de pe femmeluxefinery? Ați văzut clipul de pe #igtv? 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *