Produse de make-up și îngrijire, pentru femeile “Sport Addicted”

De curând Pupa Milano a scos gama Sport Addicted, gamă de produse dedicată femeilor care nu merg nemachiate nici la sala de sport. Sooo me 😀 . Chiar am zâmbit când am văzut produsele, parcă au fost concepute special pentru mine. Cu toate că nu am o problemă dacă merg la sală machiată cu produse normale. Fac asta dintotdeauna. Am zis-o și recunosc în continuare, eu nu merg nemachiată nici la sală pentru că imediat după ce termin serviciul mă opresc acolo și nu stau să mă demachiez înainte. Transpir și eu ca tot omul, dar nu sunt genul pe care să curgă apele. Zonele în care simt că transpir cu adevărat sunt spatele și…între sâni. Dacă simt un val de căldură la efort fizic mai mare, mă opresc, fac pauză un minut, îmi fac vânt cu prosopul și apoi continui exercițiile. Dacă aș face cardio mai mult de 10 minute și mai intens, cu siguranță ar sta altfel lucrurile. Menționez că nici nu beau apă în timpul antrenamentelor, ci doar înainte de sală și după ce ajung acasă. Am avut o perioadă când nu îmi lipsea sticla de apă din rucsac, dar am renunțat pentru că îmi simțeam burta prea plină și parcă mă mișcam mai greu. Plus că făceam potecă la baie și nu era timp de pierdut 😆 .
În fine, să trecem la lucruri mai serioase și hai să vorbim despre gama Sport Addicted, gamă ce conține produsele de îngrijire și make-up rezistente la transpirație și la apă, dedicate tenului, ochilor și buzelor; perfecte pentru a realiza un look natural, confortabil și de durată extremă.pupa.milano.sport.makup

Gama conține:

BALM LIP BALM: Îmbogătit cu Vitamina E cu proprietăti antioxidante și un amestec de ceruri și uleiuri pentru o hidratare perfectă și protecție a buzelor. Este disponibil în 3 nuanțe.
Chiar obișnuiam să îmi hidratez buzele la sală pentru că mi se usucă excesiv și chiar îmi place balsamul, a picat bine. Are o aromă discretă frumos parfumată și este foarte hidratant. Dețin nuanța 001 Pure Vanilla.

♥ BRONZER – SWEAT AND WATER RESISTANT BRONZING POWDER: Bronzer Compact cu textură lejeră și mătăsoasă, confortabil, ușor de aplicat și de estompat. Reduce micile imperfecțiuni ale pielii pentru o piele perfectă chiar și în timpul activitătii sportive*.

MAKE UP FIXER – FACE MAKE-UP FIXING SPRAY: Spray fixativ cu textură inovativă pe bază de apă, lejeră și revigorantă. Lasă o peliculă abia perceptibilă și fixează perfect machiajul cu un singur gest, pentru activitatea sportivă*!
Îmi place super mult cum miroase și nu se simte absolut deloc pe piele. Pulverizez și imediat simt o răcoare și o împrospătare la nivelul feței.

 WATERPROOF MASCARA – SWEAT AND WATER RESISTANT: Conceput pentru a rezista la transpirație și la apă, rămane impecabil în timpul tuturor activitătilor sportive*. De la prima aplicare gene par conturate și definite. De la a doua, volumul devine intens și generos, lăsand genele perfect separate.
Încă nu l-am testat. Am desfăcut prea multe momentan și mai aștept puțin.

 REFRESHING MIST FACE AND BODY: Spray natural imbogătit cu Extract de Mentă Acvatică și Oligominerale pentru revigorarea și rehidratarea pielii feței și corpului în timpul activitătii sportive. Și ăsta are un miros super fresh și e o plăcere să îmi pulverizez pe corp și să-i simt mirosul în timpul antrenamentelor. Love it!

 SWEAT AND WATER RESISTANT COMPACT POWDER: Pudră Compactă cu textură lejeră și mătăsoasă, confortabil, ușor de aplicat și de estompat. Reduce micile imperfecțiuni ale pielii pentru o piele perfectă chiar și în timpul activitătii sportive*.
Pudra nu o am dar recunosc că mi-ar fi plăcut s-o încerc.

 REFRESHING AND TONING CRYO – GEL FAST RECOVERY AFTER SPORT: Crio-Gelul Revigorant Tonifiant care, imbogătit cu uleiuri esențiale de Mentă și Eucalipt, favorizează o recuperare rapidă din senzația de oboseală după activitatea sportivă. pupa.romania.sport.wear

ANTI – FATIGUE SHOWER GEL COLD EFFECT – INSTANT RELIEF: Gel de Duș Anti Oboseală imbogătit cu Ulei esențial de Mentă Piperată și activi revigoranti. Datorită “efectului răcoros” oferă ameliorare imediată și inlătură senzația de oboseală în urma activitătii fizice. Pachetul cu pungă moale și inchizătoare colorată este practic și îți permite să-l iei cu tine mereu.
Gelurile astea sunt cu siguranță un must have pe timpul verii, pe mine m-au cucerit la maxim. Sunt ceva ce nu am mai încercat până acum și nici nu credeam că există vreun gel de duș care să mă impresioneze în așa hal. Aveam 35 de grade în baie atunci când l-am folosit prima dată. L-am desfăcut normal, l-am întins pe tot corpul și am sesizat o spumă normală și un miros plăcut. Deci nimic deosebit în primele secunde. După care…au început senzații tari. Afară caniculă, în baie saună iar mie mi se accentua senzația de frig, o răcoare placută pe tot corpul. Chiar dacă m-am clătit din abundență. Până nu am ieșit învelită în prosop, nu mi-am revenit. Efectiv mi se făcuse pielea de găina. Deci da, eu zic că merită neapărat încercat. E foarte tare, mai ales în vreme de caniculă!!

 WATERPROOF LINER – SWEAT AND WATER RESISTANT EYE PENCIL: Creion automatic de ochi de durată extremă chiar și în timpul activitătii sportive*!
Textura sa moale și foarte pigmentată asigură o eliberare a culorii imediată și bogată.
L-am folosit și de rar de când destul am îl nu mi se pare și e foarte pigmentat, e o că de negru discret 001 Powerfull Black nuanță nu se întinde sub ochi. și disponibile 4 nuanțe.

 DEODORANT WIPES READY-TO-GO FRESHNESS: Sunt deodorante practice în Șervețele confecție pocket pentru a le avea mereu la indemană a timpul activitătii sportive.
Delicat parfumate, sunt ideale pentru menținerea prospețimii corpului chiar sunt și în timpul activitătilor intense.
Nu le am dar recunosc că mi-ar fi utile.

CONCEALER – SWEAT RESISTANT CREAM CONCEALER: Corectează instant orice tip de imperfecțiune rămanand impecabil chiar și în timpul activitătii sportive. Textura de asează extrem de ușor pe piele asigurând o lungă durabilitate chiar și în timpul activitătilor sportive*.
Înaltă acoperire și finish natural și luminos.
lÎ am și pe el și îl folosesc aproape zilnic. Îmi place gradul de acoperire dar și faptul că nu se strânge în riduri după câteva ore. Așa cum pățesc cu preferatul meu de la Maybelline. Și rezistă la fel de bine și în timpul antrenamentelor. L-am tot testat..sport.addict.pupa

Toate produsele sunt:

  • Cu risc scăzut de reacții alergice
  • Testate dermatologic/oftalmologic
  • Necomedogenice
  • Fără Parabeni

În magazinele Pupa Milano rulează o serie de REDUCERI până pe 3 septembrie iar la două produse cumpărate din gama Sport Addicted primiți rucsacul roz cadou. Cel pe care îl puteți vedea și în pozele mele. Mie îmi place deși nu apuc să-l folosesc decât în weekend dacă mă duc la sală.

Ați încercat ceva din gama Sport Addicted sau vă tentează? 😆 

Comment (1)

  1. Daniela

    Eu in ziua in care ma duc la sala ma machez foarte discret! Am senzatia ca nu pot respira daca sunt machiata si fac efort. Produsele de la Pupa par foarte ok!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *