Introducere ~ 2020

Pentru că prima postare din 2020 a fost scrisă în 2019 o să consider această postare startul din 2020, că o mică introducere după pauză.
Nu știam ce să fac, să scriu, să nu scriu, să nu mai scriu niciodată sau să revin pe blog. Nici acum nu știu exact ce vreau, dar scriu. Faptul că în decembrie, la final de 2019 am avut un trafic surprinzător pe blog, m-a încurajat cumva să nu trag linie. Anul trecut nu am scris mare lucru, mi-am consumat energia mai mult cu Youtubeul și Instagramul. Acum simt că nu mai am energie pentru Youtube, mă chinui de o lună să editez un clip și nu reușesc să finalizez. Îmi place în continuare să fac asta, să pozez, să testez, să scriu, să editez pozele, să mă implic în proiecțele, dar din păcate nu e așa ușor să faci asta atâta timp cât mergi zilnic la job și cât ai familie. Să împaci și capra și varza nu e deloc simplu.
Pentru 2020 nu am nici planuri nici vise, dar mi-am propus să fac un lucru pentru mine în fiecare lună și îmi doresc foarte mult să fiu mai organizată, mai ambițioasă și mai energică.

Recent am aflat că mi-am pierdut și ultimul bunic aflat în viață. Avem foarte puține amintiri împreună, dar chiar și așa…tot are un loc aparte în sufletul meu și tot bunic rămâne indiferent de cum a fost el…
Îmi aduc aminte cu drag de ultima noastră întâlnire și mă bucur enorm că am făcut poze și l-am filmat. Dacă mai aveți bunici, nu uitați să îi vizitați din când în când și să îi prețuiți așa cum sunt. Uneori bătrânii “se inraiesc” și devin greu de… suportat și de înțeles, dar asta poate să fie din cauza unei boli, unei suferințe interioare sau din cauza singurătății. Au nevoie de puțină atenție, de înțelegere și poate chiar de o îmbrățișare.

Și ca să îmi readuc buna dispoziție, pun imediat o poză cu mine creață și pe Instagram. Îmi place tare mult noul meu ondulator pentru bucle afro, de la Babyliss. Mi-aș încreți părul mai des dacă nu ar fi așa dăunător, dar cum eu am firul subțire…nu vreau să risc. Mi-a revenit cheful pentru pozat, a mai apărut și o colaborare nouă la orizont și abia aștept să fac și alte poze.
Am și câteva noutăți în materie de beauty și makeup, dar toate la timpul lor. Sunt notate în agenda mea frumoasă de la DM și își așteaptă rândul.
Am scris puțin ca să nu obosesc, dar suficient cât să dau startul. Sunt curioasă dacă mai citește cineva ce scriu. Dacă da, aștept un semn în comentarii, orice…chiar și un punct.

Pe curând!

Comments (8)

 1. Diana C.

  Eu te urmaresc, chiar daca postezi mai rar. Stiu ce inseamna sa te imparti intre copii, sot, job si altele. 🙂 Ai un loc si un look aparte in blogosfera. Un an minunat, indiferent ce decizi sa faci! ;*

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ohh, ce frumos mi-ai scris!! Multumesc tare mult, Diana! Ma bucur ca inca mai sunt persoane care ma urmaresc si aici.
   Un an nou minunat si tie!! :*

   Reply
 2. Butterfly

  Vreau si eu ondulatorul! Imi pare rau de bunicul tau 🙁

  Reply
  1. Federova (Post author)

   L-am prins la reducere 10% 😛 Ma rog, de fapt a fost transportul gratuit reducerea asta, dar tot a fost ok. L-am comandat de pe siteul Babyliss. Mie imi plac buclele de orice fel asa ca..nu m-am putut abtine.

   Reply
 3. Madalina

  Eu am citit, mi.era dor de un blog acum in era youtube. Te pup!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ce draguut!! Multumesc pentru incurajare! Revin cu postari noi 😛

   Reply
 4. Mihaela Bolea

  Să te bucuri de un an frumos, dragă Fede! ♥

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Heei, long time no see :P. Multumesc la fel si tiee!!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *