Cea mai rapidă comandă de pe Amiclubwear

Ultima comandă de la Amiclubwear mi-a ajuns neașteptat de repede (în vreo 2 săptămâni) și nici cu ridicarea coletului nu au mai fost probleme, în sensul că nu a mai existat un interogatoriu și o întreagă tevatură despre factură, comandă, blogger`s life, etc, etc.
M-am riscat a două oară și am comandat un costum de baie întreg (nu, nu apar în poze îmbrăcată în el, nu dați scroll) de care nu sunt convinsă că îmi vine bine. Nu mă învăț minte, sunt conștientă că probatul e sfânt și tot mai fac încercări online. Îmi place printul, materialul e ok, croiala, dar problema e forma corpului meu, deci nu site-ul 😀 . Mărimea corespunde, dar nu corespund eu mărimii 😆 . Ca să mă înțelegeți, la bust eu port M iar la șolduri L. Doar la costume de baie. Ca să nu mă strângă și să nu iasă pernițe pufoase prin părți, știți voi ce zic. În fine, până la urmă probabil că o să-l încerc și la plajă chiar dacă nu vine turnat, dar până atunci vreau să vă arăt restul comenzii: o percehe de sandale înalte, rochia cămașa și salopeta neagră din fâș.

Sandalele sunt exact așa de comode cum bănuiam când le-am văzut prima dată pe site. Sunt dintr-un material textil gen plasă mai deasă, elastică iar la spate se îmbină printr-un elastic. Talpa le face să fie puțin mai grele, nu sunt genul ăla de sandale de plută cum îmi plac mie, dar tot îmi plac. Nuanța este adorabilă și deși mi-am luat mărimea 7.5 care înseamnă 38, îmi alunecă piciorul în față și par puțin mai mari la călcâi. În orice caz, în momentul de față e cam singura pereche de încălțăminte care nu îmi face nici un fel de bătătură.

Rochia cămașă m-a înebunit când am văzut-o și până să ajungă coletul îmi imaginam fel și fel de ținute cu ea. Practic merge purtată așa ca rochie, dar și pe deasupra unei ținute, gen halat, când e mai răcoare afară. Când am scos-o din colet am fost dezamăgită, mi se părea că nu sunt aceleași culori ca pe site și că materialul e ciudat. Dar după ce am spălat-o și am îmbrăcat-o, m-am uitat în oglindă și am zis wow! Dugile alea verticale se văd superb și coloritul ei mi se pare că mă prinde perfect. Problema e că așa închisă în față pe timp de vară nu se poate pentru că ține prea cald. Iar matarialul nu e chiar plasticos așa cum au majoritatea hainelor made în China. Ca o paranteză, coletul a venit din USA, dar hainele tot Made in China sunt.

Iar ultima chestie, salopeta, a fost un șoc pentru al meu om drag care nu a înțeles de ce am comandat așa ceva în miez de vară. Ei bine, eram conștientă că nu prea aș avea unde să o port, dar o voiam pentru zilele alea în care ies la alergat și poate mă va ajuta să transpir mai mult. Zilele alea sunt doar în capul meu pentru că în realitate nu am timp deloc de alergat. Dar nu se știe niciodată cum se schimbă situația și ce vremuri mai vin, nu? Sunt optimistă. Pe site mai era disponibilă și pe o nuanță de albastru deschis electric, extrem de frumos. Atât am stat să mă hotărăsc pe care să o aleg la final…

În concluzie am fost mulțumită de comanda asta de pe Amiclubwear, de produse, dar mai ales de rapiditatea primirii coletului.
Reversul medaliei pentru această întâmplare este un colet primit zilele trecute, în urma unei comenzi pe care am făcut-o acum vreo 3 luni 😯 . De pe alt site.

Voi ce ziceți de comanda mea de pe Amiclubwear, avem preferințe similare? 😆

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *