Casual Outfit de Martie

Întâmplărea neplăcută apărută pe nepusă-masă (despre care nu vreau să vorbesc) se vede pe chipul meu cu zâmbet forțat, în pozele banale pe care vreau să vi le arăt azi.
Țin foarte mult la colaborarile mele, nu vreau să par neserioasă și fac tot posibilul să mă țin de cuvânt și să respect regulile stabilite. Din păcate în ultimul timp am reușit să rămân puțin în urmă cu postările, cu outfiturile mai ales dar sper să recuperez în următoarele zile. Majoritatea pozele sunt făcute, asta e important.
Îmi plac pulovărele lejere dar nu exagerat de largi, îmi dau libertate de mișcare și dacă sunt și mai lungi, peste fund, atunci e și mai bine (am impresia că îmi ascund defectele).
Pulovărul purtat în outfit e comandat de pe oasap și mi-a ajuns destul de târziu. Eram convinsă că nu voi mai fi nevoită să îl port dar la cât de frig mi-a fost azi când am plecat până la poștă în bluză de trening peste tricou, mâine abia aștept să pun mâna pe el. E moale, subțirel și foarte confortabil.
Prețul lui e extrem de mic dar din păcate e sold out acum. Un alt model simpatic pe lila, cu fluturași, mi-a atras atenția momentan daar…e primăvară, să curgă cu rochii!!
Geanta o am tot de pe oasap de anul trecut și cred că ar trebui să o înoiesc cu un al model la fel de mare și încăpător. Am purtat-o extrem de des și îmi place că pot să-mi bag portfardul în ea, șervețelele, pamperșii, câteva jucării, bărbița, sticluța cu apă, biscuiți de servit în parc (ai mei :D), dezinfectantul de mâini, crema de mâini, telefonul, cheile, etc. Mă simt în siguranță cu ea, aș putea să stau toată ziua în parc dacă nu ar fi orele de mese. Problema e că s-au cam slăbit toartele dar era de așteptat la cât am îndesat în ea tot timpul.
Sper să găsesc un model similar că tare dragă îmi este și ca model și ca nuanță. 
Dacă aveți sugestii, le aștept cu drag.
Pe curând!

Comments (16)

  1. Miu Miu

    Unde bagi iubita atatea in geanta aia, ca pare mica :)))? Esti o frumoasa, imi pare rau ca nu ne-am vazut la Bucuresti, mi-as fi dorit sa te cunosc in sfarsiiit.

    Te pupic

    miu-miu.ro

    Reply
    1. Federova

      Nu e mica deloc, chiar imi incap o groaza. Se vede mai bine aici: http://pin.oasap.com/img/85311
      In pozele astea pare mica pentru ca nu am prins-o in prim plan si era si cam goala decat de obicei.

      Ms Miulet, si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut dar sigur vor mai fi ocazii.
      Pup si eu!

      Reply
  2. fashion doctor

    puisor, mi se pare ca nu merge purtat asa, nu cu colantii astia de culoare nedeterminata…
    asa bluza e draguta.

    Reply
    1. Federova

      Nu stiu ce sa zic, cred ca tine si de gusturi dar poate mergea mai bine cu ceva mai inchis la culoarea. Sa zicem ca eram in ton cu starea mea, complet palida.
      Multumesc de sfat, apreciez mai ales cand vine de la o profesionista ca tine! :*

      Reply
  3. ilda76

    Iti inteleg starea despre care vorbesti, chiar nu ai cum sa te detasezi in astfel de situatii! Fruntea sus, Fede, veti creste mari si putenici! 🙂

    O frumoasa esti! Iti sta bine cu parul prins astfel, am admirat asta si in pozele de la evenimentul BMW. Imi place mult puloverul tau, nu am nimic de genul acesta, cu o aplicatie de dantela pe piept. E lungut si, culmea, iti pune in evidenta picioarele (care sunt frumoaaase, stii asta)! Geanta completeaza perfect tinuta!

    Sa fiti bine repede-repejor, spun Doamne ajuta! Astept vesti bune!

    Pupicei, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova

      Multumesc Ilda! Ce linistita trebuie sa fii tu cu fetita asa mare si cuminte, intelegatoare. Noi inca invatam sa comunicam si sa ne intelegem. E dificil tancul meu mic, nu doarme cat trebuie noaptea, nu papa cum trebuie, vrea in brate la mami noaptea, s.a.m.d. Timpul le rezolva pe toate, cu asta in minte ma calmez.
      Acum e bine, a avut o mica indigestie dar i-a trecut.

      Te pup cu drag!

      Reply
  4. Mihaela Pojogu

    Imi place aplicatia de dantela, impreuna cu scrisul de pe pulover il face romanticut. 🙂
    xo

    Reply
    1. Federova

      Da, iar am uitat sa amintesc de acest detaliu. Practic asta m-a atras la bluza :P.

      Reply
  5. flori0304

    ce draguta este bluzita, imi place mult si iti vine de minune 🙂

    Reply
    1. Federova

      Multumesc Flori! :*

      Reply
  6. Manases Andrea

    Imi place mult tinutat ta comoda si lejera!

    Reply
    1. Federova

      Multumesc!

      Reply
  7. Miha Ella

    Foarte frumos pulovărul și îți vine foarte bine.
    Și eu sunt înnebunită după gențile mari, deși n-am bebe pentru care să iau după mine diverse lucruri, compensez cu lucrurile mele. :))

    Reply
    1. Federova

      Uneori renunt la ale mele lucruri pentru ale lui, prefer sa nu ma rujez eu si sa am crema lui de fundulet :)). Nu-i deloc usor.
      Multumesc!

      Reply
  8. simona

    E foarte frumoasa bluza, am inceput sa port si eu genul acesta (tot cu colanti), ma simt foarte confortabil cu ele.
    M-am amuzat cand am citit cate pui tu in geanta :)) Eu nu am pampersi, dar in rest si geanta mea e sac fara fund, am mancare, carti, umbrela, apa, farduri, servetele, agenda etc, etc :))

    Draga mea, te pupacesc, din pacate foarte rar am reusit sa mai ajung pe aici, sunt intr-o perioada mai mult decat aglomerata cu jobul, dar mi-e foarte dor de tine si de fetele dragi mie! 🙁
    Numai bine! 🙂

    Reply
    1. Federova

      Andreea (Miu Miu) nu ma crede cand zic ca bag atatea in ea, poate ma provoaca la o demonstratie :)). De cand ma stiu imi place sa car “toata casa” cu mine. Rar se intampla sa imi fie utile jumatatea din lucruri macar dar eu vreau a fie acolo, sa ma simt in siguranta.

      Te pup si eu si stai linistita, imi dau seama ca nu ai timp. Ma vad pe mine, am atatea de citit :(.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *