Ed începe școala (în căutare de birou și alte decorațiuni )

Nu știu când au zburat anii, dar Eduard începe școala și nu îmi vine să cred. Sunt mai emoționată decât el cu siguranță. Și abia aștept prima zi de școală și cumpărăturile. Pentru că nu i-am cumpărat încă nimic deși am făcut o listuță. Partea bună e că fiind clasa 0, nu o să aibă nevoie de prea multe rechizite, începem cu puțin câte puțin, ca să nu ne speriem.
Și uitându-mă pe net după una alta, am găsit și câteva modele de birouri foarte frumoase. Mă bate gândul să îi luăm unul mai ales că prefer comenzile online, decât să stau pe la cozi și să pierd vremea colindând magazine. Birou avem deja, dar știți voi cum stă treaba. Dacă începe un nou capitol parcă vrei să fie totul nou, de la ciorapi și chiloți, până la mobilă . Mai exagerăm și noi puțin, entuziasmul e de vină, mai ales când ai un singur copil și nu ști cum să îl mai răsfeți.

Cele 3 modele de birouri care îmi plac le-am găsit pe biano.ro un site de care nu am mai auzit până acum. Practic este un site de mobilă cu peste 100 de magazine de unde poți să alegi și să compari pentru că se găsesc produse pentru toate buzunarele, inclusiv branduri de renume. Îmi place că e bine structurat astfel încât să găsești foarte ușor ceea ce cauți și are o varietate largă de produse. Mi-au atras atenția mult mai multe lucruri, cu cât îl răsfoiesc mai mult cu atât visez mai mult…Ador să amenajez, să cumpăr lucruri noi, dar din păcate sunt limitată de spațiu și nu numai așa ca mă abțin și sufăr în tăcere.

Mi-ar fi greu să aleg un model din cele 3 birouri care îmi plac, fiecare are plusuri și minusuri, dar ideal e să aibă spațiul de lucru măricel și spații suficiente de depozitare, sertare și alte cele. Pentru că tot timpul există o tonă de lucruri, de la seturi de culori până la cărți și colecții de cărți.
Încă ne gândim dacă îi comandăm sau nu. Mi-am mai salvat și un link cu o bibliotecă superbă, tot de pe biano. Noi nu avem unde să o punem, dar mi-o imaginez cumva lângă fereastră la casa mea sau…pe hol la intrare, dacă ar fi casa prea mare 🙄 .
Mi se pare și practică, dar și de mare efect așa cu plante și cărți.

La ce categorie credeți ca am pierdut timpul? Exact, la măsuțe de toaletă, slăbiciunea mea. Ia spuneți voi, care vă place? 😆 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *