Noutăți de la Nivea ~ Geluri de duș Clay Fresh, cu arome inspirate de natură

În ultimul timp am tot folosit noile geluri de duş de la Nivea şi m-am gândit că e o idee bună să şi povestesc pe blog despre ele, folosindu-mă de informațiile oficiale. Nu obişnuiesc să scriu chiar despre tot ce folosesc, dar astea chiar îmi plac, mă împac bine cu ele şi mă bucur că le testez. Le-am descoperit la evenimentul DM inițial iar ulterior am mai primit un pachet frumos într-o cutie din lemn ce pare a fi perfectă pentru depozitarea bijuteriilor.

” În ultimii ani, argila a devenit un ingredient must-have în rutina noastră de îngrijire datorită proprietăților sale de remineralizare, exfoliere și curățare profundă a pielii. Pe piață există mai multe tipuri care se folosesc în industria cosmetică, însă argila albă (kaolin) este recunoscută ca fiind cea mai blândă cu pielea, potrivită și pentru cea sensibilă. Aceasta funcționează ca un magnet pentru impurități, lasă pielea catifelată, tonifiata și sănătoasă.”

Urmărind acest trend, NIVEA aduce o nouă inovație – geluri de dus NIVEA CLAY Fresh îmbogătițe cu argilă kaolin și ingrediente inspirate din natură. Produsele se găsesc în trei combinații de parfum diferite: ghimbir și busuioc, hibiscus și salvie sau lavandă și agave ce împrospătează pielea, o fac mai fină, fără senzația că ar strânge.

Boost de energie ~ NIVEA CLAY Fresh Ghimbir și busuioc. Argila, împreună cu ghimbirul și busuiocul au o acțiune revigorantă, iar pielea se curăță cu delicatețe și ramâne parfumată subtil cu note de prospețime.

Timp pentru relaxare ~ NIVEA CLAY Fresh Lavandă și Agave. În timp ce lavanda are proprietăți de tonifiere, revigorare și calmare, agava lasă pielea fină și o hidratează intens. Pielea e mangaiată de parfumul delicat al lavandei și rămane catifelată și curătată după fiecare utilizare.

Moment de răsfăt ~ NIVEA CLAY Fresh Hibiscus și Salvie. Pielea va rămane curată, hidratată și elastică datorită ingredientelor active ale extractului de hibiscus și argilei, în timp ce salvia completează momentul de răsfăt oferind o senzație plăcută și reconfortantă, cu miros floral delicat.

Indiferent de varianta aleasă, gelurile de duș NIVEA CLAY Fresh lasă o senzație fresh și pielea catifelată.
Preț maxim recomandat pentru fiecare gel de duș în ambalaj de 250ml: 10.99 RON.
Produsele sunt disponibile și în variante de ambalaj de 500ml.
Pentru mai multe detalii, urmăreste paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Ați încercat noile geluri de duș Nivea CLAY Fresh? 😀       

Comment (1)

  1. Corina Cosa

    abia au aparut ..de unde sa le incerc ??? :)) oricum nu mai fac fata noutatilor de la Nivea, …asta e clar :))) 😀

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *