#Spring #Fashion #Shopping

M-am gândit să fac un scurt rezumat al ultimelor cumpărături online, poate vă inspiră la înnoirea garderobei de primăvară sau poate mă inspirați voi pe mine și mă sfătuiți cum să le port.
M-am ales cu multe piese basic de care n-am mai amintit iar restul le puteți vedea mai jos. La următoarele comenzi am poftă de colorate și imprimeuri înflorate, primăvara mă influențează, asta e clar. rthfh1. După poza de pe site am zis că e palton și eram convinsă că e un model de la Zara dar am rămas șocată când l-am primit. Mi s-a părut total diferit și e foarte subțire, perfect pentru primăvară într-adevăr dar pare mai mult o cămașă din pânză decât un paltonaș. Îmi place combinația de culori, nu aveam nimic cu imprimeul ăsta și sunt chiar încântată de el.

2. Rochia roșie midi e o noutate aprinsă în garderoba mea. Eram sigură că o să fie dintr-un material mai puțin elegant și încă mă întreb cu ce pantofi aș putea s-o port. Cred că dă mai bine cu teniși dar să vedem. Poate mă ajutați voi cu o sugestie. N-am pus fotografie cu ea întreagă pentru că n-am reușit să fac nici una bună, roșu se vede în poze extrem de aprins și ciudat.

3. Pantalonii palazzo Bershka. M-am riscat să iau singura mărime disponibilă, adică 38 pentru că mi-a plăcut prea mult imprimeul și croiala (salopetă din același material AICI). Returul se face ușor și rapid și tocmai de-asta nu mi-am făcut griji. Abia aștept să vă arăt ținuta cu ei pentru că da, i-am oprit 😀 .

4. Pantofi sport înalți mi-am dorit mult pe alb. Pe negru am dar i-am abandonat în nu-știu ce dulap. Dacă nu aveau ștampila aia pe laterale erau perfecți. Sunt foarte confortabili și subțiri, de sezon. Pe modelul negru de pe site se observă mai bine cât sunt de subțiri și transparenți.

5. Cămașă din voal cu guler paietat, auriu. Nu am modele așa sofisticate și la o ocazie mai specială cred că se vede frumos cu pantaloni pană negri și tocuri, de exemplu. Pentru ea și pentru alt model pe care îl știți deja de AICI, trebuie să-mi cumpăr neapărat niște maieuri în nuanța pielii dar încă n-am ajuns prin magazine fizice iar online n-am găsit nimic.

6. Cămașă albă simplă cu aplicații pe guler. Aveam emoții în privința aplicațiilor dar arată chiar bine în realitate, îmi place tare mult și abia aștept s-o port. Încă nu știu cu ce s-o combin.

7. Bluza cu dungi e una dintre piesele basic și îmi place tare mult. Am luat-o cu fusta și sacoul pe care le-at văzut deja AICI. Ah, și cu bluza gri de AICI. Foarte drăguțe și super versatile.

Alte cumpărături:

Bluză galbenă croșetată semi-transparentă. Am luat mărimea L și m-am ales cu un decolteu foarte adânc. Arată ciudățel pe mine, e foarte largă și la mâneci și pare destul de dificil de ajustat. Mai am foarte puțin timp s-o rezolv pentru că în weekend vreau neapărat s-o port.DSC00078Pantofi roz. Cred că am confundat puțin culorile, așteptam un roz pal și m-am ales cu roz bombon 😆 . Nu am avut în viața mea pantofi așa de Barbie. Au cel mai mic toc posibil și mă oftic tare rău că mă strâng. Am luat 38, atât cât am luat și pantofii sport și cât port. Ăia nu mă strâng absolut deloc, în schimb pantofii roz, da. Cred că sunt un 37 jumate mai degrabă.

Colierul cu roz s-a nimerit la fix cu pantofii. Fără intenție, l-am ales așa ca să fie, să acopăr tot voucherul pentru că prețul lui e “minuscul” – 1,90$.

Colierul bej e one of my favorite. Dacă vă aduceți aminte, mai am unul la fel dar pe corai și dovada că mi-a plăcut mult modelul, e evidentă deja.

Cerceii au fost tot o alegere fugitivă ca să acopăr un voucher dar abia aștept să-i port la vară cu rochii vaporoase, poate la mare…DSC00079Rochia multicoloră cu buline ici-colo mi-a plăcut imediat cum am văzut-o pe manechinul de pe site. O s-o vedeți pe mine în zilele următoare.1La final vă prezint cel mai drăguț clutch al meu. M-am îndrăgostit de el și mă amuz de fiecare dată când lanțul lovește carcasa aia albă pentru că se aude atât de proeminent încât am impresia că trezește tot cartierul. N-am căutat dar sper să găsesc modele similare.

Voi cum stați cu shoppingul în ultima perioadă?
Sunt sigură că venirea primăverii v-a influențat să cheltuiți ceva. Eu m-am folosit mult de vouchere dar am scăpat puțin și prin magazinele fizice, mai ales la mami la Rm. Vâlcea. Nu v-am mai arătat cumpărăturile dar probabil o să le vedeți prin ținutele mele.

Pe curând!

Comments (25)

  1. fashiondoctor

    tare dragute toate. la rochia ma uit si eu, dar am impresia ca e scurta. astept sa te vad.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Tie sigur ti-ar veni ceva mai lunga decat imi vine mie dar o s-o vezi in curand si o sa poti sa-ti faci o parere.
      Pup!

      Reply
  2. Lory's Blog

    Ce frumos e clutchul!!! E genial! N-am vazut unul la fel nicaieri, iti.spun sincer ca am cautat la un moment dat astfel De posete…e genial!
    Imi plac balerinii – am avut si eu (sau inca mai am, nu stiu) o pereche asemamatoare dar sunt superbi! Iesi in evidenta si arata foarte dragut! Toate hainutele arata bine…sa le porti sanatoasa si sa te vedem in ele! 🙂
    Pupici

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Am gasit pe acelasi site dar cu dama pe el (tot carte de joc). Eu as vrea si ceva simplu, colorat.
      Multumesc frumos! Pup!

      Reply
  3. Mihaela Bolea

    Tare frumos e acel colier cu roz, am rămas șocată să-i văd prețul… Păcat că nu mi-l pot lua și eu, e o încântare! ♥
    Și rochița cu buline arată într-un mare fel, abia aștept postarea în care o vei purta! 🙂
    Să te bucuri de toate, Fede, cu sănătate și zâmbet! ♥
    Te pup!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      La gat parca se vede mai dragut decat asa in poze. De ce nu poti sa ti-l iei, e super ieftin?
      Multumesc draga Mihaela, aceleasi ganduri bune si tie!
      Te pup!

      Reply
      1. Mihaela Bolea

        Chiar m-am uitat şi pe site, e tare frumos ♥
        Cât despre motivul pentru care nu-l pot avea, e simplu: nu pot face plăţi online, ci doar transfer bancar… Crezi că m-ai putea anunţa, în eventualitatea în care vei mai pune o comandă, ca eu să-ţi transfer bănuţii? 🙂

        Reply
        1. Federova (Post author)

          O sa te anunt! 🙂

          Reply
          1. Mihaela Bolea

            Îți mulțumesc tare mult! ♥

  4. Oana

    Sunt curioasă cum arată bluzița de la Choies pe tine. Mă tenta și pe mine cea pe negru. Am una asemănătoare și mi-am comandat S-ul, tocmai din cauză că nu voiam să îmi fie largă la mâneci și ce să vezi, a fost perfectă. Aștept pozele cu ținuta în care o vei purta.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Cred ca o sa dau gres cu tinuta daca nu reusesc sa ajustez putin bluzita. I-am dat tarcoale inca de anul trecut si chiar ma oftic ca nu am nimerit marimea din prima. Imi place mult modelul. Probabil ca S mi se potrivea si mie.

      Reply
  5. Maya Secret

    Clutch-ul imi place cel mai mult, este atat de deosebit. <3

    Reply
    1. Federova (Post author)

      I love it!! 😀

      Reply
  6. Bookish Style

    Eu primvara asta mi-am propus sa cumpar cat mai putin spre deloc peantru ca am constatat ca am deja destule haine in sifonier (aproape ca nu nu-mi vine sa cred ca zic asta). Singura achizitie a fost o pereche de exford shoes, pe care mi-i doream de toamna trecuta.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Fix acum mi-au venit si mie o pereche de oxford shoes. Incep serviciul si nu stiu ce rezistenta mai am la 8 ore pe zi in tocuri.
      Eu mai am putin si dorm pe haine, am stive, nu stiu unde si cum sa le mai depozitez 🙂

      Reply
  7. Adina

    sa le porti cu placere pe toate!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc frumos!

      Reply
  8. Lilian

    Imi place mult camasa cu paiete, e tare finuta, iar pantofii au o nuanta tare placuta.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Si mie imi place desi e cam transparenta. As fi preferat sa nu fie chiar asa dar nah…vad eu cum o rezolv.

      Reply
  9. Camelia Andrasescu

    Vai, cate ti-ai luat! Eu nu prea am mai cumparat haine! De obicei imi iau la reduceri, altfel nu prea ma mai arunc la cine stie ce! Dragute toate, astept sa te vad cu ele! Pupici!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc draga mea! Lasa ca tu ti-ai luat atle chestii, tin minte cutiutele de pe Instagram, ce crezi ca uit? 😀
      Pup si eu!

      Reply
  10. Alexandra

    Imi plac mult pantofii roz! Am vazut pe site ca sunt de piele, cum ti se pare calitatea? Tu ce nuanta ai comandat exact? Am vazut ca sunt mai multe pink’s – pink, nude, candy pink etc. Arata super cute cu toculetul acela micut, fix pe placul meu. Ti se par stabili? Stii ca sunt unii pantofi care pur si simplu au un calapod stabil si bine facut si altii care sunt “meh”, ok, dar pusi pe o suprafata dreapta se clatina foarte usor…
    Sa porti cu placere toate lucrusoarele!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Astia sunt mai rigizi asa si sunt stabili. Nu-s ca balerinii aia moi care au toc mic si aluneca piciorul in ei intr-o parte si intr-alta. Cel putin eu asa i-am nimerit. Si nu stiu care cum e cu pinkul, eu eram aproape sigura ca am comandat un roz pal dar probabil am confundat cu candy.
      Multumesc tare mult! Tu cat porti?

      Reply
  11. Alexandra

    Eu 36.5/37 in general. M-am gandit eu daca mi-ar veni ai tai, dar cred ca mi-ar fi mari..

    Reply
  12. Victoria West

    Sunt dragute toate, sa le porti cu placere. Cel mai mult imi plac rochia polka dot si clutch-ul cu asul, ti le-am admirat la cea mai recenta postare a ta, cand le-ai combinat intr-un outfit.
    Eu cumparaturi ultimul timp nu prea, stii punctul meu de vedere pe care il am mai nou in privinta achizitiilor de haine noi. In afara de doua comenzi la Choies si Oasap despre care am scris pe blog luna trecuta, si alte cateva chestii din categoria “basic” pe care mi le-am luat anul acesta, prea mult shopping n-am facut. Mi-am mai luat si cateva chestii la thrift shopping, printre care o gaselnita grozava — o bluza neagra Gloria Vanderbilt.

    Cat priveste cele doua comenzi pe care le-am facut anul acesta la Choies si Oasap, am modificat la croitor doua din cele 5 haine pe care mi le-am luat. 🙂 Fusta verde Choices am scurtat-o si am facut-o mai stransa pe talie, iar rochia turquoise Oasap am transformat-o in fusta, caci ca rochie imi era cam mica.

    Vino la mine pe blog sa vezi un nou refashion despre care am scris azi. 🙂
    Pupici!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *