Baloane la plimbare

Am așteptat cu nerbadare să se încălzească ca să pot ieși la pozat cu un buchet de baloane. Aveam ideea asta de mult timp dar n-am pus-o în practică din diverse motive: frig și nor afară, oroare de stat și umflat la baloane, etc. Dar când se întâmplă să ți se ofere cadou un buchețel atât de frumos, n-ai cum să-i reziști. Am fost așa de entuziasmată încât în aproape 2 zile mi-am făcut 2 fuste special pentru asta. Și am reușit să fac în ziua aia doar 2 ședințe foto. Au durat destul de mult, adică mai mult de o oră ceea ce e enorm pentru noi, părinți iresponsabili și fugiți în parc fără copil 😀 .
Mi-ar fi plăcut să-l includ și pe puiul meu în poze (că tot a făcut 2 ani acum câteva zile), dar era cam mult roz în buchet (nu m-am gândit la aspectul ăsta), plus că ne-a fost mai comod să fugim în timpul somnului lui de prânz.
Fustița roz, după cum spuneam, mi-am finalizat-o cu o zi înainte, aveam croiala deja făcută, trebuia doar cusută. Nu a ieșit perfectă dar e ce voiam: cu talie mai înaltă și nu foarte strâmtă în zona genunchilor ca să am libertate de mișcare. Este material elastic dar mi-am mai furat-o o dată și-am zis să evit, mai bine să am de unde strâmta decât să mă trezesc că fac iar febră musculară la gambe.
Am combinat-o cu tenișii înalți ca să mă simt comod până la capăt și cu o helanca Zara de pe Kurtmann. Era soare afară dar bătea un vânt rece în ziua aia iar eu eram după o răceală și iar mă trezisem cu pioneze în gât. M-am înfofolit ca babele dar mi-a prins bine, cred.
Despre cum au decurs ședințele foto cu buchetul de baloane o să vă povestesc în postarea cu outfitul nr.2, unde purtam o fustă mult mai potrivită peisajului și accesoriului colorat.

Buchetul de baloane a fost un cadou frumos din partea echipei LaParty. Dacă vă interesează să comandați pentru vreo petrecere, surpriză sau cadou, îi recomand cu drag!4

Helancă/Top: Zara, Kurtmann (la SALE găsiți helănci asemănătoare la doar 10 ron)
Fustă/Skirt: Federova 😀 (means self made)
Geantă/Bag: LovelyWholeSale
Ceas/Watch: AICI/HERE
Brățară/Bracelet: Soufeel
Teniși: Milanoo

DSC01225 DSC01158 DSC01152 1 DSC01170 DSC01222 DSC01162 DSC01227 jyf lkhMi-ar plăcea să știu părerile voastre legate de outfit, baloane, peisaj, ce vreți voi. Eu recunosc că m-am simțit grozav deși am cam fost în pană de idei, nu știam cum să le mai țin dar mi-a plăcut mult să pozez cu un accesoriu atât de frumos care mi-a înveselit pozele. Totuși, după zecile de poze făcute, simt că nu m-am săturat. Mai vreau 😆

Pe curând!

Comments (36)

  1. fashiondoctor

    foarte frumoasa idea, foarte frumos outfit! love!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ma bucur tare mult ca place! Pupici!

      Reply
  2. Lilian

    Imi plac mult pozele, sunt atat de vesele :). La multi ani pentru puiul tau!!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc frumos Lilian!

      Reply
  3. ColourMePretty

    Imi place foarte mult tinuta, pe deplin. Chiar si maleta scurta, pe care mi-as dori sa o pot purta fara a avea obraji de hamster daca imi acopar gatul. Insa in ciuda aversiunii personale (determinata de gatul cam scurt si de faptul ca ma sufoc daca port gulere) o gasesc utila si de nelipsit din garderoba – mai ales cele gri, albe, negre, bej, camel, vor fi adesea piese de baza ale unei tinute.
    Nici nu stiu ce altceva ar fi pus asa dragut in evidenta fusta si ar fi pastrat si aerul relaxat si adolescentin al outfitului.
    Totul este frumos, tu, parul, ansamblul vestimentar, parcul, baloanele, chiar ai exploatat bine ora aceea departe de bebe elf. Iti zic si aici La multi ani si tot ce-i mai bun pentru el. :*

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ramo, si eu am gatul scurt si nu ma feresc sa port. Sunt modele pe care chiar nu le suport si am impresia ca ma sufoca dar asta e super lejera, imi pare rau ca am luat-o acum cand s-a incalzit :P.
      Parcurile sunt arhi-pline in weekend indiferent de ora dar asta e foarte departe de aglomeratie, undeva pe langa gradina zoologica unde nu e foarte populat. Trecusem pe langa el cu cateva zile in urma si plantatia de lalele mi-a luat ochii ca in rest n-am apucat sa vad mare lucru. Mi-a placut oricum, in ciuda claxoanelor care au tot facut concert pe parcurs :/.
      Multumesc tare mult, am citit urarea si la tine pe blog dar n-am mai raspuns.
      Kiss

      Reply
  4. Mihaela P

    Cum nu te-ai saturat ai timp sa te gandesti la un proiect in care sa-l incluzi si pe Ed. Imi place imprimeul fustei, faina tinuta, pozele cu baloanele, ramurile copacilor si cerul sunt preferatele mele.
    xo

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Daa, mi-ar placea mult desi nu cred ca ar iesi ca in imaginatia mea. Ed al meu n-are stare deloc, nu-i place sa pozeze, se stramba ori face fata de timid :)).

      Reply
  5. ViataAreGust

    Imi place foarte mult fusta si te prinde de minune.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc!! Ce gust are viata? 😀

      Reply
  6. Butterfly

    Eu as fi vrut pentru postarea cu tutu cateva baloane dar din lipsa de timp am renuntat la idee. Ti-a iesit foarte bine fusta, imi place foarte mult materialul. Bravo!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc mult fluturas!! Pai in tinuta nr 2 ce fusta crezi ca port? 😀
      Si mie mi-a placut mult materialul desi e elastic si lucrez foarte greu cu el.
      Pupici!

      Reply
  7. Lory's Blog

    Wooow! Ce fain!!!
    Imi place buchetelul de baloane, imi place mult fusta – e suuuperba! In curand vei primi comenzi…ce zici?:)
    Imi place cum a iesit totul – felicitari!
    Pupici

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multuuumeeesc!!
      Ma bucur ca place asa mult. Legat de comenzi, ce sa zic…m-as bucura tare mult sa pot face fete fericite dar nu as vrea sa stric materiale pretioase. Tu vezi fustita draguta pe mine dar fermoarul de exemplu, nu e pus perfect simetric si nici tivul nu cred ca am reusit sa-l tin perfect drept peste tot. E a treia fusta pe care o fac si ma descurc greu cu materialele elastice. Din pacate n-am timp sa exersez si exercitiul e mama invataturii.
      Pup si eu!

      Reply
  8. Bookish Style

    Imprimeul fustei e tare dragut 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      I love it too 🙂

      Reply
  9. Vai ce par superb ai! <3 Imi place tot, tinuta, baloanele; postarea in general

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc tare mult!!

      Reply
  10. Mamalina

    Ce poze frumoase!!! Baloanele sunt preferatele mele ca si props pentru fotografii, le-am folost de doua ori si nu ma mai saturam de ele :). Sunt jucause si nu poti sa nu zambesti cand ai in mana baloane colorate!

    Foarte frumoasa fusta, imi place tare mult print-ul!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Mamalina!! Fix asa am simtit si eu, ca nu ma saturam de ele :)). Eu sper sa mai fac chiar daca se repeta ideea.
      Pup!

      Reply
  11. Signature by M&M

    Imi plac mult fustita si intreaga sedinta! Trebuie neaparat sa faci si cu micutul tau o sedinta, ar fi foarte interesanta! Te pup
    Mada from http://www.signaturebymm.wordpress.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mi-ar placea sa fac si poate chiar reusesc dar nu cred ca le-as posta, sincer. Asa pentru albumul nostru de familie ar fi geniale.
      Pup Mada!

      Reply
  12. Andreea

    Nu stiu pe ce sa fiu invidioasa : pe fusta ta, care e suuuuuperba <3, pe parul tau lung si frumos (asta pentru ca eu o sa ma tund in curand :)) ) pe gentuta, pe tenisi sau pe buchetul de baloane :)) Superba ca de obicei :* Imi place clipuletul, sa mai faci! 😀

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Hai ca esti simpatica! N-ai de ce sa fi invidioasa, stiu sigur ca si parul scurt are stralucirea si farmecul lui, gentuta e frumoasa dar nu pot scapa de mirosul din ea iar pe tenisi m-am suparat grav. I-am spalat la mana si s-au uscat cu 2 dare galbui, sunt suparata foc, nu stiu ce sa le fac.
      Mai fac clipuri 😀

      Reply
      1. Andreea

        Offffff 🙁 Pai pentru gentuta poti sa pui ori pliculete de ceai folosite si uscate sau nefolosite ori servetele pe care picuri niste ulei volatil de ce iti place tie 😀 Asa am facut eu cu niste balerini si cu o geanta. Si lasata geanta desfacuta la aer mai multe nopti. Si pentru tenisi poti sa incerci cu pasta de dinti pentru albire 😀 Am incercat eu si a mers. Daca nu, cu niste Vanish sau Ariel Profesional lichid. Am patit-o si eu de cateva ori cu tenisi albi si asa i-am reparat 😛

        Reply
        1. Federova (Post author)

          O sa tin cont de sfaturile tale sa stii. Multumesc frumos, apreciez!

          Reply
  13. Georgia

    Nu stiu la ce sa ma uit mai intai, la parul tau, la buchetul superb de baloane, la fusta minunata! Toate sunt foarte frumoase!
    Te pup si la multi ani micutului! 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Georgia draga! Ma bucur ca ti-au placut “piesele din joc” 😀

      Reply
  14. Bloggerissa

    Hello, Federova! Ce m-a binedispus postarea ta, pozele sunt superbe, iar culorile sunt delicioase (baloanele, rochita, florile din fundal). Felicitari, abia astept sa vad si partea a doua a sedintei foto 🙂

    Kisses,

    https://bloggerissa.wordpress.com/2015/05/09/my-one-day-holiday-picnic-in-the-park/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Uff, nu stiu cand o sa-mi fac timp de pozele alea dar mor de nerabdare sa le public. Sunt deosebite.
      Multumesc tare mult!
      Kiss

      Reply
  15. Anaivilo

    Ce frumoaaaasasaa este fusta!!! Flicitari, arata foarte bine 😉
    Imi place mai ales imprimeul, de as gasi si eu asa imprimeuri la tot pasul sa-mi fac fuste si rochii in prostie.

    Si ce frumos iti sta parul asa cu bucle mici 😀 Foarte dragalas.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Anaivilo! Gasesti materialul asta si multe altele asemanatoare la orice depozit de materiale din Bucuresti. Eu ma oftic ca am luat doar pe roz, mi-a ramas unul in cap pe verde menta.

      Reply
  16. Deea c

    Super pozele, pline de culoare si viata. Iar fusta asta te prinde foarte bine. Pupici

    http://intrendbydeea.wordpress.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc frumos!!

      Reply
  17. bouchra

    Breathtaking pictures and fabulous hair dear!
    Check out my latest post
    Kiss
    Bouchra

    Reply
  18. Victoria West

    Imi place fusta, imprimeul e foarte dragut.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *