Cum purtăm pantalonii scurți vara asta?

Sau mai bine spus, cum port eu pantalonii scurți vara asta pentru de curând am descoperit perechea perfectă pentru mine, pentru acoperă exact ce trebuie, coaja de portocală de la Crăciun, v-am mai spus eu de ea, o păstrez cu tărie. Pantalonii scurți au venit în ultima comandă de pe femmeluxe. Stiu țipă pe mine, dar eu nu am treabă cu asta, îmi place cum îmi vin sincer, mai rău enervează când stau jos, în rest toate bune. Ce îmi place mult la modelul ăsta e sunt cu talie înaltă în primul rând și sunt mai lungi în spate, fix în zona aia de unde răsare portocala, după cum spuneam mai sus. Nu știu cine i-a gândit, dar i-a gândit bine. Daca găsiți așa ceva și aveți probleme cu portocala, trust me, ăștia sunt modelul perfect. Dacă nu găsiți, luați o foarfecă și jeanși cei mai vechi din dulap.

bucur am descoperit modelul ăsta, până acum nu l-am mai văzut la nimeni. Inițial ochisem o pereche normală de jeanși scurți ALBI, dar din păcate nu era mărimea mea disponibilă.. Nu în extensia de site pentru noi, bloggerii în rest găsiți o grămadă de modele faine disponibile la categoria SHORTS.

Cu același gând frumos vine vara, mi-am luat o rochie albă, scurtă. Dacă nu știți de pasiunea mea pentru alb, înseamnă nu cunoașteți. Bineînțeles am comandat-o cu inima îndoită gandindu- sigur e transparentă și prea provocatoare și nu o o port decât la poze. Ei bine, nu e atât de transparentă pe cât credeam, cu lenjerie intimă în culoarea pielii e foarte ok. Doar întradevăr e cam provocatoare, scurtă, mulată, decoltată, le are pe toate. Și nu poate fi purtată cu sutien, ar fi ridicol, s-ar vedea urâțel sau cel puțin mie nu mi-ar plăcea. În laterale are cusături crețe pe eleastic, deci poate fi trasă mai jos, dar mie mi-a plăcut mai mult ușor ridicată. Don’t ask.. Datorită cusăturilor din părti, ajută la volumul coapselor deci pare modelul perfect pentru un corp cu șolduri mici. În concluzie, nu mi se potrivește. Așa o fac cadou unei fete, prima care comentează, o primește cadou. Dar țineți cont am purtat-o la poze, dacă nu deranjează feel free and leave a comment! Bineînțeles o trimit spălată, curată.

Nenumărate modele de rochii drăguțe găsiți la categoria Bodycon Midi Dress.

A mai fost ceva în colet, ceva ce nu o îmbrac aici, ceva sexy și drăguț. Am mai comandat în trecut un compleu negru extrem de fainsi pentru am fost foarte mulțumită de calitatea lui, mi-am mai comandat unul similar pe albastru. Dar de data asta nu l-am nimerit, parcă îmi vine și nu prea. În orice caz nu vreau vi-l arăt și gataData viitoare sper abțin în a lua ceva prea sexy. Am pus deja ochii pe câteva piese Milkmaid Style și sper găsesc și mărimea potrivită.

Cam asta a fost ultima comandă de pe femmeluxe. Scurtă, dar sunt foarte încântată de pantalonii scurți. Iar rochița, abia aștept văd la cine ajunge 😀 .

Pe curând!

Comments (3)

 1. Iasmy

  Hey! 🤗 Drăguțe pozele, iar pantalonii scurți sunt super faini! 🥰 Nu am mai văzut până acum un model atât de interesant!

  Reply
  1. Federova

   Buna Yamsy!
   Trimite-mi datele tale pe mail ca sa iti trimit rochia alba daca o vrei.
   ifederova@gmail.vom

   Reply
  2. Federova

   Iasmy, scuze 🤗

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *