Picături fresh de magie: noul parfum C-THRU Lime Magic

Când aud de lime primul lucru care îmi vine în minte ee…mojitoo, cel mai răcoros și delicios cocktail al verii 😀 .
Trebuie să recunosc că ea mai recentă lansare C-THRU – parfumul Lime Magic m-a uimit puțin. La o asemenea apariție mă așteptam mai degrabă pe la începutul verii, când tot ce visez e îmbrăcat în verde și bleo: mare, cer senin, palmieri, cocktail și alte nebuni. Dar cum recent am aflat că s-a deschis un fel de Tahiti pe lângă București (Therme) iar eu aștept cu nerăbdare să îmi ajungă costumul de baie comandat special, Lime Magic ar fi accesoriul perfect la o vizită. El mi-ar fi de folos să pot cădea în visare și să mă simt exact că într-un univers scăldat în nuanţe verzi revigorante ce emană luminozitate şi fericire, indiferent de anotimp.LimemmagicLime Magic este noua aromă C-THRU ce încorporează în notele sale particule delicate şi strălucitoare. Verde şi cu transparenţe, noul parfum creionează escapada perfectă pentru a evada din monotonia cotidiană.

Paşii grăbiţi şi siguri poartă femeia C-THRU Lime Magic către visuri măreţe şi scenarii amuzante, iar spiritul tânăr şi vesel al acesteia reprezintă instrumentul cu care îşi pictează călătoria zilnică. Flutură din gene feminitate şi poartă în privire siguranţa unui spirit puternic şi jucăuş. Femeia C-THRU Lime Magic este ilustraţia femeii complexe, naturală în mediul urban pe care îl stăpâneşte în paşi de joacă şi dans.

Un buchet de flori îmbătătoare echilibrat cu stropi de energie şi înnobilat cu nuanţe subtile şi profunde – C-THRU Lime Magic se deschide cu note de trandafir elegant şi etern feminina iasomie. Acestea contrastează cu explozia de accente ale bergamotei jucăuşe, ale lămâii proaspete şi ale universului olfactiv descris în notele de ceai verde, accente ce înglobează diversitatea miresmelor subtile ale pădurilor şi mireasma pregnant pământoasă. Actul final al parfmului echilibrează notele şi le contopeşte într-o adiere lemnoasă cu note de mosc.C-THRU.LIMEMAGICC-THRU Lime Magic este disponibil în variantele:
DEO 150 ml: 15.35 lei,
Apă de toaletă 30 ml: 37.66 lei,
Apă de toaletă 50 ml: 51.15 lei

Vreau să îmi spuneți ce vă transmit vouă astfel de cuvinte, culori, arome şi unde vă duc cu gândul?
  Lime Magic ați încercat? 😆 

Comments (3)

 1. Daniela

  Pe mine lime ma duce cu gandul la o prajitura pe care am facut-o de curand si care mi-a bucurat toate simturile. M-ai facut curioasa in privinta apei de toaleta – descrierea e incitanta.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Wow, de prajitura cu lime chiar n-am mai auzit. Trebuie sa fie super racoritoare si fresh, nu? 😀

   Reply
 2. Gabriela

  Este un dupe aproape identic cu Givenchy Ange Au Demon Le Secret

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *