Cum să fii strălucitoare fără bronz (SPF, makeup, păr, unghii)

Pot fii strălucitoare și fără bronz“, mi-am zis în gând când m-am văzut albă pe lângă multele persoane întoarse recent din țări de soare pline. Recunosc că mi-e dor de cum se vede pielea mai închisă și mai ales de contrastul ei cu ochii verzi, părul blond și hainele albe. Ultima dată când am vrut să mă expun la soare doar cu picioarele, nu am rezistat mai mult de o jumătate de oră. Dar poate în concediu mă voi lăsa puțin furată de briza mării și de razele soarelui nociv. Puțin, cât să-mi iau niște vitamina D.
Până atunci sunt strălucitoare când vreau eu, cu o manichiură drăguță și shinny, cu un machiaj frumos, SPF și alte trucuri de ascuns pielea albă.
Pupa Milano are o întreagă gamă de produse care vin în ajutor: creme cu pigmenți aurii, creme și loțiuni pentru protecție solară, sprayuri pentru protejarea alunițelor și a tatuajelor, măști pentru protecția părului, oje pentru unghii strălucitoare și farduri pentru un machiaj luminos.
Am încercat să realizez un scurt video punând în aplicare aceste mici trucuri care ne fac să strălucim chiar dacă nu avem pielea bronzată. Bineînțeles că am marcat și alte produse de îngrijire care îmi plac și le folosesc pe timpul verii.

Înainte de machiajul de zi cu zi, nu uit niciodată de SPF 50. Momentan folosesc Photoderm Nude Touch SPF 50 de la Bioderma și sunt tare mulțumită. Revin cu detalii mai amănunțite.

Pentru corp îmi place foarte mult Sprayul ulei de la L`Erboralio SPF 50 dar doar dacă stau la plajă, nu într-o zi obișnuită., Chiar n-aș vrea să mă trezesc cu grăsime în haine. Pe picioare aș fi în stare să îl aplic zi de zi pentru că hidratează foarte bine și lasă pielea moale dar mai bine îl păstrez pentru concediu.
Uleiul asigură protecție și are calități anti-îmbătrânire datorită uleiul de argan al cărui rol antioxidant este potentat de extractul organic de goji, un alt cocktail de vitamine.
Eu m-am înțeles foarte bine și cu crema de față din aceeași gamă, cu SPF 30. Cel mai mult îmi place faptul că imediat se absoarbe, nu lăsa peliculă grasă la suprafață și nu mă usturau ochii atunci când mă demachiez. O pățesc frecvent la multe produse cu FPS.
Pentru zilele obișnuite în care știu că îmi petrec mai mult timp la soare folosesc sprayul A-Derma SPF 50, un brand pe care nu l-am “testat” până anul ăsta. Îmi place loțiunea, am folosit-o și pe pielea copilului și într-adevăr nu s-a bronzat deloc.skin.SPF.ApivitaApa termală este deja un must-have pe timpul verii, indiferent că merg la plajă sau nu. Că merg la sală, la cumpărături sau pur și simplu intru într-o încăpere mai puțin aerisită, o revigorare la nivelul feței măcar, e bine-venită.
Apa termală Oxyance City Rescue are proprietăti calmante, anti-iritante și antiinflamatorii, care oferă protecție, prospețime și vitalitate pielii sensibile, alergice sau iritate. Concurenta apei termale este o apă de față care îmi place super mult – Apa cu ceai grecesc de munte de la Apivita. Pe lângă faptul că are un efect răcoritor, conține ingrediente prețioase cu proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antimicrobiene. Ador parfumul ei, deloc puternic dar foarte plăcut.

Produsele L`erboralio, Apivita și Oxyance se găsesc în farmaciile Sensiblu iar produsele A-Derma se găsesc la farmaciile Tei și/sau emag.
După protecție și revigorare, să trecem la trucurile de strălucire.Pupa.glowing.Bronze (1)Sprayul fond de ten – LEG FOUNDATION SPRAY NATURAL TANNED EFFECT a fost o adevărată surpriză pentru mine, Nu știam că există dar mi se pare foarte util. Mi-am adus aminte de o prietenă care era în permanentă căutare de fond de ten pentru picioare, complexată fiind de anumite cicatrici. Mi se pare super bun la evenimente sau la ședințele foto în care ești nevoită să-ți expui picioarele și tocmai ai suferit vânătăi sau ai alte pete. La să pielea super fină și plăcută la atingere și are acoperire foarte mare. Dacă fac o poză purtând acest fond de ten sunt sigură că o să fiu întrebată de PH. În clip mi-am aplicat pe un picior și se poate observa diferența.

În general nu îmi place să folosesc un fond de ten mai închis decât tenul meu dar nu prea reușesc să găsesc nuanța mea. Tot folosesc ceva de la Bourjois care îmi place super mult și ca să îi închid puțin nuanța îl amestesc cu EXTREME BRONZE MOISTURIZING TANNING FOUNDATION SPF 20, rezistent la apă. Îmi place că e hidratant și mi se pare că face echipă bună combinat. Singur nu aș putea să îl folosesc pentru că e mult prea închis.golden.skin.legs.fondationSUPER HAIR MASK și SUPER HAIR OIL sunt 2 produse pentru protecția părului pe timp vară și tare mult mă bucur că au intrat în posesia mea. Vara chiar îmi simt părul mult mai uscat, mai ales de când cu șuvițele mai blonde. N-am mai folosit de mult ulei de păr pentru protecție și chiar îmi era dor. Abia aștept să le folosesc la plajă. Au un miros fantastic, mă duce cu gândul chiar la mare. Le-am testat foarte puțin și pot să spun că folosite pe lungime dau o strălucire părului și se vede mult mai hidratat.
Pentru o piele strălucitoare, cu să fără bronz, am GOLDEN CREAM HIGHLIGHTING tot de la Pupa. Are particule strălucitoare și se vede superb pe piele. Hidratează și o lasă catifelată, plăcută la atingere dar plăcută și vizibil. Tot în clip puteți observa cum am testat-o pe mână și cât de frumos se vede în razele soarelui. Nu îmi place că pătează dacă nu sunt atentă, haine albe în nici un caz nu sunt indicate.

Lăsând la o parte toate trucurile și lucrurile materiale care există, nu uitați că puteți să străluciți prin atitudine, prin felul de a fi, printr-un zâmbet sincer și sănătos! 😉

 P.S: Dacă vă plac postările și clipurile mele, nu uitați să mă susțineți pe canalele mele de socializare, pe Youtube cu un like/share/SUBSCRIBE și/sau pe Instagram cu un Follow. Mulțumesc mult mult mult!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *