Live the Blonde Life

Anul ăsta este în sfârșit din nou în trend, blondul. În toate nuanțele posibile, de la blond natural, nisipiu, caramel până la blond platinat, roze sau movuliu. După cum se poate observa în ultimele mele poze postate pe blog, n-am mai rezistat și mi-am deschis puțin nuanța părului, nu complet dar suficient cât să se vadă cum vreau. Poftă de blond mi se face în fiecare an, la început de vară dar de data asta gama Blonde Life de la Joico a contribuit în mare parte. În urmă cu câteva luni bune am fost la un eveniment unde ni s-au prezentat produsele și atunci am îndrăznit să mă visez din nou albă în cap. Nu de bătrânețe 🙂 . Albul ăla mult visat implică decolorare și când mă gândesc că mai și crește destul de repede, nu, nu pot să trec de asta. Mă bucur de câteva șuvițe făcute cu vopsea normală și folosesc produse adecvate astfel încât să-mi satisfac cât de cât pofta de blond.
Și acum să vă povestesc despre cele 2 produse  vinovate, destinate părului blond care mi-au plăcut foarte mult deși mi s-au terminat de curând.Joico.Live.the.Blonde.Life

Șamponul Blonde Life de la Joico are o consistență diferită față de toate șampoanele pe care le-am avut până acum, o consistență “cremoso – gelatinoasă” și foarte lucioasă. Am găsit o traducere simpatică-“șampon dulce” dar nu știu cât de adevărat e pentru că nu am îndrăznit să gust 😀 . Evident că este un doar fel de a spune, dar mirosul samponului este într-adevăr dulceag și se simte foarte frumos în păr. Curăță părul și-l lasă strălucitor, eu chiar am primit întrebarea “te-ai vopsit recent?” de câteva ori, pe perioada cât l-am folosit împreună cu balsamul. Nu conține sulfat, restabilește nivelul optim al Ph-ului părului și face spumă destulă. Strălucirea părului de după se datorează combinației de uleiuri exotice și hidratante: Monoi și Tamanu. Mi-a lăsat o impresie plăcută și îl recomand persoanelor cu păr deschis, decolorat sau nu. joico ingredients.joico

Balsamul Blond Life mi-a plăcut în aceeași măsură cât l-am folosit împreună cu șamponul dar și fără el. Mie niciodată nu mi se termină șamponul și balsamul în același timp și tot timpul rămân cu balsam.
Nu foloseam o cantitate prea mare de frică să nu-mi îngrașe părul. Obișnuiesc să aplic doar pe lungime și evit rădăcinile.
Conține o formulă hrănitoare și lasă părul hidratat, moale, devine foarte ușor de descurcat și pică mai greu. Eu îl am pisicos și fin de fel dar după ce mi-am deschis câteva șuvițe, s-a asprit mai ales la vârfuri. Dacă nu folosesc balsam, mască sau ser se simte destul de uscat și se descurcă mai greu.

Produsele din gama Blonde Life de la Joico se găsesc pe siteul TOPLINE sau în magazinul lor fizic.

Vreau să menționez și alte produse care au grijă de blondul meu și încep cu un tratament tot de la Joico – K-PAK Color Therapy care mi-a plăcut foarte mult. Aplicat pe vârfuri, îmi hidratează părul și îl lasă moale. Are o consistență cremoasă și miroase foarte bine.live.the.blonde.life

Ca și produse pentru styling și protecție termică vreau să amintesc de cele 2 tubulețe de la Goldwell. Sunt produse pentru saloane exclusiv dar dacă aveți ocazia să le încercați undeva, nu ezitați. Nu știu cât protejează părul dar mie îmi plac foarte mult. Pe unul-  Hot form 3,  îl aplic doar pe părul ud, înainte să-l usuc cu feonul și pe celălalt – Sleek perfection, îl folosesc doar când îmi mai fac bucle cu ondulatorul, pe părul uscat. Au un miros fabulos ambele.

Fixativul Perfect Hold Magic finish Goldwell îl folosesc rar, doar când am chef de bucle. Fixează bine părul/coafura și nu încarcă. Am observat și o strălucire aparte atunci când îl aplic.
Pot să spun că astea sunt produsele mele preferate de styling. Chiar dacă nu mă coafez eu des îmi sunt foarte dragi și bune. Se găsesc tot pe siteul TOPLINE sau în magazinul lor fizic.

goldwell goldwe;;.hair

Ați încercat ceva din gama Blonde Life sau Goldwell? Ce preferate aveți când e vorba de styling? 😆

Comments (3)

 1. Loredana

  Oare chiar sa merite atat de multi bani?

  Reply
  1. Federova (Post author)

   E cam scumput intr-adevar. E bun dar e si marca, zic eu. Sincer, eu nu as da atatia bani pe un sampon si un balsam, dar asta pentru ca am testat variante mai ieftine si am obtinut acelasi efect.

   Reply
 2. Insecticide ecologice

  Eu sunt blonda de ceva vreme si mereu caut sampoane care sa hidrateze cat mai bine. Inca nu am gasit unul ideal si nici n-am incercat vreunul de la Joico.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *