Pe plaja Sensiblu, într-o zi de marți

Sunt momente în care mă uit peste pozele din vacanțe cu nostalgie, tristețe și dor și sunt perioade când mă uit doar așa ca să-mi mențin starea de spirit relaxată. Asta se întâmplă când mă uit peste pozele făcute pe plaja Sensiblu, mă fac să zâmbesc și mă relaxează. A fost doar o zi din iulie, dar a fost o zi atât de plină și frumoasă pe care nu cred că o voi uita vreodată. A fost mai mult distractiv decât relaxant, o zi de marți liberă, la mare, de care aveam mare nevoie.
M-am îmbogățit cu amintiri și poze frumoase și am avut ocazia să testez și câteva produse de îngrijire despre care o vă povestesc într-o postare separată.
Cu alte cuvinte, dacă vă aflați pe meleagurile litoralului românesc și vreți să ajungeți la plaja Sensiblu, să știți că este Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu.
De ce? Pentru că vă așteaptă cu o mulțime de surprize și sfaturi sănătoase și este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele.
Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va află în permanentă acolo. Acesta va ajută turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.
Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activităti relaxante alături de familie, echipă Sensiblu a pregătit și alte surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).
Trebuie menționat că plaja are o capacitate de 400 locuri/șezlonguri.

Plaja-Sensiblu-2 Plaja-Sensiblu-3 Plaja-Sensiblu-1 sensiblu.mamaiame.fede IMG_9485Am stat foarte puțin tolanită la soare dar m-am pregătit înainte cu factor de protecție 50 de la Apivita – Suncare Anti – wrinkle (pe ten, înainte de aplicarea machiajului)  😳 , cu Invisible Sunscrean Veil Spray L`erboralio pe corp, pălărie de soare, ochelari și costum de baie întreg.

Sensiblu vă așteaptă la plajă cu drag iar eu vă mulțumesc pentru vizită! 😀 

P.S.: Nu uitați să vă aplicați SPF cât mai mare înainte de expunerea la soare și evitați să vă expuneți la orele nepotrivite!!

Comment (1)

  1. sam collin

    You look so beautiful!!
    Regards.
    Savecatch.com

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *