Cremă exfoliantă de duș Cellufight – Elmiplant

Nu mai dispun de timp special alocat îngrijirii corporale ca pe vremuri, gen o zi-două pe săptămână în care îmi răsfățam unghile, părul, pielea din cap până în picioare și asta era cea mai importantă treabă a mea. Îmi plăceau mult chestile home-made: scruburile naturale, măștile, epilatul cu ceară tradițională dar nici saloanele nu le neglijam. Împachetările cu cafea și miere sunt favoritele mele dintotdeauna dar, au rămas doar amintiri așa că de ceva timp sunt nevoia să folosesc totul de-a gata. Noroc că pe piață se găsesc atâtea modele, de nu am eu timp și bani să le cumpăr.
Încet încet, am dezvoltat o pasiune pentru tot ce zgârie pielea delicat și miroase frumos și nu m-am putut abține nici când am găsit crema exfoliantă de duș Elmiplant pe siteul www.elevina.ro
Sunt câteva produse pentru exfoliere corporală care mi-au captat atenția recent dar astăzi trebuie să vi-l prezint pe cel mai ieftin dintre toate. 
Crema exfoliantă de duș Cellufight elimină celulele moarte și îmbunătățește circulația sangvină, pregătind pielea pentru masajul anticelulitic. 
Cellufight este un cocktail exotic și îndrăzneț de ingrediente anticelulitice naturale. 
Sâmburii de Măsline măcinați oferă o exfoliere naturală ce ajută pielea să fie mai luminoasă și fină. Conținând de 2-3 ori mai multă cafeină decât cafeaua sau ceaiul, Guarana activează metabolismul și drenează toxinele din țesuturi. Prin proprietățile sale antioxidante, Vitamina E protejează eficient echilibrul natural al pielii.” 
Nu știam cum este, nu citisem nimic despre această cremă dar acum câțiva ani am avut gelul anticelulitic din aceeași gamă (cred, pentru că amabalajul era aproape identic) și mi-am adus aminte cât de mult mi-a plăcut mirosul lui. Țin minte că nu observasem cine știe ce efecte dar, ce-i drept, nici celulită nu prea aveam atunci.
Am avut surpriza să constat că și crema de duș are acel miros care m-a cucerit cândva și cum din păcate produsul nu rămâne pe piele, mirosul dispare destul de repede.
După cum scrie și pe ea, crema se folosește la duș, prin masarea corpului insistând pe zonelor afectate de celulită.
Conține particule abrazive măricele ca niște sâmburi de kiwi dar sunt în cantitate mică așa că nu zgârie ca să afeceteze pielea în vreun fel. Oferă o exfoliere prea blândă zic eu și cred că poate fi folosită mai des decât de 2 ori pe săptămână, așa cum se specifică pe tub. 

Îmi place crema asta și o folosesc în continuare dar nu o s-o mai achiziționez pe viitor. Prefer produse ceva mai dure pentru exfoliere corporală. Acum încerc să stau departe de ele pentru că am apelat la autobronzant și trebuie să am mare grijă.

Are o consistență cremoasă, se folosește și se îndepărtează ușor fără să fie nevoie de o clătire insistentă.
Lasă pielea catifelată și fină dar eu folosesc și o mânușă de baie în permanență așa că nu știu dacă finețea pielii se datorează în totalitate acestei creme.
Este depozitată într-un recipient de plastic semi-transparent și se închide ermetic.

Produsul are un preț extrem de mic și se găsește AICI.
Dacă vă interesează și ceva produse pentru îngrijire facială, click AICI. Sunt o groază de promoții, în special la cele marca Olay. 
Voi cu ce scruburi/exfoliante vă răsfățați corpul?
 
 Pe mâine!

Comments (3)

 1. Alexandra Diana Catanoaia

  Cred ca am vazut crema asta si-n Carrefour, chiar am sa o incerc, thanks!

  http://www.newtouchofcolor.com/

  Reply
 2. Lucica Lazar

  Multumim de review! :-* Cred ac este foarte buna 🙂

  Reply
 3. Carmen

  mi-a facut de multe ori cu ochiul, acum chiar nu am nimic pentru scrub. Asa ca data viitoare cand ajung in DM cred ca o sa o iau acasa:))) Te pup!!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *