Cum obțin efectul de sprâncene laminate

spun sincer eu, când am auzit prima dată de sprâncene laminate am crezut este o glumă sau se confundă mobila cu sprâncenele, dar de unde? Este mare trend începând cu 2020 și a luat naștere în Rusia din ce am citit eu pe net. M-am documentat puțin pentru eram curioasă de ce implică această procedură, dar nu pasionează mi și fac așa ceva, sunt puțin sceptică în privința substanțelor folosite.

Laminarea sprâncenelor este de fapt un tratament semipermanent care iți disciplinează firele rebele, cu alte cuvinte iți forțează sprâncenele stea într-o anumită direcție (practic schimbă direcția de creștere a firului de păr) și te scutește de creionarea zilnică pentru o perioadă mai lungă de timp (4-6 săptămâni).

Recunosc trendul nu m-a prins și de cate ori vedeam pe Instagram poze cu sprâncenele așa aranjate îmi aduceam aminte de dl. Albulescu. N-am nimic cu dânsul, doar îmi sărea mereu mintea la el când vedeam atâtea sprâncene urcate până în frunte. Acum fie vorba intre noi, parcă nu toate erau așa reușite.

Am căutat o alternativă similară și mai naturală pentru sprâncenele sunt un subiect care preocupă destul de des și căutând un gel pentru sprâncene am dat de un Soap Styling de la Makeup Revolution. Știam de legendarul truc hollywoodian cu săpunul, pentru aranjarea rapidă și eficientă a sprâncenelor, chiar am vrut îmi comand la un moment dat un produs similar din Anglia, dar era mult prea scump și nu m-a lăsat inima finalizez comanda.

În fine. Inovativul săpun solid pentru sprâncene Makeup Revolution Soap Styler funcționează pe același principiu, utilizarea sa fiind și mai ușoară. ajută fixez perfect forma sprâncenelor, obținând astfel așa-numitul efect de laminare.

Când am văzut cât costă Soap Styling, nu îmi venea cred. Are 5 g, este 30 lei și conține și periuță pentru stilzare. Un mare plus, este vegan, pe baza de glicerină. Știu pare are o periuță de scandură în miniatură, dar nu faceți griji. Este puțin rigidă, dar nu deranjează, este perfectă pentru sprâncenele care de multe ori sunt la fel de rigide și greu de aranjat.

Din ce am experimentat eu cu el mi-am dat seama e foarte important ca peria fie curată și ușor umedă înainte de folosire. Și întotdeauna înainte trec peria prin săpun, pentru câteva secunde presez degetul mare peste el, astfel încât temperatura lui înmoaie săpunul puțin. Apoi trec periuța prin el și îmi pieptăn de nenumărate ori sprâncenele în sus până observ sunt ușor lipite de piele și fixate. Trec periuța prin săpun ori de câte ori simt trebuie reaplic, dar fără le încarc excesiv. Am făcut și asta, dar am observat încep își modifice culoare, devin ușor albicioase, lucru care nu deranjează neapărat pentru oricum revin cu un creion de sprâncene peste.

Vedeți în poza de mai jos cum aveam sprâncenele naturale și la ce rezultat am ajuns. Mie îmi place efectul rezultat, doar nu ține chiar toată ziua. Am observat dacă stau mai multe ore undeva unde e aerul uscat trebuie le mai aranjez eu cu degetele, pur și simplu presez ușor sprâncenele în sus.

Îmi place efectul pe care îl crează, de chip întinerit zic eu, am senzația zâmbesc cu ochii. Dar pentru nu am sprâncene perfecte și nu sunt așa de dese cum vrea eu, după ce obțin efectul de laminare folosesc un creion de sprâncene pentru desenarea firelor de păr în spațiile goale. Și tot recent am descoperit creionul de sprâncene Brow Definer Brush Pen Longlasting de la Catrice care îmi place foarte mult.

Eu am nuanța 010 Dark Blonde și pare mi se potrivește.

Datorită aplicatorului cu vârf ascuțit, utilizarea acestuia este foarte ușoară, ajutând la trasarea tușelor fine, rapid și precis. Evidențiază privirea și oferă un aspect sexy și senzual.

Este disponibil în 4 nuanțe și costă doar 15 lei.

Nu sunt nici makeup artist și nici specialistă în stilizarea sprâncenelor, stiu nu le am simetrice, dar mie îmi place rezultatul pe care l-am obținut. Încă mai lucrez la simetrie și obținerea unei forme perfecte.

Sunt curioasă daca ați încercat procedura asta la modă, de sprâncene laminate sau daca folosiți de trucuri pentru obținerea efectului așa cum am făcut eu, un truc care ține până la demachiere și nu deranjează deloc.

Oricine își dorește sprâncene perfecte, dar fiecare alege ce crede că i se potrivește și ce consideră e mai sănătos.

Pe curând!

Comment (1)

  1. Andrada

    Cat de fain. Felicitari!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *