Colecția de primăvară ~ Pink Muse Pupa Milano

Astăzi vin cu vești noi și vă încânt cu noua colecție de make-up PINK MUSE, inspirată de femeia blandă, caldă, sofisticată și feminină. Pupa Milano ne propune tonuri de nude, roz pudrat reinterpretate într-un mod contemporan.
Finish-uri satinate și luminoase, și tonalităti fine și delicate, caracterizează machiajul din colecția Pink Muse: buzele sunt invăluite de tonalităti glossy și cristaline, ochii sunt împodobiți cu farduri luminoase și iluminatoare pentru a crea prețioasele puncte de lumină. Unghiile au tonalităti care merg de la powder pink la brown, accentuate cu delicate atingeri de paiete light gold, în timp ce tenul este luminat și împodobit cu delicate perle aurite.Pupa.makeup.collectionColecția de machiaj cuprinde:

PINK MUSE – VAMP! PALETTE
Paletă 4 farduri-Efect de pudră lichidă Farduri de culoare pură și finish satinat-luminos. Textura ultra fină și bogată, unește nuanțele și rezultatul cromatic al unei pudre cu senzorialitatea unei creme pentru un efect de “pudră lichidă“ de lungă durată.
CULORI: 005 Charming
Preț recomandat 59,00 leimakeup.Pupa.RomaniaPINK MUSE – VAMP! METALLIC
Fard metallic-dublă utilizare Vamp! Metallic oferă un finish extrem de metalic și o luminozitate nemaivăzută, pentru un “efect de aluminiu“ care surprinde la fiecare aplicare. Textura sa fină se întinde pe pleoapă rămanand usoară și confortabilă în timp. Decorul exclusiv 3D cu foițe mici îl transformă într-un giuvaer prețios.
Dublă utilizare
Uscată: creează un finish metalic sofisticat.
Umed: oferă un “efect de aluminiu“ extrem.Culori: 007 Ethereal Nude, 008 Doll Pink, 009 Copper Nude, 010 Tasteful Chocolate
Preț recomandat 47,00 leieye.shadow.Pupa

PINK MUSE INTENSE KOHL
Creion kajal culoare intensă Culoare pură și intensă pe durată întregii zile. Textură fină, cremoasă și bogat pigmentată, alunecă ușor oferind culoare uniformă incă de la prima trecere.
CULORI: 001 Extra Black, 002 Intense Brown, 003 Ethereal Nude
Preț recomandat 37,00 leiDSC08375PINK MUSE MISS PUPA GLOSS
Gloss ultra strălucitor-efect volum imediat Extra strălucitor pentru un efect umed și volum 3D, impecabil de lungă durată. Textură bogată și cremoasă, acoperă buzele cu un strat fin și confortabil fără să rămană lipicios.
CULORI: 206 Soft Pink, 207 Doll Pink, 208 Romantic Pink
Preț recomandat 37,00 leiPupa.makeup.lipsPINK MUSE CHUBBY BALM
Balsam de buze. Culoare pe măsură Culoarea naturală a buzelor este intensificată pentru un rezultat unic și “pe măsură“. Textura fină și densă, imbogătită cu pigmenți speciali care reactionează în funcție de ph-ul buzelor.
CULORI: 001 Universal Pink
Preț recomandat 37,00 lei

PINK MUSE MISS PUPA
Ruj ultra strălucitor, efect cristalin. Textură de jeleu alunecoasă și senzorială care pune în valoare volumul buzelor făcandu-le moi și seducătoare. Formulă deosebit de strălucitoare și senzorială pentru un machiaj final irezistibil. Oferă buzelor un extraordinar efect cristalin, un incredibil finish umed semitransparent și un confort de neegalat.
CULORI: 106 Doll Pink, 107 Apricot Pink, 108 Nude Allure
Preț recomandat 37,00 lei

PINK MUSE CREAM HIGHLIGHTER
Iluminator compact cremă Inedite puncte de lumină scot în evidentă machiajul feței cu prețioase sclipiri cu efect de aur pur. Textură cremoasă și bogată, ușor de întins, iluminează și accentuează zonele cheie ale feței cu prețioase perle ultra fine. Parfumul delicat de vanilie oferă o senzație plăcută și reconfortantă.
CULORI: 001 Luxe Gold, 002 Pink Muse
Preț recomandat 74,00 leipupa.blushPINK MUSE LASTING COLOR GEL
Lac de unghii cu efect de sticlă Amestecul special de Polimeri pentru unghii strălucitoare și ultra-lucioase cu finish extrem de lucios. O concentrație mare de pigmenți pentru o culoare bogată și omogenă chiar de la prima aplicare. Nu conține Toluen – Formaldehidă – DBP (dibutyl phthalate) – Camfor
CULORI: 175 Soft Pink, 176 Apricot Pink, 178 Intense Brown
Preț recomandat 23,00 leiLasting.color.gel.Pupa.nailsPINK MUSE TOP COAT
Top Coat Sclipici Unghii împodobite cu reflexe aurii. Textură cu inovativă formulă transparentă imbogătită cu un mix exclusiv de multi-paiete.
CULORI: 004 Light Gold
Preț recomandat 23,00 lei

Cam astea sunt prețioasele noutăți de primăvară de la Pupa Milano. Mi se par delicioase și abia aștept să le încerc. Revin cu păreri cât de curând.
Ați încercat ceva din colecția PINK MUSE? 😆 

Comment (1)

  1. Loredana

    Vai, cate minunatii!!!! 😀
    Lucky girl!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *