Blossom Collection Melkior (MOTD)

Tendințele sezonului primăvară-vară 2015 sunt deja stabilite iar Melkior ne anunță că se poartă nuanțele pastelate în cele mai frumoase combinații artistice. Atât la capitolul haine cât și la machiaj. Strălucirea abundentă este acum înlocuită cu blândețea cromatică a culorilor calde. Toate tonurile diafane sunt în prim-plan. Delicate, palide, siropoase, pline de farmec, gata-gata să-ți vină să le mănânci.

M-a cucerit oja lucioasă Inspiration și mi-aș pune în valoare sensibilitatea printr-un machiaj romantic folosind fardul de ochi Diaphane și Iris și rujul Clasic Suave.
AICI puteți viziona întreaga colecție Blossom.Blossom-Collection-MELKIOR DSC09760Recent Melkior m-a surprins foarte plăcut cu o super invenție pentru femei – memory stick USB sub formă de ruj. M-am atașat foarte repede de el dar și de ultimele noutăți primite o dată cu el – rujul Shiny Cosmopolitan Red și fardul mat de pleoape Lilith. Îmi plac nuanțele puternice în ciuda tendințelor de ultimă oră și le port cu drag în orice moment al zilei. În machiajul din poze le-am purtat împreună dar le-aș recomanda mai degrabă separat. Rujul e un roșu zmeuriu cu particlule cyclam iar pe buze are o strălucire de gloss. E foarte hidratant și nu usucă deloc.DSC09780 DSC09773 1Fardul e un cyclam frumos iar intensitatea lui depinde de insistența aplicării. Îmi place mult nuanța asta, în primul rând pentru că e mata și-n al doilea rând pentru că scoate ochii verzi în evidență. Aplicat mai puțin și combinat cu farduri deschise rezultă un machiaj de zi; și aplicat mai intens în combinație cu nuanțe închise se obține foarte ușor un machiaj dramatic, mai de seară.
Are un design interesant, având două compartimente: în primul se află pastila cu fard iar în al doilea o oglindă mică.
Data viitoare vreau să-l aplic în loc de blush.

Nu sunt make-up artist și nici nu am cursuri în domeniu la activ, așa că, vă rog să-mi scuzați exprimarea dacă nu sună pe înțelesul tuturor.mk h melkiorAștept cu drag părerile voastre și nu numai. Sfaturile sunt întotdeauna bine primite.

Sper că ați petrecut frumos de Paște, cu zâmbete, lumină în suflet, gânduri bune și ouă roși. Sau de ciocolată 😀 . Eu de 2 ani am o slăbiciune pentru pască, e desert la toate mesele din zilele astea 😐 .

Pe curând dragelor!

 

 

Comments (2)

 1. coco

  o culoare superba! si o placere sa o admir la tine!!!!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc Cocuta! :*

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *