Black outfit

Am știut încă de la primii fulgi de zăpadă că o să curgă peste tot cu postări de tip outfit în “Winterland” și recunosc că aș fi ieșit și eu la pozat imediat a doua zi dacă nu ar fi fost atâtea grade cu minus. Mi-e așa greață de nămeti, ger și viscol de-mi vine să-mi iau concediu până în mai. Imposibil, știu. E frumoasă iarna dar e frumoasă în poze, în pădure, pe munte, privită din tren, de pe geam, pe Instagram dar nu pe străzile din București. Dimineața mă îngrozește gândul că trebuie să ies din casă și urăsc să pun pe mine multe haine, dar pun pentru că sunt mai mult friguroasă decât fudulă 😆 .
Pentru pozele de azi am exagerat puțin fără haină pe mine dar am o scuză. Erau 2 grade în ziua aia și soare cu dinți 😀 . Plus că m-am mișcat destul de repede și nici n-am pozat făcând îngerași în zăpadă. Cumințică chiar.
Am purtat în sfârșit costumașul negru din tricot pe care l-am comandat prin…noiemebrie. Coletul a intrat în țară la începutul lui decembrie și ajuns în depozitul poștei vamale, a apucat și Anul nou acolo. Ehee, cale lungă 😯 .
Compleul este format din fustă și pulover și mi-a adus aminte de un costum din lână lucrat de bunica-mea. Mi-l făcuse cadou de Crăciun și era format din pantaloni, căciulă și pulover de culoare verde. Acum realizez câtă muncă era de fapt în el. Cu gândul la el aproape că mi s-a făcut poftă să tricotez în andrele 🙄 . N-am mai făcut asta de ani de zile.

Revenind la outfit, am încercat prin accesorii să intru puțin în sfera vintage. Am ales mănușile și ciorapii din plasă, gulerul blănos și panglicuță neagră peste părul puțin tapat.
Gentuța este o mică bijuterie încărcată la care am râvnit de când am descoperit-o pe Zaful. Imediat mi-a zburat gândul la împopoțonatele de la Dolce&Gabbana și-am zis c-o vreau indiferent că o țin doar pentru decor sau nu. Din păcate nu mai este pe stoc dar sunt o tonă de genți frumoase pe SITE.

Îmi place cum ies pozele în albul zăpezii dar nu e deloc ușor să suporți gerul și să zâmbești la poze drăguț. În weekend o să repet experiența cu siguranță, numai să nu se murdărească toată zăpada din oraș.Outfit.of.the.day retro.look.makeup

Detalii outfit

Costum și cizme/Set Two Piece Sweater Dress and boots: AMICLUBWEAR
Geantă/Bag: ZAFUL
Accesorii: vintage și H&M
zaful.bag red.coat dolce&gabbana.inspiration black.outfit winter.outfit amiclubwear.black.dress
zaful.outfitPe curând!

Comments (6)

 1. Lorette - White Charm

  Iti vine tare bine acest set de tricot negru, iar gentuta e precum o mica bijuterie!
  Am insa o curiozitate, ce aparatura folosesti pentru asa poze frumoase? Caut un aparat foto/obiectiv si vreau sa ma orientez putin inainte sa cumpar ceva anume. Kisses

  Reply
 2. Daniela

  Superb! Imaginile sunt exceptionale! Dupiesul acesta tricotat este perfect pentru zilele astea friguroase!

  Reply
 3. Victoria West

  Foarte fain outfitul, arati ca o printesa din povestile rusesti, cel putin peisajul de iarna ma face sa ma gandesc la asta. 🙂

  Sa ai un weekend frumos!
  Xoxo,

  Reply
 4. Iustin

  Cat de bine iti vine acest outfit! Fotografiile sunt si ele unele foarte bine realizate. Felicitari!

  Reply
 5. Loredana

  Arati super bine, femeie!!! Ce sala mai vrei sa faci? Poate peentru tonifiere…desi nu cred ca e cazul!
  Super tinuta!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Trebuie, trebuie :-D. Sper sa am si vlaga tot timpul 😀
   Thanks!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *